teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
bestboy, ahahahaha....sta sve nece ljudi da odvale
Ne mogu sad tacno da se setim,ali fantastican mi je bio neki lik sto valja P990 koji je u odlicnom stanju,malo izlizan,ne radi kamera,ali sve ostalo super
Apple
iPhone 4GB
90 € (NEMA U PRODAJI)
extra replika iz nase bratske drzave kine. uz telefon punjac, usb, sluske, 256mb memorija. podrzava dve kartice. extra ocuvan. koristila ga devojka. mogucnost slanja brzom postom. hitno hitno...
Iz bratske drzave...
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Sad mi dodje da kupim N96, da ga stavim u oglas za 120€, i da te onda gledam kako se besis Mislim, nisu male pare, ali za tako nesto.. pa ni vesanje se ne vidja svaki dan
Bas si ti neki obesenjak
crne boje me !!! golden- finland limited-edition, sa procesorom od n95, dosta brzi software, star 5 meseci!! moze i zamena za neki slican mob! nis nis nis
Koji je ovo kralj ljudi
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
golden- finland limited-edition ?sta je to?loool koja kraljina,sa procesorom od n95 haha dobro da nije rekao procesor intel core 2 duo loooool nogao je da kaze,procesor od kompa haha
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.