teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Imamo slicno iskustvo:) samo sto je kod nas registracija jeftinija dosta... Kod mene je sledeci sigurno opet Volvo i nista sem njega
Evo moj V70 je presao 432.000 km i radi i dalje kao sat
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Evo i mojega Megana. Ima tu jos nekih modova da se uradi. Felne 17" ganjam, ali ne znam da li mi je to pametno. Da zatamnim jos prednja stakla na tih 35% koje smeju po zakonu. Da presvucem folijom mozda krov i neke unutrasnje elemente i da stavim tablet kao multimediju i to je to . Da, inace je 1.6 16V automatik, 2006. godiste .
acamatic, Hahahaha, nije druze plaza nego vukov spomenik . Cekam da stignu druge. Ovo su sa dve zice, a cekam sa tri, pa kada startujem motor, one se pale, a kada upalim kratko svetlo, one se gase . Sada bas jurim foliju da vidim koja bi legla pa cu okaciti kada se sve lepo zavrsi .
1808, Aha. Majstor Misa ga je uradio vrhunski, ja prezadovoljan. Kostalo jeste 300 evrica sve ali mislim da je korektna cena. Oba branika, sve plastike, jedan mali zareza na levom krilu i desni ceo deo onaj koji je ostecen .
acamatic, Oracol cu da stavljam unutar vozila. Da presvlacim rukohvate i onaj centralni deo. Samo jos moram da nadjem dobru foliju za krov;)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.