Koji film/seriju ste poslednju gledali?

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?

Post od Martin Mystere »

Rešili smo da bidnemo fini...

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

Geostorm - donekle sasvim OK i gledljiv film, od nekle klasična, milion puta ispričana američka propagandno-akciona limunadica...

Pokušaj kombinacije The day after tomorrow i Armagedona, samo za razliku od potonjeg sa slatkastim završetkom...

Zbog onog prvog delića prelazna ocena inače shodno drugom delu ocena bi bila "zašto sam uopšte ovo gledao."

Elem, možda film sam po sebi čak i nije tako loš, ali šta da se radi kad mi se vazda prisere od takvih "American president saves the world along with several other patriots" filmova...

Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
:: Srpska Crnja
:: Xiaomi Mi 11i
Kontakt:

Post od Drafer »

Dust (2001) ovaj mi se svideo, čudan film... kauboj sa divljeg zapada dolazi u Makedoniju da uhvati nekog hajduka koga traže Turci, pa slede okršaji kauboja i Turaka :)

Personal interest (2015) ovo je ruski film, zatvorenica beži iz zatvora i dolazi u selo gde je živela njena baba, za njom dolaze mafijaši, njen bivši verenik zbog kojeg je i bila u zatvoru i neki komšija sa kojim se spanđala. Nije loš film, ali ima par amaterskih scena što me podseća na naše filmove pa mi to bode oči, ali vredi gledati.

Session 9 (2001) ovo je neko đubre od horor filma, počinje tako što dolaze građevinski radnici u napuštenu ludnicu da je renoviraju, a kasnije kao i uvek slede ubistva, a pošto mi je film bio dosadan i gledao sam ga dva dana neke stvari mi nisu jasne, nije mi držao pažnju. Izabrao sam ovaj film jer ima dobru ocenu na IMDb čak 6.5, a ja sam mu dao 2
Android 12

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

Valerian and the city of thousand planets - kao očito veliki ljubitelj stripova u mlađim danima sam čitao i stripove o Valerijanu tako da sam se odlučio da pogledam i ovaj film o navedenom junaku.

Šta znam, film je klasičan Besonovski i ili će se dopasti onima koji vole taj stil ili neće - meni lično je bio sasvim OK za opuštanje i zabavu i preneta je atmosfera stripa...

Ono što bih zamerio je o-čaj-na gluma dvoje glavnih protagonista, čak i u ovakvom filmu, sa iritirajućim facijalnim ekspresijama glumca koji je glumio Valerijana tako da ne mogu da se ne zapitam odakle su ga iskopali.

brankisha
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
:: Xiaomi Mi5
:: Lumia 925

Post od brankisha »

Nemoj zezati. Kakve obrve ima riba. Pa ja sam se zaljubio [emoji16][emoji16][emoji16]

A sto se tice price kako je Marvel poceo da pravi sprdnju, pa mozda je i tako bolje. Sa "ozbiljnom" radnjom nigde nece stici, ovako su i poslednjeg Tora izvukli jer su ubacili sprdnju. Izgleda da DC krece Marvelovim prvim koracima i pokopava sebe.

Sent from my SM-G950W using Tapatalk

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

Facijalne ekspresije glumca koji je glumio Valerijana, ne glumice koja je glumila Lorelajn...

Ona definitivno jeste lepa ali ne zna fesa glumi i to je fakat...

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Martin Mystere napisao:Valerian and the city of thousand planets (...) meni lično je bio sasvim OK za opuštanje i zabavu (...) Ono što bih zamerio je o-čaj-na gluma dvoje glavnih protagonista (...)
I ja sam imao isti utisak kad sam ga pogledao.

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

Bright - uspeo sam da ga završim iz četvrtog puta nakon što sam ga tri puta prekidao, što najbolje govori o tome koliko mi se film dopao. Da bude još lepše, kraj je još najgori deo filma jer je zbrzan i nedorečen - taman kad pomislim, OK hajde sad malo ožežite kad ono The End. Neki likovi uopšte i apsolutno nisu ni morali da se pojavljuju u filmu jer je njihova uloga apsolutno nikakva (ne mogu čak reći ni minorna).
Sve u svemu IMHO film nije za preporuku čak ni za opuštanje.

brankisha
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
:: Xiaomi Mi5
:: Lumia 925

Post od brankisha »

Ma shvatio sam ja na koga si mislio. Covek je zid. Mala ima Momcilo Krajisnik obrve.

Sent from my SM-G950W using Tapatalk

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

Logan - ubedljivo najbolji film po meni iz storije o X-ljudima, mada po meni oni svakako nisu imali nijedan fail do sada. Možda čak i mračniji nego ostali iako se to na prvi pogled ne čini, ali ostareli Wolverine i Profesor X su samo plus ovom filmu, nikako nedostatak.

The Last Jedi - iako nisam neki ljubitelj Star Wars univerzuma, odgledao sam svaki film po par puta (kako naletim na TV ja pogledam) i jednostavno ne mogu da se složim sa tvrdnjama pojedinaca koje sam pročitao po izlasku da je ovo najlošiji Star Wars film. OK, film svakako ne briljira ali posle onih splačina sa mladim Anakinom i Jar-Jarom teško je dostići takav nivo da se preotme titula najlošijeg. Čak i kada je jednostavno teško zamisliti Adam Drivera kao negativca, bez obzira koliko se on trudio...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

^ +1 za sve napisano.
Sto se novih/novijih Star Wars-a tice, pomalo su mi smesni komentari da je moglo to mnogo bolje, da je dosta toga nedoreceno i sl. Sta to treba biti doreceno u sci-fi spektaklu koji jos od 70-ih godina ima potpuno istu koncepciju. Borbu pokreta otpora protiv zle imperije...

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

Ne smeta meni ta, kako si je ti nazvao nedorečenost već mi više smetaju nedoslednost i nelogičnost (mada ni nedorečenost nije loša reč pošto sam se par puta zapitao WTF sam ovde propustio)...

Nedoslednost u tome da princeza Leia nakon toliko godina koristi silu i to u nekom "WTF Supermen fazonu" - ubedljivo najlošiji/najgluplji moment filma.

Nelogičnost - kako je lik kojeg tumači Del Toro (dešifrer) znao za bekstvo kapsulama pošto mu to očito niko nije mogao reći jer sam siguran da ni Fin ni Rouz nisu znali za to jer je odluka doneta nakon njihovog odlaska sa krstarice i to ne od Poa, koji je bio protiv toga!?

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Mislim da na takve i slicne stvari ne treba obracati puno paznje u filmovima koji za cilj imaju uzimanje para od bioskopskih karata, s obzirom da filmove radi Holivud, a koji istini za volju veoma retko napravi nekakvo umetnicko delo. Cak i ako napravi, i takav film nikad nije savrsen, ima delova koji se mnogim gledaocima ne svidjaju.

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

Ma ja se trudim da ne obraćam pažnju i u takvim filmovima ako bi terali mak na konac mogli bi da nađemo more gluposti ali stvari poput navedenih baš bodu oči...

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

Black Panther - nit smrdi nit miriše... Nit je za hajp kakav je vladao niti je za pljuvanje, jednostavno ne ostavlja utisak i to je...

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

^ Pogledah ga sinoć, i ostadoh ravnodušan. Osim male princeze, ništa drugo nije bilo vredno gledanja. ;)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Truth or Dare - tinejdzerska polu budalastina. Moze da se gleda, ali iritiraju americki prepametni klinci, koji sve tako lepo skontaju. Slican je Final Destination serijalu.
Primal Rage - jedan od boljih horora B produkcije, iako je gluma tako tako. Mix Predatora, Bone Tomahawk-a i slicnih.

Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
:: Srpska Crnja
:: Xiaomi Mi 11i
Kontakt:

Post od Drafer »

Te Ata (2016) drama snimljena po istinitoj priči o Indijanki koja je glumom i pričanjem o svom narodu poboljšala život Indijanaca u Americi. Ovaj film nije loš, svideo mi se.

Red Sparrow (2018) još jedan dobar film o Ruskinji koja je postala špijun koristeći seks, bar se tako obučavala :)
lepa je glumica i to mi je držalo pažnju, a film nije loš.

The 15:17 to Paris (2018) e ovaj sam gledao samo do pola, američko smeće o njihovim pametnim i bogom danim vojnicima, ništa mi nije držalo pažnju pa ni besciljni dijalozi koji ne vode ničemu...

Black Panther (2018) ovaj sam gledao samo 10 minuta, šta reći... da imam 15 godina poznavajući sebe u tom dobu verovatno bih ga gledao. Film ima dobru ocenu, 7.7, možda se nekome i svidi

Incontrol (2017) fantastika, takođe gledao sam samo do pola i shvatio da ja tu nemam šta da gledam

Toliko od vašeg reportera za sada :)
Android 12

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Family Blood - atipican vampirski film, nije los, vise je drama nego horor.
Game Night - solidna i zabavna komedija, nista vise od toga, jer je puna izmotavanja.
The Week Of - ovo sam iskljucio nakon, bukvalno, 7 minuta i 26 sekundi. Adamu Sendleru je jos posle Click-a trebalo zabraniti da glumi.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Avengers: Infinity War (2018) - Stvarno je dobar, od svih delova ovaj je ubedljivo najbolji. Iz trejlera mi nije delovao kao nešto posebno, međutim prevario sam se. Kraj je posebno interesantan. Ocena 8,5/10.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori