teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Sagem
my429x
50 € (NEMA U PRODAJI)
star 1 mesec, cita sve kartice, vip v528, kao sa slike, tanak telefon, 1.3mpx kamera, slot za memorijsku, prelep tanak telefon, saljem
Vip 528 i Sagem my429x nemaju veze jer tastatura im nije ista
Vidi se da je studirao maticni jezik na filoloskom fakultetu.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
PRODAJEM SONY ERICSSONY K770i (CID53 - najnovni softverom) , TELEFON IMA LED TUNING I PUNO FLASH MENU I WALKMAN AKUSTIKA ( zvuk je kao W880i ) , i NOVI KAMERA DRIVER ( za lepe slike ) EXTRA STANJOM. SALJEM PUNJAC I USB KABEL , AKUMLATOR RADI KAO NOV DRZI OKO 7 DANA
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
bestboy, tuning styling
Па како да не кад има најновији софтвер,има и лед (диоде)
Флеш мени и акустика
Али кад акумулатор ради 7 дана,мора да је tuning styling!
Sony Ericsson
W800i
35 € (NEMA U PRODAJI)
star godinu dana, ok stanje, mmc 256 gb, punjac, moze slanje, perfektno radi, bgd
Nisam znao da postoji tolika kartica
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
gargamel4
Ма не.
Коментар на оглас који је oscar1980 поставио.
Хтедох рећи да и са оваквом нереалом ценом,може да се нађе купац за телефон.Колико људи могу да буду необавештени . . .
Isto sam video na jednom aukcijskom sajtu,riba je kupila 8800 gold arte ( kopiju ) za 8.000 dinara,sutradan stavila na isti sajt isti telefon na aukciju,kao nema pojma da li je original,doneta od preko,bla bla bla... Ne zna da mi odgovori ni na jedno pitanje,kolika je rezolucija kamere,da li ima mem. karticu...kao na putu je,telefon ce poslati njena keva... Ode telefon za 35.000 dinara!!! Riba 'ladno zaradi 27.000 na ljudskoj gluposti!! Sto kazes bestboy,svaka roba ima svog kupca...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.