Ok thanks
Dexter i
gargamel4 , dogovor je pao . Samo cemo da se dogovorimo ako ostajete malo kasnije pa da navratim

Broj telefona cu poslati Miskoniju ili tebi
Dexter , ako dolazis .
Inace
gargamel4, to je uvek problem i nama zaposlenima pa jos i vozacima . Ako te ne zna vozac ( tj. ne prepozna ) nema sanse da stane .Jedino njegova dobra volja ako mu se hoce i vidi da si "sirotan" koji ga stopira negde u nedodjiji pa se sazali
Ja kad se nocu posle smene iskljucujem sa okretnice i kad idem za garazu , obicno zurim da stignem na lokal da bih isao kuci i retko gledam sa strane . Ali evo sinoc pogledam dvoje mladih i mladic me moli sa podignutim rukama da ima stanem . Em klizavo em nizbrdica , i ne stigoh da vidim da li ima nekog iza mene , koga cu mozda naglim kocenjem da zakucam u sebe , ali ipak stadoh i to jos na masnoj boji od "zebre" i proklizah do j*j* . Udjose oni i povezoh ih do Bogoslovije i zahvaljuju mi kao svom najrodjenijem .
Ja sam kolegu stopirao na Vidikovcu nocu kasno , koji se sa oznakom GARAZA iskljucivao , i provalim ne prepoznaje me covek i brze bolje vadim nasu sluzbenu i pocnem da masem i stade covek , i rece posle da nije ni mene prepoznao , ni sluzbenu legitimaciju video , ali je krajickom oka provalio da nesto imam u rukama i prepoznao ogrlicu za sluzbenu i bilo ga sramota da ostavi kolegu ali opet nije bio siguran da nisam mozda neki za*ebant .
Tako da je to lutrija uvek .Ali mozda pokusati sa nekim mahanjem ili slicno .
Malo sam oduzio sa ovim off-om ali samo da dodam jednu smesnu situaciju . Vec su neki provalili da kad udju u bus i hoce da se intimisu sa vozacem , pocnu razgovor sa "Kako je kolega?" ali onda kad ga pitas gde radi , onako iz znatizelje , onda ih bude sramota jer ne znaju sta da lupe

Pa sam tako i ja povezao ranije nekog tipa koji poce da prica svasta i kao kolega pa kolega itd. i ja ga pitao gde radi a on , "Ne radim ja u gsp-u , nego zivim blizu garaze , pa reko' da me povezes kad vec ides tamo .