*** NOVO OKUPLJANJE *** (decembar)

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

vlada1970, da stvarno nemoj da se opterećuješ tim sitnicama, a kad već dođeš ne bi bilo loše ni da nas naučiš kako da mašemo onim noćnim busevima što nikom ne staju, i kad nas prime da se foliramo da smo kolege iz pogona iz koga dotični vozač nikog ne zna :D :D :D (mislim moramo da se snalazimo dok se nema za kola). A ako stvarno dođeš busom možemo i stvarno da orgamizujemo žurku u busu i skupljamo nepoznate ljude po gradu koji se zateknu na stanicama :D

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

pinkitanja
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Okt 2006. 10:59

Post od pinkitanja »

uf,ja bih dosla ali malo me blam jer ste svi stariji od mene oko 10 godina..(bez uvrede..ali ja imam 15...)
a i to bi mi bilo prvo okupljanje.. :oops:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ima josh ljudi kojima ce bash ovo biti prvo okupljanje...

Nisu svi, ima i mladjih, tu je Milanche,Gallee,Spyker,Super Sayain itd. koji su tu negde tvoje godishte ili godinu dve stariji.... 8)

Ajde ljudi prijavljujte se....

Jel treba da delimo telefone i brojeve da bi ljudi doshli? :D

pinkitanja
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Okt 2006. 10:59

Post od pinkitanja »

ae onda se prijavljujem... :roll:
kada i gde rekoste?? ;)
i dalje me je malo blam ali ae volela bih da vas upoznam

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Blam? Ma jok bre, opušteno.

Nismo se još tačno dogovorili, generalno je to u 20:00 ispred Pravnog fakulteta, mada je to promenljiva kategorija. Samo je datum fiksiran na 15 decembar.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ok thanks Dexter i gargamel4 , dogovor je pao . Samo cemo da se dogovorimo ako ostajete malo kasnije pa da navratim 8) Broj telefona cu poslati Miskoniju ili tebi Dexter , ako dolazis .

Inace gargamel4, to je uvek problem i nama zaposlenima pa jos i vozacima . Ako te ne zna vozac ( tj. ne prepozna ) nema sanse da stane .Jedino njegova dobra volja ako mu se hoce i vidi da si "sirotan" koji ga stopira negde u nedodjiji pa se sazali :lol:

Ja kad se nocu posle smene iskljucujem sa okretnice i kad idem za garazu , obicno zurim da stignem na lokal da bih isao kuci i retko gledam sa strane . Ali evo sinoc pogledam dvoje mladih i mladic me moli sa podignutim rukama da ima stanem . Em klizavo em nizbrdica , i ne stigoh da vidim da li ima nekog iza mene , koga cu mozda naglim kocenjem da zakucam u sebe , ali ipak stadoh i to jos na masnoj boji od "zebre" i proklizah do j*j* . Udjose oni i povezoh ih do Bogoslovije i zahvaljuju mi kao svom najrodjenijem . :oops:

Ja sam kolegu stopirao na Vidikovcu nocu kasno , koji se sa oznakom GARAZA iskljucivao , i provalim ne prepoznaje me covek i brze bolje vadim nasu sluzbenu i pocnem da masem i stade covek , i rece posle da nije ni mene prepoznao , ni sluzbenu legitimaciju video , ali je krajickom oka provalio da nesto imam u rukama i prepoznao ogrlicu za sluzbenu i bilo ga sramota da ostavi kolegu ali opet nije bio siguran da nisam mozda neki za*ebant .

Tako da je to lutrija uvek .Ali mozda pokusati sa nekim mahanjem ili slicno . 8)

Malo sam oduzio sa ovim off-om ali samo da dodam jednu smesnu situaciju . Vec su neki provalili da kad udju u bus i hoce da se intimisu sa vozacem , pocnu razgovor sa "Kako je kolega?" ali onda kad ga pitas gde radi , onako iz znatizelje , onda ih bude sramota jer ne znaju sta da lupe :lol: Pa sam tako i ja povezao ranije nekog tipa koji poce da prica svasta i kao kolega pa kolega itd. i ja ga pitao gde radi a on , "Ne radim ja u gsp-u , nego zivim blizu garaze , pa reko' da me povezes kad vec ides tamo .

8)

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

E a koje linije vozis,ako te vidim nekad da ti se javim? :) .

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Razne ali sam najvise na zibn zibn 8) Pa izvoli vidi kako izgleda voznja od bolnice do bolnice ,najvise se voze bolesni i oni koji posecuju nekog u bolnicama :wink:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ohoho...vidim da se polako organizuje fina ekipica za ovo sledece okupljanje...pozdravljam i sve ove novije clanove,i pozivam ih da dodju,bez obzira na pol i godine,kakav blam,kakvi bakraci?pa svi smo mi ionako kreteni na neki svoj nacin :lol:

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

E a bilo bi interesantno, da taj dan prije 20 h, ili u 20h, okupljanje bude na nekoj od stanica na kojoj vozi tvoj autobus, i onda se svi lijepo ukrcamo, usput prije toga kupimo nesto za piti, i tako prodjemo par krugova sa tobom, i onda na okupljanje u kafanu.
Ova varijanta bi bila interesantna za one koje neces uspjeti docekati.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

araphel, pa ne da smo kreteni, nego nema dalje...:lol: Pa pogledajte ovo, umesto da radimo nesto, mi se u ponoc dopisujemo na forumu :lol: Ej bre, pa jos i da dodamo bacanje para na telefone, gubljenje vremena na njih... Da, definitivno smo kreteni :lol: :lol:
iPhone + CX300

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Spyker kako ko, svako je "kreten" na svoj nacin. :wink: evo svi mi otisli sa slave pa da vidim sta ima novo na forumu, i imam sta i da vidim, bice ovo okupljanje pravo.
ja bih mozda mogao da dodjem ali postoji problem oko prevoza nazad, a voleo bih da vas upoznam, nesto cu pokusati, jedino da kazem kevi i caletu da idem u grad i onda lepo na stanicu i za Beograd(jer ako bih im rekao da idem za BG sigurno mi ne bi dali, posto ih znam kakvi su), al neznam kad ima bus nazad, posto bih ja tu ostao do fajronta, jer nije svaki dan okupljanje.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

vlada1970, ostavi mi broj na pp da mozemo da te kontaktiramo, ja dolzim na okup, ostaje da vidimo da li ce se ostajati posle 24h, ako ja ne ostanem kojim sluchajem posle 24h kontaktirace te neko ko ostaje, ne brini... :wink:

kefalo, pa da nas nahvata kontrola? :D

kljun, ti si is SM?Imash autobus ujutru u 6h ujutru i stizesh kuci oko 7:10h.. 8)

Mozda nam dodje medness99 iz ShA ako se ne varam, ima bus koji prolazi iz ShA kroz SM pa za BG, mozete i zajedno ili tako neshto da iskombinujete...

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Dexter tacno tako iz Sremske Mitrovice sam, a bus u 6 mi je kasno, jer bi ja jedino mogao da dodjem ako bih roditeljima rekao da idem u grad i da onda odem na bus i dodjem u BG(jer su mi roditelji jako cudni), a cudno bi im bilo ako bih dosao kuci u 7:10 iz "grada", tako da cu pokusati da ih ubedim al nista jos nije sigurno, al kad napunim 18 god. onda nije problem oko dolazenja. ;)
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ti uzmi taksi onda.... :D Shalim se... 8) Mada sam ja pre par godina otishao u SA tj. LO i propustio sam zadnji autobus za BG, katastrofa...na kraju sam morao taksijem da se vracam,50e mi uzeo...

15.12 zadnji autobus za SM je oko 19:30 ako se ne varam... :( Ne znam, vidi ako mozesh da se iskombinujesh bilo bi lepo, shto nas je vishe to bolje....

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Dexter,
Kako ce da nas uhvati, pa mi smo kolege iz pogona. Meni je ta linija vrlo cesta jer ja idem sa 75icom.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Moracete svi da budete u uniformi i onda prolazite svi kao kolege iz pogona :D Neko je bravar , neko elektricar , neko vozac , neko ridza , neko sef , a neko otpravnik :lol: I svi se zatekli bas u mom busu sa flasama :lol:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

"Bila je luda žurka , što bi rekli totalni mrak, ja sam te noći bio ............. (ateisti :D )".

Ma to za noćne vožnje kolega sam se više zezao, nego meni je ova varijanta sa skupljanjem ljudi po gradu skroz blesava. Ridže ne primamo, samo civile i civilke do 25 dina. A kad već pominjem to, nas par smo se jednom prilikom skupili i posle odvale na Kališu, onako mamurni razmišljamo na koji će ko bus, i jedan ortak naleti na ortaka iz kraja koji je pozjamio LandRover Difender od muža neke ribe iz kraja, a dotični za neupućene registrovan za devetoro, i onda smo sašili još po jedno pivo, i saletali ljude po gradu da ih razvozimo kućama. Sa akcentom na ribama. I posle druge ture završismo na Banovom brdu, i tu saletimo neke tri ribe i odbacimo ih nekih 500 metara dalje i završimo kod njih na gajbi u 7 ujutro. E to se zove zajebancija. Ko Tarantinov film, samo nije bilo krvi.

A ti kljune, ja zaista ne razumem šta matori ima da se brinu za konja od 2 metra i 100 kila. Mislim nisu ni moji tada bili bolji ali ja sam sitan.

You gotta fight
for your right
to paaaaarty.........

Poslednja izmena od gargamel4 u Pet, 23. Nov 2007. 18:34, izmenjeno 1 put ukupno.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

...napaljen kao najluđi ludak... jel'tako beše kažu Ateisti :D
"Party for your right to fight" ;)
Poslednja izmena od Vlada Zem u Sub, 24. Nov 2007. 08:11, izmenjeno 1 put ukupno.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Auh, kakva omaška, briši molim te da neko ne vidi šta sam reko. Evo editujem tamo :o

Zaključana tema