teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
star1god.do isteka garancije samo 3 dana.dobro ocuvan.uz njega ide memoriska (ovo mu možemo oprostiti) od 2gb, punjac i uezbe kabal (ovo ne ).samo kes.loznica i okolina (n80)
Nije baš sa oglasa,ali ovo moram da prepričam:Videh u haloOglasima da neko prodaje očuvan 7710,ne govori cenu,samo pominje i original futrolu,koja se ionako dobija uz fon.Pošaljem mu SMS i pitam za cenu,kažem imam E61,da se možda nešto dogovorimo.Lik komotno odgovori-može al da mi 80 eura doplatiš,znaš ti da samo futrola vredi 30!!??
Nokia
N95 8GB
dogovor (NOV: 448*)
star par meseci, totslni full najnobija garmin navihacuha, donesen iz inostranstva nikada kodiran nikada turbo sim, suoer stanje, moze zamena, moze sms
Au kako se taj izgubio ahhahahahah
totslni najnobija (nobovi sa cs-a ) , navihacuha , suoer
ahhahahah navihacuha hahahahahahhahahahhaahahhahha
Ima navihacuhu )))))
Star godinu dana NOV FLET KABEL , pazi kad kaze nov flet kabel.
A kada se jednom servisira flet kabel , on obicno crkne opet posle mesec dana, tako da se svaki mesec treba davati po 1000-1500 din za servis, samo originalan flat kabel traje preko godinu dana.
@ techno maniac, mozda ti bevidis, ali ja kada bih slucajno se zadesilo da prodajem taj tel , ja bih g;edao da precutim da je menajn flat kabel, jer original izdrzi preko godunu dana, a ako jednom promenuis stalno ces menjati flat kabel.
Svako ko se malo razyume ovo zna, i taj nece da kupi D500 sa zamenjenim flat kabelom, jer ce ga menjati svakog meseca.
slažem se, jer ništa nije kao original flet i u tom slučaju mora da se primeni ona fora - da se ne slajduje telefon puno i za neke mogućnosti koje su dostupne bez tastature, ali to je npr. za mene pravo mučenje
dao bi za ovaj fon par jevtini televona i nesto para. samsung e 250 , samsung m310.se t250, nokija 2630 svi telefoni su novi. ponude slati na tel dole naveden.
Nokia N95
190 € (NOV: 355*)
oprema(silni neki kablovi, memorijska od 1gb, punjac), life timer 39h, stara oko godinu dana, sve radi, sve ispravno, poklopac baterije nece da drzi...(nova originalna maska sa zamenom je 15-ak...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.