Covid-19
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Covid-19
miodrage, tebi znaci prija cisto fasisticki pristup "problemu". Drazestan si uvek bio.
Martin Mystere, da bas tako, razmisljamo svojom glavom, jer primecujemo u koliki ponor svet tone i kako nam je i dalje cudno da je sve i jednoj drzavi odjednom preko noci toliko stalo do zdravlja gradjana. I corav bi vec progledao... Niko do sad nije zakljucavao svet za 50 miliona umrlih svake godine. Niko ga nije zakljucavao ni zbog toga da svake godine nestane vise od pola miliona dece.
Ali ok, ne krivim nikoga, jasno mi je da ne ume bas svako citati izmedju redova.
Cekic, gde je dokaz da je sefov mali oboleo? Njegova izjava? Osam godina neprestanog laganja i sad ce da kaze istinu. Eh, da sam ja njegov sin, ne bih se utapao u alkoholu, vec bih se fino ko svaki normalan covek pucao najfinijim dopom svog strikana.
Martin Mystere, da bas tako, razmisljamo svojom glavom, jer primecujemo u koliki ponor svet tone i kako nam je i dalje cudno da je sve i jednoj drzavi odjednom preko noci toliko stalo do zdravlja gradjana. I corav bi vec progledao... Niko do sad nije zakljucavao svet za 50 miliona umrlih svake godine. Niko ga nije zakljucavao ni zbog toga da svake godine nestane vise od pola miliona dece.
Ali ok, ne krivim nikoga, jasno mi je da ne ume bas svako citati izmedju redova.
Cekic, gde je dokaz da je sefov mali oboleo? Njegova izjava? Osam godina neprestanog laganja i sad ce da kaze istinu. Eh, da sam ja njegov sin, ne bih se utapao u alkoholu, vec bih se fino ko svaki normalan covek pucao najfinijim dopom svog strikana.
koga vredjam? tebi se pricinjavaju neke stvari. na forum mozes da udjes i preko telefona
kad si spomenuo djindjica njegov zadatak je bio da makne slobu. posto je pos'o zavrsio onda je i on zavrsio znate svi kako. ispratio je i ruse iz pristine sa izjavom da nam vise nisu potrebni i da dalje mozemo sami. prvo sto su uradili zuti na celu sa djindjicem je likvidacija domacih banaka i ukidanje carina da bi nam njihove gazde uvaljivale bukvalno sta su htele i unistili ono malo nase proizvodnje. izmedju ostalog su nam uvalili smrznuto meso koje je bilo namenjeno americkoj vojsci tokom vijetnamskog rata, verovali ili ne. to meso je uvezao matijevic. ostalo znate i sami, rasprodaja cele zemlje. mozda ne znate da ruzica djindjic redovno jednom nedeljno dolazi u cementaru novi popovac da proverava neku papirologiju, dokumentaciju ili sta vec
edit: jel ide sad ramzes madji na sajam? na kom standu ce biti izlozen?

edit: jel ide sad ramzes madji na sajam? na kom standu ce biti izlozen?

Djindjica... Tu izdajnicku profitersku bitangu bi trebalo iskopati i ponovo roknuti. Za vreme bombardovanja je iz Nemacke porucivao NATO-u, samo vi bombardujte, opametice se oni (misleci na vlast). Nemojmo otvarati tu kutiju...
Green, nadji mi tu izjavu a da nije iz nekog tabloida i poverovacu.Hocu video te izjave.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Tačno je da laže kako oči otvori.Green napisao:Cekic, gde je dokaz da je sefov mali oboleo?
Ali, mali jeste pozitivan.
Znam. Malog čuvaju kobre, imam info odande
Ima blage simptome, treba da bude na Sajmu, ali je na Infektivnoj, u posebnom apartmanu.
Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- m@c|-|oR
- Expert
Nemoj otvarati, molim te. Jer to prosto nije tako kako pišeš.Green napisao:Djindjica... Tu izdajnicku profitersku bitangu bi trebalo iskopati i ponovo roknuti. Za vreme bombardovanja je iz Nemacke porucivao NATO-u, samo vi bombardujte, opametice se oni (misleci na vlast). Nemojmo otvarati tu kutiju...
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
cekicm83, ne pada mi na pamet da bilo sta bilo kome trazim. A nije ni tema...
Machor, necu, ne brini.
Machor, necu, ne brini.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Miodrage takvi junaci se prvi kriju pod jorgan, a ovamo otvaraju usta koliko mogu i pričaju gluposti. Ispadoše bre sve kompanije budale i prekinuše rad i osdadoše bez zarade. Formulu 1 pratim od malena, tu se okreće ogromne milijarde i sve je otkazano i šta sad, ne vole pare pa se i oni zamlaćuju virusom.
Poslato sa jugoistoka.
Poslato sa jugoistoka.
m@c|-|oR, Ma pojedinim ovde ne ne odgovara niko.Sneta im Djindjic, Vucic, doktori, ma svi.Kvalifikovani su samo oni i njihovo misljenje.Ja cu samo citirati jednog danasnjeg velikog pristalice ove vlasti koji je na dan ubistva Djindjica ove godine napisao samo ovo "Na danasnji dan ubili smo najboljeg od nas".A kao sto rekoh velika je pristalica ovog rezima.
А шта је проблем ако неко има мишљење које је другачије од тамо неког "квалификованог"?
- m@c|-|oR
- Expert
Jbt, istrolovaste temu za sve pare.

Samo fali ona priča o ptetapanju tenkova u Železari. Nije stiglo da se pomene.

A ja radio tamo u to vreme. I kao malo se razumem u metalurgiju, pa kao znam da Smederevo nema mogućnost da pretapa oklope tenkova jer su predebeli za konvertore.
I dan danas moram po slavama da objašnjavam ljudima koliko je ta mantra besmislena.

Jer lakše je poverovati u to da je USS upravo sa tim ciljem došao kod nas. A ljudi investirali preko 500 Milki za 8 godina.

Samo fali ona priča o ptetapanju tenkova u Železari. Nije stiglo da se pomene.

A ja radio tamo u to vreme. I kao malo se razumem u metalurgiju, pa kao znam da Smederevo nema mogućnost da pretapa oklope tenkova jer su predebeli za konvertore.
I dan danas moram po slavama da objašnjavam ljudima koliko je ta mantra besmislena.

Jer lakše je poverovati u to da je USS upravo sa tim ciljem došao kod nas. A ljudi investirali preko 500 Milki za 8 godina.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Green, kao sto je receno - vanredno je stanje. U vanrednom stanju nema tvoje glave, ima samo ono sto je naredjeno - tacka. Fasizam, jeste, ali je to tako.
Da se ovde postuju preporuke, svega ovoga ne bi bilo. Preporuka je socijalna distanca, sto je moguce manje izlazenja i sl. Ovde ljudi idu na piknike, spale pola Fruske gore zbog jebenog rostilja ( da da, to sigurno ne znas), koji im je bas sada bio neophodan. Ima drugih koji muku muce, jadni, ne mogu da popiju svoju dozu espressa u svom omiljenom lokalu vec 2 nedelje... More sikter bre... znaci Judge Dredd mi ne bi bio ravan kad bih samo imao mogucnosti i odresene ruke. I onda bi sve bilo gotovo vrlo brzo....
Kazem, ajde idi u neki COVID centar malo da samo budes tamo...
Esesovac isto.
Svima cu vam odmah sredim mesto u resp. ambulanti, dobicete i platu, zalozicu se za to, makar vas ja licno platio.
Uostalom, vama se ovo nista ne moze pokazati i dokazati, isto kao meni sa Androidom.
Ja makar imam argumente, vi osim trabunjanja, bas nista!
Da se ovde postuju preporuke, svega ovoga ne bi bilo. Preporuka je socijalna distanca, sto je moguce manje izlazenja i sl. Ovde ljudi idu na piknike, spale pola Fruske gore zbog jebenog rostilja ( da da, to sigurno ne znas), koji im je bas sada bio neophodan. Ima drugih koji muku muce, jadni, ne mogu da popiju svoju dozu espressa u svom omiljenom lokalu vec 2 nedelje... More sikter bre... znaci Judge Dredd mi ne bi bio ravan kad bih samo imao mogucnosti i odresene ruke. I onda bi sve bilo gotovo vrlo brzo....
Kazem, ajde idi u neki COVID centar malo da samo budes tamo...
Esesovac isto.
Svima cu vam odmah sredim mesto u resp. ambulanti, dobicete i platu, zalozicu se za to, makar vas ja licno platio.
Uostalom, vama se ovo nista ne moze pokazati i dokazati, isto kao meni sa Androidom.
Ja makar imam argumente, vi osim trabunjanja, bas nista!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
POLAKO LJUDI, NE SVADJAJTE SE. STIGAO SAM I DONEO SAM VAM MASKE.
JESTE BILO MALO TESKO MANEVRISATI AVIJONOM, ALI STA JE TO ZA MENE DA DOVEZEM SVOJOJ ZEMLJI JAKO NEOPHODNU POMOC. [emoji1]
Huawei P30
JESTE BILO MALO TESKO MANEVRISATI AVIJONOM, ALI STA JE TO ZA MENE DA DOVEZEM SVOJOJ ZEMLJI JAKO NEOPHODNU POMOC. [emoji1]
Huawei P30
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 28. Jun 2015. 17:30
Covid-19
miodrage, Ma bas tako treba kako ti kazes, ne treba da mrdnemo iz stanova naredna tri meseca, a za to vreme ce virus potpuno nestati jel da?
Ili jos bolje da ostanemo do sledeceg leta zatvoreni u stanu jer je to jos veca verovatnoca da nestane virus? Ili mozda i to nije sigurno?
Koliko je prosle godine umrlo od sezonslog gripa, zasto tada nismo bar malo vise pazili (npr samo nosenje maski i rukavica)?
Sta radimo po pitanju rane detekcije tumora, sam sam svedok u poslednjih nekoliko meseci da su mladi ljudi oko mene zivotno ugrozeni jer tumor nije detektovan na vreme, da li tu drzava treba nesto da uradi ili i tu mora da pokaze prstom i kaze sto nisi ranije dosao??
Sada isto treba svima da poazujete prstom i kazete vi ste krivi jer izalzite??
Da li to treba genralizovati i misliti da smo svi takvi?
Svakako, istina je negde u sredini, virus nije bezazlen to smo videli, treba biti odgovoran i slusati savete ali zagovarati politiku zaplasivanja i potpunog zatvaranja ljudi bez sagledavanja negativnih posledica to je po meni bar podjednako opasno koliko i ono koji se svesno oglusavaju saveta.
Ili jos bolje da ostanemo do sledeceg leta zatvoreni u stanu jer je to jos veca verovatnoca da nestane virus? Ili mozda i to nije sigurno?
Koliko je prosle godine umrlo od sezonslog gripa, zasto tada nismo bar malo vise pazili (npr samo nosenje maski i rukavica)?
Sta radimo po pitanju rane detekcije tumora, sam sam svedok u poslednjih nekoliko meseci da su mladi ljudi oko mene zivotno ugrozeni jer tumor nije detektovan na vreme, da li tu drzava treba nesto da uradi ili i tu mora da pokaze prstom i kaze sto nisi ranije dosao??
Sada isto treba svima da poazujete prstom i kazete vi ste krivi jer izalzite??
Da li to treba genralizovati i misliti da smo svi takvi?
Svakako, istina je negde u sredini, virus nije bezazlen to smo videli, treba biti odgovoran i slusati savete ali zagovarati politiku zaplasivanja i potpunog zatvaranja ljudi bez sagledavanja negativnih posledica to je po meni bar podjednako opasno koliko i ono koji se svesno oglusavaju saveta.
cekicm83 napisao: OSTANITE KUCI.
cekicm83 napisao:mare-ss, ti si non stop na forumu sto me navodi misljenju da ne mrdas iz kuce.
Ja ne znam vise sta da radim i koga da slusam

miodrage, nisam esesovac, jezik pregrizo
mare-ss, odustajem od dalje rasprave sa tobom.Ne znam da li je ova izolacija uticala na tebe ili si samo takav ali tebi niko i nista ne valja.Ti si jednostavno u pravu za sve.Nije problem u tome sto ti imas svoje misljenje svako ima pravo na to vec sto nemas argumente za tako nesto.Pljujes po svemu ali ok.Ja ti rekoh mani se politike radi na sopstvenoj produktivnosti i uopsteno na sebi.Politika nikome nije donela dobrog osim samim politicarima.Da ima manje onih kojima je moguce u glavi ubaciti necije ideje bilo bi manje i ratova i gladnih i zednih.Pa deca koja su rodjena i nakon 2000-te mrze hrvate, bosnjake, ove, one a samo zato sto im je neko rekao da tako treba.Evo ti opet linka mozda jucerasnji nisi video pa ti ponavljam jer po meni je vrlo vrlo "edukativan".
https://www.youtube.com/watch?v=ZNG1W0TLOK0
https://www.youtube.com/watch?v=ZNG1W0TLOK0
Video sam klip, ne zaboravi da mi sa svima lepo a posle svi nama noz u ledja. Inace mrzim samo politicare 
A ti sto mrze hrvate.... Nista nije cudno da mrze nekoga ko je jedini na svetu imao logore za decu. I to srpsku decu. Ali ajde da ne skrecemo opet sa teme

A ti sto mrze hrvate.... Nista nije cudno da mrze nekoga ko je jedini na svetu imao logore za decu. I to srpsku decu. Ali ajde da ne skrecemo opet sa teme
Miodrage, da da, svi smo vrlo dobro upoznati s tvojim "argumentima". Dovoljno je malo zaviriti u one cuvene WP teme i procitati te tvoje mantre.
Green, sta je to falilo WP?Najbolji sistem, podjednako je bio fluidan i na skupim i jeftinim telefonima.
mare-ss, ja bih da se ovde pisu pozitivnije stvari.Ima mnogo onih koji su pobedili ovaj virus, ozdravili, pricajmo o tome.Lako je mraciti.Samo pozitivno i bez politike i ostalih gluposti.
#ОстаниКодКуће
mare-ss, ja bih da se ovde pisu pozitivnije stvari.Ima mnogo onih koji su pobedili ovaj virus, ozdravili, pricajmo o tome.Lako je mraciti.Samo pozitivno i bez politike i ostalih gluposti.
#ОстаниКодКуће
cekicm83, nemoj ovde, svega ti.