Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Danas izašle prve dve epizode Star Trek Discovery. Mislim da neću moći odmah danas da ih gledam, ali videćemo - valjda će serija biti dobra.
Sent from mTalk on Windows phone
Sent from mTalk on Windows phone
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
@гари hvala na podsećaju, skroz sam zaboravio na tu seriju...
Kad smo kod Star treka gledam The Orville, nije loša serija...
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Kad smo kod Star treka gledam The Orville, nije loša serija...
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
and justice for all...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Upravo skidam Diskaveri, nadam se da će biti bar prosečan.
Što se tiče Orvila, mislio sam da će biti promašaj, ali zapravo je vrlo zanimljiva serija, zabavna i bez maloumnih šala u stilu Adama Sendlera. Od mene svakako preporuka.
Što se tiče Orvila, mislio sam da će biti promašaj, ali zapravo je vrlo zanimljiva serija, zabavna i bez maloumnih šala u stilu Adama Sendlera. Od mene svakako preporuka.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
A za Discovery, odmah u prvoj sceni vidiš kako su unakazili Klingonce. Majku mu, moraju da izmišljaju toplu vodu, pa to ti je. Ako snime neki Star Trek i za 20 godina, ko zna na šta će to da liči. Možda će Vuklanci da imaju uši vezane u mašnu. Ko da su hteli da ekranizuju Diznijeve negativce, a za populaciju do 7 godina.
Sent from mTalk on Windows PC
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Anger Management (2003) 7/10. Nije loše.
Transformers: The Last Knight (2017) 4/10. Tužiću ih za izgubljeno vreme. Glupost nenormalna, pa još 2 i po sata traje. Atak na mozak. Izbegavati u najširem mogućem luku.
The Circle (2017) 5/10. Onako. Meni deluje mlako. Ako nemate šta drugo da gledate slobodno odgledajte, sve je bolje od novih Trashformers-a.
The Box (2009). 7/10. Preporuka.
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 5/10. I dosadno i nije, šta znam bolji nego novi deo.
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales 5/10. Jako zamoran film. Ne mogu nikome da ga preporučim, čisto gubljenje vremena. Jako slabo, nemaštovito...
Transformers: The Last Knight (2017) 4/10. Tužiću ih za izgubljeno vreme. Glupost nenormalna, pa još 2 i po sata traje. Atak na mozak. Izbegavati u najširem mogućem luku.
The Circle (2017) 5/10. Onako. Meni deluje mlako. Ako nemate šta drugo da gledate slobodno odgledajte, sve je bolje od novih Trashformers-a.
The Box (2009). 7/10. Preporuka.
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 5/10. I dosadno i nije, šta znam bolji nego novi deo.
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales 5/10. Jako zamoran film. Ne mogu nikome da ga preporučim, čisto gubljenje vremena. Jako slabo, nemaštovito...
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- Evindzer
- Prijatelj foruma
http://www.imdb.com/title/tt6673774/?ref_=ttep_ep1
Krenula nova sezona. Nisam neki ljubitelj serije, ali ponekad pogledam.
http://www.imdb.com/title/tt6226232/
Niti je smešno, niti mu prognoziram dug životni vek.
------------
http://www.imdb.com/title/tt2402207/
Trenutna sezona potpuni promašaj. Šteta, bila je gledljiva serija.
Krenula nova sezona. Nisam neki ljubitelj serije, ali ponekad pogledam.
http://www.imdb.com/title/tt6226232/
Niti je smešno, niti mu prognoziram dug životni vek.
------------
http://www.imdb.com/title/tt2402207/
Trenutna sezona potpuni promašaj. Šteta, bila je gledljiva serija.
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Cek sto se the Big Bang theory zove drugacije?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Slažem se za Klingonce,isto tako oskrnavili su dizajn njihovih brodova.Čini mi se da čak i sam Klingonski jezik zvuči drugačije.Sa druge strane Vulkanci izgledaju još više kao ljudi...гари napisao:A za Discovery, odmah u prvoj sceni vidiš kako su unakazili Klingonce. Majku mu, moraju da izmišljaju toplu vodu, pa to ti je. Ako snime neki Star Trek i za 20 godina, ko zna na šta će to da liči. Možda će Vuklanci da imaju uši vezane u mašnu. Ko da su hteli da ekranizuju Diznijeve negativce, a za populaciju do 7 godina.
Bar priča nije loša,bar za sad.Glavna glumica je mlogo dobra [emoji7]
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ono The Proposal Proposal je samo ime epizode.
A, da, i za klingonske brodove sam to pomislio čim sam ih video. Za jezik, slažem se, ali je možda "samo" problem u tome što ga ne govore tečnije. Sve nešto slog po slog govore...
A, da, i za klingonske brodove sam to pomislio čim sam ih video. Za jezik, slažem se, ali je možda "samo" problem u tome što ga ne govore tečnije. Sve nešto slog po slog govore...
^ Zato što im smetaju one maske malo su se zaneli s njima, ali ajde... meni je svakako drago što uopšte imamo novu Star Trek seriju, a pri tom i obećava
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Pogledao ove dve epizode Diskaverija i - držaću se Orvila.
Nisu loše epizode, ali nisu ni Zvezdane staze na koje sam navikao i uz koje sam odrastao.
Osećam da priča, kao što rekoste, neće biti loša, ali ni Abramsovi filmovi, gledani zasebno, nisu loši (posebno prvi), pa ipak su mi razočarenje, u najmanju ruku.
Što se tiče Klingonaca - tripujem li, ili izgledaju drukčije nego u Abramsovim filmovima?
Što se tiče klingonskog jezika, svakako zvuči drugačije u odnosu na originalne serije i filmove, a što se tiče glumice - možda će je Nigan ubiti u sledećoj sezoni, pa se zato preselila u Diskaveri.
Nisu loše epizode, ali nisu ni Zvezdane staze na koje sam navikao i uz koje sam odrastao.
Osećam da priča, kao što rekoste, neće biti loša, ali ni Abramsovi filmovi, gledani zasebno, nisu loši (posebno prvi), pa ipak su mi razočarenje, u najmanju ruku.
Što se tiče Klingonaca - tripujem li, ili izgledaju drukčije nego u Abramsovim filmovima?
Što se tiče klingonskog jezika, svakako zvuči drugačije u odnosu na originalne serije i filmove, a što se tiče glumice - možda će je Nigan ubiti u sledećoj sezoni, pa se zato preselila u Diskaveri.
Poslednja izmena od Evindzer u Sre, 27. Sep 2017. 14:59, izmenjeno 2 puta ukupno.
Odgledao The Missing prvu sezonu,meni se svidja,9/10.
Takodje odgledao The Wolf of Wall Street,nije lose,7.10.
Takodje odgledao The Wolf of Wall Street,nije lose,7.10.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Takav je i moj utisak, da nije to to, ali ipak ću im dati šansu...Evindzer napisao:Nisu loše epizode, ali nisu ni Zvezdane staze na koje sam navikao i uz koje sam odrastao.
Meni su Abramsovi filmovi kao neki glupi akcioni filmovi sa Enterprajzom u pozadini. Nema one neke kao snalažljivosti, nego se kao nešto tuku na nekom šatlu iznad San Franciska (lupio sam sad, ne znam iznad čega su tačno leteli), i slično.
A za Klingonce u Abramsovim filmovima, totalno sam bio zaboravio kako su ih tamo predstavili. Ali evo jedan video.
https://www.youtube.com/watch?v=K0cFLb-JmaQ
Tu su izgleda manje odstupili od onoga od ranije, ali ovde recimo nemaju duge kose, nego su ćelavi, jel tako? Takve promene mi se ne sviđaju. Usavršiti masku, to da, ali onako ih promeniti da čovek ne može da ih prepozna da ne piše dole da je u pitanju Klingon, to mi je neshvatljivo.
Abrams je po meni najviše Romulance zeznuo.
I bezveze mi je što se ne drže rasa koje su ranije uveli u serijama, poput recimo Andorijanaca. Njih sam gotivio u Star Trek Enterprise recimo.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Abramsovi Klingonci su ćelavi kao u novoj seriji, ali imaju manje rogova po faci, čini mi se.
Što se tiče menjanja izgleda vanzemaljskih rasa, meni je to u redu ako se pravi rimejk po principu "sve iz početka", ali Abrams je vezao svoje filmove za originalne serije pojavom matorog Spoka, a za Diskaveri nemam pojma da li se naslanja na njegove filmove ili ne. Sve u svemu, trebalo je da urade regularan rimejk, i sve bi bilo mnogo prihvatljivije.
PS: je li moguće da niko osim mene nije prepoznao glavnu crnkinju iz Diskaverija?
Čini mi se da je u poslednjoj sezoni Rika i veselih drugara još uvek živa u Niganovoj jazbini.
Što se tiče menjanja izgleda vanzemaljskih rasa, meni je to u redu ako se pravi rimejk po principu "sve iz početka", ali Abrams je vezao svoje filmove za originalne serije pojavom matorog Spoka, a za Diskaveri nemam pojma da li se naslanja na njegove filmove ili ne. Sve u svemu, trebalo je da urade regularan rimejk, i sve bi bilo mnogo prihvatljivije.
PS: je li moguće da niko osim mene nije prepoznao glavnu crnkinju iz Diskaverija?
Čini mi se da je u poslednjoj sezoni Rika i veselih drugara još uvek živa u Niganovoj jazbini.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Po meni takvo menjanje rasa nije u redu, a pretpostavljam da to rade ili zato što je neko prosto došao na položaj da može da utiče na to kako će Klingonci izgledati, pa da nam naturi ono što on želi, ili jer neko izmišlja besne gliste da bi opravdao novac za koji ga plaćaju, ili da se udovolji novim generacijama.
Ono što ja mislim da skoro svi trekiji vole kod Zvezdanih staza je konzistentnost cele priče. Jeste da ima dosta detalja koji su protivrečni, ali ipak - ne nabacuju se epizode samo onako, nego ipak postoji neka celina. Tako da, ako je ovo serija na temu Star Treka, ali tako da je ovo neka sasvim nova priča, nikako povezana sa onim što znamo iz starih filmova i serija, to mi se ne bi svidelo. Ali bi opet nastavio i da gledam seriju...
Ono što ja mislim da skoro svi trekiji vole kod Zvezdanih staza je konzistentnost cele priče. Jeste da ima dosta detalja koji su protivrečni, ali ipak - ne nabacuju se epizode samo onako, nego ipak postoji neka celina. Tako da, ako je ovo serija na temu Star Treka, ali tako da je ovo neka sasvim nova priča, nikako povezana sa onim što znamo iz starih filmova i serija, to mi se ne bi svidelo. Ali bi opet nastavio i da gledam seriju...
Spiderman Homecoming - velika kolicina gluposti, kakva se i ocekuje od superheroj filma. Steta protracenih dva sata. Koje budale su film dovele do ocene 8.3 na imdb...
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
I meni se novi pauk nije svideo,a tek onaj deo sa izbacivanjem mreze.Kao da ga nije ujeo pauk nego mu je Toni dao.Ma gas me razocarao.Svario sam ga zato sto volim filmove o superherojima.
Nesto ga cenim da ce i Tor da razocara.
Nesto ga cenim da ce i Tor da razocara.
Pa Sarek je Spokov otac,tako da ima neka povezanost sa likovima iz prethodnih serijala/filmova.Evindzer napisao:Abramsovi Klingonci su ćelavi kao u novoj seriji, ali imaju manje rogova po faci, čini mi se.
Iskreno više bih voleo da su napravili nastavak na Voyager i dešavanja posle ratova sa Dominionom i Borgovima.
Crnkinju sam prepoznao i moram da vas razočaram,mrtva je.Spoiler : Izvršila ja samoubistvo i postala zombi da bi ubila Nigana,ali nije uspela.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da, to bi i meni bilo zanimljivije nego ovo ovako, da su nastavili posle Voyagera.
A za Klingonce, posle druge epizode sam malo promenio utisak, možda ih i nisu toliko upropastili koliko mi se iz prve epizode činilo, nego su kanda hteli i kod Klingonaca da dodaju rase, tako da sad imamo i Klingonce "čamuge" sa širokim nosevima. To nekako i mogu da podnesem, ali opet, što su oćelavili, to mi je i dalje glupo.
I što su klingoiske Grabljivice unakazili, to im ne opraštam.
A za Klingonce, posle druge epizode sam malo promenio utisak, možda ih i nisu toliko upropastili koliko mi se iz prve epizode činilo, nego su kanda hteli i kod Klingonaca da dodaju rase, tako da sad imamo i Klingonce "čamuge" sa širokim nosevima. To nekako i mogu da podnesem, ali opet, što su oćelavili, to mi je i dalje glupo.
I što su klingoiske Grabljivice unakazili, to im ne opraštam.