Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
El Laki, obećava, skidaj. Koliko sam video, u pitanju je čovek koji ne bira sredstava da potopi pritivnike - šefove koji su ga zajebail, obećali su mu mesto ministra posle pobede na izborima, uvalili mu patku. Skini prvu epizodu, pogledaj 5min. Sam početak u prvim sekundama sve ce ti reći.
Macbeth (2015), odustao posle 20-25min, ne znam zašto sam mislio da ću moći da ga gledam, ni u srednjoj nisam mogao da čitam Macbeth.
99 Homes (2014) 7/10.
Macbeth (2015), odustao posle 20-25min, ne znam zašto sam mislio da ću moći da ga gledam, ni u srednjoj nisam mogao da čitam Macbeth.
99 Homes (2014) 7/10.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Gledao sam trejler za prvu sezonu, znam otprilike šta se dešava ali mi je delovalo onako bajkovito, bez mnogo realnosti. Ali ako sam pogrešio, odmah ide torrent. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Pogrešio si, skidaj 

Dopuna za Making a murderer. Prokleta klasicna korupcija u vlasti, kao kod nas, kao i svugde u svetu. Ali dobra dokumentarna serija.
Steve Jobs - kakva smorčina od filma, bolje da sam kosio travu u dvorištu 

- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
http://m.imdb.com/title/tt4531728/
Dickensian,nije losa serija
Dickensian,nije losa serija
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
http://www.imdb.com/title/tt2212455/
Vrlo interesantna kratka crtana serija, potpuno drugačija od ostalih tinejdžerskih Marvelovih crtanih filmova. Stil animacije i sam crtež su veoma neobični i fascinantni, što me je i privuklo da joj dam šansu. Radnja je više bazirana na psihičku unutrašnju borbu pojedinca sa sopstvenim životnim odlukama i posledicama koje iz njih proizilaze, nego na superherojsku borbu pozitivaca i negativaca, kao što je kod Marvela najčešće slučaj.
U svakom slučaju, dopašće se i onima koji ne vole crtane serije.
Vrlo interesantna kratka crtana serija, potpuno drugačija od ostalih tinejdžerskih Marvelovih crtanih filmova. Stil animacije i sam crtež su veoma neobični i fascinantni, što me je i privuklo da joj dam šansu. Radnja je više bazirana na psihičku unutrašnju borbu pojedinca sa sopstvenim životnim odlukama i posledicama koje iz njih proizilaze, nego na superherojsku borbu pozitivaca i negativaca, kao što je kod Marvela najčešće slučaj.
U svakom slučaju, dopašće se i onima koji ne vole crtane serije.
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
Jako lepa prica. I krenuo sam da gledam sve starije filmove, s obzirom na to da danas nista lepo ne seriraju.
Inace, Dzim Keri izneo ulogu za 10+. Svaka mu cast na transformaciji od onakvog kreveljenja do ovakve uloge.

Jako lepa prica. I krenuo sam da gledam sve starije filmove, s obzirom na to da danas nista lepo ne seriraju.

Inace, Dzim Keri izneo ulogu za 10+. Svaka mu cast na transformaciji od onakvog kreveljenja do ovakve uloge.

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
^ ako te neko bude gadjao kokicama od gore, nisam ja 
Ne znam da li je spominjan, ali Solace je jedan od retkih filmova iz prosle godine koji mi je drzao paznju od pocetka do kraja. Dobra i ekipa glumaca igra.

Ne znam da li je spominjan, ali Solace je jedan od retkih filmova iz prosle godine koji mi je drzao paznju od pocetka do kraja. Dobra i ekipa glumaca igra.
Drzite se teme, koja glasi "Koji film ste poslednji GLEDALI", a ne koji cete tek gledati. 

-
- Sertifikovani Trol
^ Mislim da se Vejd ne slaže sa tobom. 

Ja cekam Po babine linije, e to ce da bude film ljudi moji
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
I ja gledao malopre dedpul,dobro su ga odradili .
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Gledam seriju "The Last Kingdom" , odlična 8/10.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
E, ovo je dan za pemćenje: naš Sale bio u bioskopu.psyhound napisao:

I ja se spremam da ga gledam za par dana, nije mi se išlo na premijeru zbog gužve.
Odavno sam je ovde preporučio ljubiteljima toga žanra. Do pola sezone je izuzetna, videćeš (ako već nisi), a od pola.. pustiću te da sam prosudiš, da ti ne spojliram.zoreli napisao:Gledam seriju "The Last Kingdom" , odlična 8/10.

Uglavnom, stvarno se nadam da su našli pare za drugu sezonu, iako izgleda da nisu.

-
- Sertifikovani Trol
I bio je red posle više od 8 godina da se i ja tamo pojavim.
Verovatno ni sada ne bih otišao, ali Deadpool nije mogao da čeka. 
Anyway, najbolji super "hero" film ikada snimljen! Akcija, komedija, reference... sve je na svom mestu!
Jedino mi 3 stvari nisi jasne:
1. Zašto je film toliko kratak?
2. Gde su Deadpoolovi glasovi u glavi?
3. Zašto su se odlučili da uvace Nagasonic Teenage Warhead i još da joj daju totalno neke desete moći?
Nego, ja ne verujem koliko klinaca je bilo na projekciji i kako su ih uopšte pustili unutra? Razumem da im treba publike, ali jbt! Osim toga, garantujem da klinčadija nije skontala ni 10% referenci u filmu jer idu nazad do jbnog Fawlty Towers-a!

Anyway, najbolji super "hero" film ikada snimljen! Akcija, komedija, reference... sve je na svom mestu!
Jedino mi 3 stvari nisi jasne:
1. Zašto je film toliko kratak?

2. Gde su Deadpoolovi glasovi u glavi?
3. Zašto su se odlučili da uvace Nagasonic Teenage Warhead i još da joj daju totalno neke desete moći?
Nego, ja ne verujem koliko klinaca je bilo na projekciji i kako su ih uopšte pustili unutra? Razumem da im treba publike, ali jbt! Osim toga, garantujem da klinčadija nije skontala ni 10% referenci u filmu jer idu nazad do jbnog Fawlty Towers-a!

Matorix, ovo je meni jedan od naj filmova u životu. Kako ga je Keri odradio, kako se transformisala inače meni jako iritantna Titanik gospođica, kako priča kroz SF forsira neka dublja pitanja o nama samima i o poreklu sreće, samoprihvatanju i prihvatanju drugih...ih!matorix napisao:Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
Jako lepa prica. I krenuo sam da gledam sve starije filmove, s obzirom na to da danas nista lepo ne seriraju.![]()
![]()
Inace, Dzim Keri izneo ulogu za 10+. Svaka mu cast na transformaciji od onakvog kreveljenja do ovakve uloge.![]()
Kad zanemarim činjenicu da sam Star Wars zaluđenik, ovo mi je drugi omiljeni film ikada. Prvi bi bio Dark City, a treći recimo Heartless. Četvrto i peto mesto bih u tom slučaju dao filmovima The City Of Lost Children (jbg ne znam da napišem originalni francuski naziv) i Event Horizon.
Inače, sinoć odgledah na tvr Byzantium. Dobar filmić o vampirima a da "nije klasičan filmić o vampirima".
Taxi Driver