Ali o organizaciji Beovizije sve najbolje. Trenutno me nervira RTS što se tiče nastupa na samoj Evroviziji, ali o tome neki drugi put do maja.
Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka
Ja sam te prozvao pa je red da se objasnim - čovek je pitao (između ostalih i tebe) za pomoć, a tebe te nema. Godinama te nema. Mog'o čovek - Bože me prosti - 'mre dok si mu odgovorio.miodrage napisao:Ali nije mi jasno zasto ja da obracam paznju na ponasanje? To mi je i dalje misterija...
Braun je odličan, ja sam uzeo jedan u Komtrejdu pre 4-5 meseci za neke nevelike pare (4-5 hiljada) i nisam se prevario. Sad nisam u stanu, ali kad se vratim, mogu ti javiti njegov tačan naziv, ako hoćeš.Apolo napisao:Trebam kupiti neki trimer za bradu, pa mi se sveo izbor na Phillips I Braun. Kakva su vam iskustva i koju marku preporučujete?
Imam Mah 3 skoro od prve pojave i odličan mi je, mada mi je došlo da pređem na nešto slično, ali novije - kakvi su ti njegovi naslednici?Sale_M napisao:Nista to ne moze da zameni normalan brijac aka Gillet Match 3 ili Fusion.
Jel ima on neku neudatu drugaricu ili rodjaku? [emoji23][emoji23][emoji23]Green napisao:Pametnom i obazrivom gradjaninu dosta. Evropa u kolapsu, planiraju se prisilna vakcinacija stanovnistva, patroliranje vojske po ulicama, policijski casovi. Bas kao u filmovima. Cujem od drugara iz Kanade i Montreal u stanju pripravnosti, pola grada zatvoreno. Ko ima oci videce i ko ima mozak razmislice...
Dobro dosli u Novi vrli svet:
Coronavirus or New World Order?