teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Green, odgledao
Bolja je prica u ovom drugom delu,nije toliko nerealna,mada amercki akcionisu su...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Green, isti je ton i na onom linku sto si mi ti dao, a i na onom sto sam ja nasao bez obzira sto je onaj moj bio oko 3.3gb. Najbitnije je da je film fantastican
toda81, negde sam procitao da ima razlog zbog cega je ton kod high definition fajlova tih. I kad kupis originalni DVD film, isto tako moras pojacati tv, jer je zvuk dosta tisi u odnosu na regularan tv program.
U pravu si u vezi sa zvukom. Često sam nailazio na filmove koji imaku tih zvuk. Nisam upoznat sa razlozima zašto je to tako.
Ali baš atlas oblaka ima neku "muku".
Pojavio se BRrip, ali sa ruskim audiom, pa su spretni ljudi "nalepili" Cam engleski audio preko njega.
Ja sam skinuo verziju koja ima screener audio i nisam imao problema.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Preporučujem svma seriju Smallvile, ja sam se latio poduhvata da odgledam svih deset sezona, počeo sam pre dva meseca da gledam i do sada sam stigao do 8 sezone.Još davne 2002 sam počeo da gledam tu seriju kada se prikazivala naTV-u, ali prekinuo sam, a kasnije se, koliko znam, nije više ni prikazivla
Ako koristite BSplayer, ukljucite ekvilajzere pa ce da tresti koliko je glasno
Elem, turio sam da se skida Californication 3, 4 i 5. sezona. Skinuce se dogodine al nema veze
Baraba, meni je Denijel Krejg najgori 007 od kako postoji. Gori je i od Lezenbija. Denijel Krejg u kombinaciji sa izmenama u pristupu = s****e od 007 filma.
Ljudi fleda li neko horore? Cuo sam za horor,dal Korejski ili tako nesto,zove se Phobia...cuo sam da je najstrasniji horor ikada snimljen
Inace meni je Stigmata zanimljiv Horor,stari film ali ok.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
http://www.imdb.com/title/tt0113277/?ref_=fn_al_tt_1
Upravo posle jako dugo vremena opet odgledao ovaj film.
HEAT , Al Pacino i Robert De Niro
Extra akcijaaaa i dobra ekipa i odlicna radnja filma...skoro 3h uzivanja i napetosti...sve u svemu preporuka...
Sale_M, gledam ja horor filmove, ali po mom misljenju nema najstrasnijeg horora ikad snimljenog. Sve je to individualno. Nekom je strasno nesto sto je meni smesno i slicno. A taj film o kojem ti govoris se zove 4bia (http://www.imdb.com/title/tt1292575/?ref_=fn_al_tt_1) i snimljen je na Tajlandu.
Inace, volim horor koji za temu ima duhove, paranormalne pojave, djavolske radnje itd, a pogotovo kad su u filmu zaposednuta deca. To zna biti tako jezivo u pm. Smesni su mi horori tipa krv na sve strane, komadanje i izivljavanje nad zrtvama.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.