Pomoc u vezi kompa
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Pomoc u vezi kompa
Proradio sam od sebe, ili od grmljavine
.

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
cvoruga, Hahahaha, vala kako je juce padalo i treslo, kako i da ne proradi
. Bitno je da sljaka
.

- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
hvala svima za savet, al nisam hteo da prckam po maticnoj, nisam bas strucan za to, bacio sam mu novi windows, i to osmicu, nije bila tolika frka za drajvere.. 

Samo nek se rolaju....sarme.
- vojkan85
- Mobil manijak
Pera Detlic, Nadje win 8 sve sto mu treba, makar to bili i genericki drajveri
.

Ljudi jel neko imao problem kada promeni brzinu reprodukcije, meni pocne da brljavi komp kao lud.... Chrome je u pitanju.
Drakenzen, Mislis na youtube ? Takav problem ja nemam isto koristim chrome, jesi mozda probao drugi pretrazivac ? Mozda da skines flash player mada chrome koristi neki flash koji je u njemu integrisan . Update java + flash mozda to pomogne .
Da chrome je u pitanju. Na mozili nema opcija da se menja brzina a probao sam na drugom kompu koji je slabija masina od primarne i radi bez problema, probao sam da reinstaliram chorme i nista i dalje isto se desava, pogledacu jos sa javom, mozda ona pravi problem.... 

Drakenzen, Probaj ako imas neke extenzije da ih iskljucis pa tad probas ili ako su ti se podvukli neki virusi ekstenzije da ih izbrises, iskreno ne znam da li bi to moglo da pravi problem ali probaj . Sto se tice ekstenzija virusa jako se cesto desava ljudima da pokupe negde te ekstenzije su slova nasumicno generisana tako da ako vidis neku ekstenziju dugog imena nasumicnih slova brisi to .
Od ekstenzija jedino koristim adblock. Izgleda da mi se neki malver provukao pa ce najverovatnije da padne reinstal win-a..... 

- vojkan85
- Mobil manijak
Drakenzen, Ma ne moras, skini malwarebytes i pusti scan. Ako je nesto sitno, on ce se sa tim lako izboriti
.

vojkan85, Ma probao sam sve i nista, zavukao se neki proces, sve je dobro dok mi ne zauzima CPU, a iskreno mrzi me da reinstaliram sve programe samo zbog toga sto mi youtube ne funkcionise kad promenim brzinu reprodukcije.
Momci, evo SS-a problema koji se javlja prilikom instalacije antivirusa. Ovo je primer za AVG, sad cu okaciti i za ESET..

Nisam pametan..

Nisam pametan..
Jel si probao da izguglas onaj eror kod? Garant je jos neko imao problem i neko postavi resenje na nekom forumu?
Probavao za ESET i poenta je sto mi samo izbacuje kako su zeleli da reinstaliraju isti, ali mi to nista ne znaci jer sam do sada imao Aviru. Kada krene instalaciju, takodje mi izbaci da je Avira kao jos uvek prisutna, ali je ne mogu naci niti u listi instaliranih programa niti u Task manageru... :/
Probaj preko CCleanera da ocistis ostatke repova u bazi registra od avire. Ili probaj 360 total security, on radi, a i ima da se postavi, da radi pod avira ili bitdefender engine.
Jos nesto, probaj prilikom instalacije avg da ugasis preko task menagera explorer.exe
Jos nesto, probaj prilikom instalacije avg da ugasis preko task menagera explorer.exe
Oket, probacu ovo kasnije, pa cu videti vredi li. Hvala(:
EDIT:@9R94, CCleaner nije mnogo promenio stvari, ali 360 total security jeste. Uspesno instaliran i eto ga raducka(: Hvala ti(:
EDIT:@9R94, CCleaner nije mnogo promenio stvari, ali 360 total security jeste. Uspesno instaliran i eto ga raducka(: Hvala ti(:
Poslednja izmena od znemanja u Ned, 28. Jun 2015. 13:54, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
matorix, Ja bih ti samo preporucio da instaliras windows essential security taj koristim vec duze vreme i smatram ga najboljim resenjem za ljude koji znaju sta rade sa racunarom . Resenje poput AVG-a mnogo iskacu i smaraju za nepotrebne stvari doduse ako ne znas sta radis AVG je donkele dobar .
E bas steta matorix. Ma dobar je 360TS, kod mene je vec neko vreme. Nema na cemu 

- vojkan85
- Mobil manijak
Ally, Au druze ala si sada omasio sa ovim Microsoft resenjem, jao jao jao.
matorix, Probaj da skines ESET removal tool, isto to uradi i za AVG. Pokreni i odradi sa oba jer je moguce da je ostavio nesto u registru od fajlova. Nakon toga, upali Administrator nalog na win-u ako ti nije upaljen i pokusaj tako da instaliras antivirus. Ukoliko ni tako ne moze, potrazi GSI kaspersky na net-u i posalji mi na mail: mailto:vojkan85@gmail.com da analiziram fajl pa cu ti reci sta se desava
.
matorix, Probaj da skines ESET removal tool, isto to uradi i za AVG. Pokreni i odradi sa oba jer je moguce da je ostavio nesto u registru od fajlova. Nakon toga, upali Administrator nalog na win-u ako ti nije upaljen i pokusaj tako da instaliras antivirus. Ukoliko ni tako ne moze, potrazi GSI kaspersky na net-u i posalji mi na mail: mailto:vojkan85@gmail.com da analiziram fajl pa cu ti reci sta se desava

Vojkane, ubacio sam sad ovaj 360 i neka ga. Nije meni ostalo od ESET-a i AVG-a, vec mozda neki rep od Avire. Ovaj fino raducka i zavrsava mi posao, neka cuti tu(: I krajnje je vreme da se reinstalira w. Nekada sam to radio na po godinu dana, sad je vec proslo 3. Malo i to smorilo vise
Hvala ti u svakom slucaju