Igrice koje pikate (:
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Igrice koje pikate (:
Tamo je to više od sporta i igre, ogroman biznis, ogromna ulaganja i hemija
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Jel neko od vas igrao ovu igru?
https://m.youtube.com/watch?v=PjqsYzBrP-M
Mnogo dobra igra i jako dugo se igra... I na to sam se bio navukao, dugo dugo sam je igrao...
https://m.youtube.com/watch?v=PjqsYzBrP-M
Mnogo dobra igra i jako dugo se igra... I na to sam se bio navukao, dugo dugo sam je igrao...
Huawei
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Одг: Igrice koje pikate (:
^ Nisam je igrao, ranije sam igrao Oblivion, ali nešto jako kratko. Čuo sam za Skyrim da je odlična igra.

I to je tačno. Ali se mnogo više i trenira nego kod nas recimo, fizički su dominantniji, to je neki moj utisak.El Laki napisao:Tamo je to više od sporta i igre, ogroman biznis, ogromna ulaganja i hemija
- El Laki
- Prijatelj foruma
Svakako. Tamo je čitav sistem uspostavljen tako da se od malena jako trenira i da zaista samo najbolji mogu da prođu ozbiljnije. Jednostavno žive za taj sport. Kakav bejzbol, ragbi, itd. Mislim da je basket prvi sport.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Delim tvoje mišljenje, i ja imam utisak da je ipak basket njihov nacionalni sport i da je popularniji ipak od bejzbola, ragbija i ostalih sportova.
Što se igrice tiče, ovo im je pun pogodak što su uveli (od prošle godine ako se ne varam) Evroligu.
Što se igrice tiče, ovo im je pun pogodak što su uveli (od prošle godine ako se ne varam) Evroligu.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Da, da, to svakako. Ipak ima "naših" klubova koji mogu ravnopravno da igraju sa nekim nba timom. Svakako će time privući dobar broj novih gejmera.
@bata bogdan Nesto nisam pristalica takvih igara. Sto kazes,dugo se igra i to. Ja najduze igrao Betmena i Mafiju i to mi trajalo 3-4 dana po sat vremena dnevno...(: A i te magije silne i to... Nesto mi ne lezi(:
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Laki, upravo tako. I dok nije bilo Evrolige sigurno su imali dosta igrača u Evropi i ovom delu sveta uopšte, verujem da sada imaju još veći broj igrača u odnosu od pre par godina recimo.
Poslednja izmena od Joxy u Ned, 23. Nov 2014. 22:54, izmenjeno 1 put ukupno.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Одг: Igrice koje pikate (:
Ja san ti davno igrao, to jest kad je izasla tek igra... Pre tri cetiri godine tako nešto...matorix napisao:@bata bogdan Nesto nisam pristalica takvih igara. Sto kazes,dugo se igra i to. Ja najduze igrao Betmena i Mafiju i to mi trajalo 3-4 dana po sat vremena dnevno...(: A i te magije silne i to... Nesto mi ne lezi(:
Nisam ni ja bio ljubitelj takvih igara, ali reko da probam i navukao se... Uglavnom, nisam je zavrsio a stvarno sam dugo vremena proveo igrajući je...
Tada me sve smorilo i prestao sve da igram... Dobro, tada sam imao i vise vremena...
Huawei
Drugar kupio sebi neku plazmicu koja poprilicno pokriva veci deo zida i koja budibogsnama sta sve nema. Prikacio na to i udri. Ja kad sam video, ono stvarno lepo izgleda, al' opet... Sad taj isti tv koristi za Dotu2(:
Uspeo da namestim sve kako treba na PES 15 i ono je xtra. Ko ima prilike, neka se oproba u novom PES-u jer je zanimljiviji od 13, ciji sam inace fan 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
I ja sam fan trinaestice i po svemu sudeći ću na njoj i ostati. 

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Citav zivot sam igrao pes i u zivotu fifu nisam palio,ali kad sam upalio fifu15 zaljubio sam se
nisam usao u pes,ne pamtim

Je l' FIFA stvarno toliko realno odradjena ?
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Po meni nije loša ali poslednje dve generacije i PES i FIFA serijala su mi nekako baš slične, opet kažem po meni, takav je moj utisak. 

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Matorix,jeste... Stvarno je super odradjena. Meni je pes doku*cio jer su trebali samo da poboljsaju ono sto su imali u pes 13,a oni hoce da prekopiraju fifu...
Zato sam ja prestao da igram to. Previse realna FIFA. PES 15 sada podseca na sesticu.Dinamicniji mi je nekako. 14 sam glat preskocio jer sam video koliko je sra*e 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Behemoth napisao: 193.104.68.46:27015
Delirium CS
I dalje je prazan. Bas malo igraca ima...Behemoth napisao:Jeste taj je.
Treba da nam krene redirect za dan dva pa ce se malo napuniti server.
Imali smo nekih problema oko administracije pa dobili odliv igraca
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
CS se sve slabije igra. Msm da je ostalo tek par srpskih servera koji su puni i koji mogu da obezbede redirekt drugima... :/