Akcione kamere

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Akcione kamere

Post od Baraba »

Aj postavi neki snimak iz auta, ili baci na poruku baš me zanima.

Poslato sa HTC 10

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

I ja da pitam za ove kamere. Jel znate za neku kameru koja bi mogla da se sakrije, i da snima par dana. Za vikendicu, ostavi se, snima, pa da se vidi da li se neko mota i slično. Na TVu sam video da imaju kao neke kamere za snimanje divljači, ali nekim pojma da li je to slično ovim kamerama, i koja je cena. Ali ako je skupo, onda me ne zanima, nešto što bi bilo par hiljada samo.

Gledao sam na netu šta imaju recimo u Emmiju, i sličnim radnjama, i sve što je pod video nadzorom je glomazno, i nema svoju memoriju, bateriju i slično. Akcione kamere izgleda više odgovaraju toj nameni, ali one su za tu nameni i suviše dobre i skupe.

Sent from mTalk on Windows 10 phone

djole1989
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 17. Okt 2007. 01:07

Akcione kamere

Post od djole1989 »

Pa ne znam bas da neka od akcionih kamera ima bateriju da snima par dana bez prestanka.
Za to ti treba neko drugo resenje neka kamera koja ima senzor pokreta i koja se pali i snima samo tad....a to sigurno nije nesto od par hiljada kolki ti je budzet gari

Sent from my iPhone 7 Jet Black using Tapatalk
iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Da, tako nešto kao što si opisao je upravo to što sam prvobitno zamišljao - sa senzorom pokreta, da drži baterija bar par dan, da ima dovoljno memorije, a i da ne svetli onako crveno u mraku.

I meni deluje da to što opisujem nije baš toliko jeftino, vrlo moguće i da je skuplje nego da kupujem klasičnu kameru i DVR za snimanje? (Bez obzira što bi memorija bila i manja nego ovom DVRu sa nekim standardnim diskom.)

Sent from mTalk on Windows 10 phone

djole1989
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 17. Okt 2007. 01:07

Akcione kamere

Post od djole1989 »

Ja imam xiaomi yi home koja tako radi aktivira se na pokret i ima slot za memorisku ali mora da bude prikljucena na napon, i ako ima wifi moze da ti posalje obavestenje na mob da je detektovala pokret, 30$ mozda malo jace na aliexpress
Slika

Sent from my iPhone 7 Jet Black using Tapatalk
iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

To je odlična stvar, hvala što si mi pokazao. :) Pogledaću na netu ja još, a možda bih mogao da vidim i po koji model na Xiamijevom sajtu.

Odgovori