Aj postavi neki snimak iz auta, ili baci na poruku baš me zanima.
Poslato sa HTC 10
Akcione kamere
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Re: Akcione kamere
I ja da pitam za ove kamere. Jel znate za neku kameru koja bi mogla da se sakrije, i da snima par dana. Za vikendicu, ostavi se, snima, pa da se vidi da li se neko mota i slično. Na TVu sam video da imaju kao neke kamere za snimanje divljači, ali nekim pojma da li je to slično ovim kamerama, i koja je cena. Ali ako je skupo, onda me ne zanima, nešto što bi bilo par hiljada samo.
Gledao sam na netu šta imaju recimo u Emmiju, i sličnim radnjama, i sve što je pod video nadzorom je glomazno, i nema svoju memoriju, bateriju i slično. Akcione kamere izgleda više odgovaraju toj nameni, ali one su za tu nameni i suviše dobre i skupe.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
Gledao sam na netu šta imaju recimo u Emmiju, i sličnim radnjama, i sve što je pod video nadzorom je glomazno, i nema svoju memoriju, bateriju i slično. Akcione kamere izgleda više odgovaraju toj nameni, ali one su za tu nameni i suviše dobre i skupe.
Akcione kamere
Pa ne znam bas da neka od akcionih kamera ima bateriju da snima par dana bez prestanka.
Za to ti treba neko drugo resenje neka kamera koja ima senzor pokreta i koja se pali i snima samo tad....a to sigurno nije nesto od par hiljada kolki ti je budzet gari
Sent from my iPhone 7 Jet Black using Tapatalk
Za to ti treba neko drugo resenje neka kamera koja ima senzor pokreta i koja se pali i snima samo tad....a to sigurno nije nesto od par hiljada kolki ti je budzet gari
iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da, tako nešto kao što si opisao je upravo to što sam prvobitno zamišljao - sa senzorom pokreta, da drži baterija bar par dan, da ima dovoljno memorije, a i da ne svetli onako crveno u mraku.
I meni deluje da to što opisujem nije baš toliko jeftino, vrlo moguće i da je skuplje nego da kupujem klasičnu kameru i DVR za snimanje? (Bez obzira što bi memorija bila i manja nego ovom DVRu sa nekim standardnim diskom.)
I meni deluje da to što opisujem nije baš toliko jeftino, vrlo moguće i da je skuplje nego da kupujem klasičnu kameru i DVR za snimanje? (Bez obzira što bi memorija bila i manja nego ovom DVRu sa nekim standardnim diskom.)
Akcione kamere
Ja imam xiaomi yi home koja tako radi aktivira se na pokret i ima slot za memorisku ali mora da bude prikljucena na napon, i ako ima wifi moze da ti posalje obavestenje na mob da je detektovala pokret, 30$ mozda malo jace na aliexpress

iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
To je odlična stvar, hvala što si mi pokazao.
Pogledaću na netu ja još, a možda bih mogao da vidim i po koji model na Xiamijevom sajtu.