teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
ja bih mozda i moga da dodjem...
samo stavite obavestenje kda gde sta kako... mada... kako to kod mene ide,zgazice me bus,na metar od mesta gde se nalazimo...
Vreme: Shta cemo za vreme, standardno u 21 h ili da poranimo malo zbog evenutalnih gostiju koji dolaze iz drugih gradova, pa da bi mogli da uvate autobus kasnije?Ajde ukljuchite se svi u temu pa da reshimo to pitanje shto pre.....
Pa standardno je do sada bilo 20h,ne racunaju se oni sto kasne
Ja bih ako je moguce i ranije da zakazemo npr 19h,zbog ljudi iz drugih gradova a i nas koji zavisimo od gradskog prevoza,jer uvek moram kao pepeljuga da bezim pre 12h
E, sto ranije to bolje jer sat vremena nam treba da se skupimo. Jos ako nas dolazi vise nego prosli put, sat vremena 100%.
U principu meni je sve jedno jer imam i nocnu dvadesetsesticu, ali zbog ovih ostalih. Mozda bi najbolje bilo da oni odluce.
Blizi se... Danas je prvi.
Ko je bio zainteresovan za okup, prijavio se. Sta cemo sa neutralcima i ravnodusnima. Jel' planirate da ih nekako animiramo ili da ostavimo stvari ovakve kakve jesu.
btw. Jel' ce da dodje neki zenski clan, ili ce ovog puta okup da bude homo-gen?
Ne znachi da ne mozesh da dodjesh, ovaj skup je otvoren za sve tako da slobodno dodji, samo je lakshe kad imamo neki okvirni spisak i da znamo koga da ochekujemo ( npr. ako neko kasni itd, znamo da nam neko fali )...
Ne morate da se upisujete na spisak ako niste sigurni da cete doci al' eto barem recite da plenirate da dodjite ili tako neshto pa kad budete sigurni vi se upishite na spisak....
Rado bih došao, ali neću moći, malo sam daleko a i ispitni rok mi počinje 13-og. Želim vam svima lijep provod! I zavidim vam na tolikoj količini dobrih telefona na jednom mjestu
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Izgleda da nista od mene Jos nista nije sigurno, ali za sada stvari stoje da necu doci Bedak!!! A tako sam zeljno cekao 15. da vidim neke ljude. Nadajmo se neki sledeci put.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.