teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Death Note - adaptacija japanske anime. Posto ne gledam animu, ne znam da li je holivudska verzija uspela ili ne, ali fanovi anime su po pravilu veoma isfrustrirani i tukli bi sve oko sebe nekim mesanim borilackim vestinama.
Kako god, interesantna tema.
Anima k'o anima, gledao sam je, nije loša, ali nije ni odlična. Ideja je zanimljiva i prvih 7-8 epizoda je stvarno dobro, posle su srozali kvalitet na totalni prosek, tako da se ukupno ne odvaja od drugih sličnog žanra. Film još nisam gledao, a ne znam ni da li ću, osećam da nije nešto. A od tih ostrašćenih ljubitelja anima koji brane sve što je neodbranjivo, pomalo mi se povraća. Kad je izašao onaj Pacifik Rim, ili kako god se zvao, jedan lik je hteo da me bije jer sam rekao da je film loš: "Ali, potpuno se drži priče iz anime!" Šta me za**le za to, kad je film loš - a ako se stoprocentno držao anime, onda ni anima nije bolja.
Meni je ovaj novi SJW trend "blackwashinga" odmah ogladio i Death Note i The Dark Tower. Znači u DN lik koji je poznat po tome što je užasno bled i sa podočnja nikako ne može biti crnac, a o Rolandu koji je inspirisan Klint f*cking Isvudom da ne pričam koji omašaj izbor Idris Elbe za film.
Sent from my honor 8 lite [PRA-LX1] using Tapatalk
The mummy - jednom reču UŽAS.
Osim efekata, svi elementi razočaravajući.
3/10.
Ne znam da li je iko beše komenarisao - It comes at night.
Opet jednom rečju WTF?!
Šta sam ja to upravo odgledao? O čemu se ovde uopšte radi? WTF?
Ne mogu ni ocenu da dodelim ako ne znam šta je bre ovo? WTF?
Poslednja izmena od m@c|-|oR u Ned, 03. Sep 2017. 12:42, izmenjeno 1 put ukupno.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Daybreakers - đubre, izbegavajte ovo.
The Mummy 2017 đubre, gubljenje vremena.
Zashchitniki (The Guardians) - 5 za trud, ništa posebno.
Baywatch - 5 za trud i dobre ženske. Klasičan The Rock film u kome je akcenat na njegovo telo, osmeh, trening.
Deepwater Horizon 7/10. Solidan film.
Snowden 7/10. Interesantan film.
A Walk Among the Tombstones 7/10. Preporuka.
Neighbors 2: Sorority Rising 4/10. Duplo veće đubre od prvog dela.
Going in Style 8/10 uživao sam u filmu. Ništa preterano, ništa novo ali za opuštanje super.
Dirty Grandpa 7/10. Po meni zanimljiv film, ništa vau ali okej je.
War Dogs 7/10. Može da se pogleda.
Daredevil 2. sezona 8/10. U odnosu na prvu lošija ali jako jako dobra. Jedva čekam treću sezonu.
The Defenders 7/10. Nije na nivou Daredevil-a ali je zanimljiva. Ja sam najviše gledao zbog Daredevil-a, ostale junake ne pratim.
@Evindzer, postova sam u nekom predhodnom postu, neće biti 4. sezone Dark matter. SyFi je ukinuo seriju, tako da nastavka neće biti, što je steta jer je serija iz sezone u sezonu bila sve bolja i bolja.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.