teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
sugarcoated_ass napisao:Hahaha! Bolje i da padam u nesvest nego da sam takva muškarčina. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ne, nego stvarno me zanima jer imam jako visok prag tolerancije na bol. Moja zubarka mi kaže da nisam normalan koliko toga može da mi radi bez anestezije. Zato mi je ovo bilo skroz weird. [emoji1787]
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
Mnogo si blejao na gothu, navikne se coek na perverzije [emoji23][emoji23][emoji23]
Bio, video ...
Dve velike nedoumice: 1. Da li je Zoki Sumadinac jaci od Evrovizije;
2. Da li je GoT popularniji od Kasandre?
Malo da skrenem temu sa lomova kostiju, da se prebacim na drugu vrstu tegoba. Naime imam kamenje u levom bubregu, bio sam vec kod lekara i pod terapijom sam sa Rowatinexom (za topljenje kamena) uz cajeve poput rastavica i persunovog lista, uz neizostavnu prolom vodu. Medjutim nesto to ide sporo, vec 2 meseca imam bolove u levom delu oko bubrega. Nedavno sam poceo piti i brufen kada postane nesnosno. Da li je neko imao iskustva, neki savet...?
Apolo, ako ova terapija ne pomaye postoji mogucnost perkutane litotripsije, ili hirurskog odstranjenja kamena.
Ono prvo se sastoji u tome da legnes na neki aparat i on salje udarne talase u predeo tvog bubrega, i pod udarom tih talasa kamenje se rasprskava u manje, do u pesak i onda moze da izadje.
Ja ti najvise preporucujem mega kolicine vode cca 4-6l dnevno, uz ovu terapiju koju vec imas i da vidis brzo resenje svoga problema.
miodrage, video sam i za tu mogucnost, posavetovao sam se sa lekarom, rekla mi je da trenutno nisam kandidat posto je kamenje do 5mm. Medjutim videcemo kako bude bilo. Svakako velike kolicine tecnosti moram da unosim, posto je kod mene slucaj da duzi period nisam unosio dovoljno tecnosti na dnevnom nivou i epilog je bilo talozenje i stvaranje kamenja.
Apolo, Napunis 2 dvolitarke, i dok ih ne ispraznis znas da nisi uradio sta treba.
Takodje, iako znam da ce mnogima da zvuci neverovatno i nemoguce, uzmi i Zero colu, veruj mi da cuda moze da napravi (u zavisnosti od cega je kamenje po hemijskom sastavu). Neko kamenje moze bukvalno da istopi unutar par nedelja.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.