Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Money Heist aka La casa de papel. Još 2018. sam ogledao prve dve sezone i mislio sam da je to kraj cele serije. Prijatno sam se iznenadio kada sam pre nekih deset dana saznao da su izašle još dve sezone. Odgledah treću sezonu i upravo večeras završih i poslednju epizodu četvrte sezone. Serija je čista desetka, sve preporuke za seriju. Sa nestrpljenjem očekujem petu sezonu. Ocena 10/10.
Sent from my Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE using Tapatalk
Sent from my Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
The Hunt - grupa od 12 ljudi se nadje na nekom polju, gde ih iz zabave love dokoni bogatasi psihopate. Bilo je ovakvih filmova i pre, ali ovaj je jedan od boljih. Blumhouse filmska kuca retko kad razocara.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
@Green
Nije loš film, mada na početku me je iznenadilo nešto dok se nije otkrila radnja filma... Kasnije sam već shvatio o čemu se radi

Nije loš film, mada na početku me je iznenadilo nešto dok se nije otkrila radnja filma... Kasnije sam već shvatio o čemu se radi

Android 12
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Južni vetar serija - sinoć je bila pretposlednja epizoda, radnja je teška kao i u filmu, surova realnost. Odlično su seriju odradili jer su uspeli da razrade čitavu radnju nakon filma, koji je takođe bio odličan.
Sent from my iPhone 8 using Tapatalk
Sent from my iPhone 8 using Tapatalk
Festina lente.
Drafer, da, ladno se kao desava u kroaciji. 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ono - šta raditi tokom vikenda, kad je vreme prelepo napolju a zabranjeno je kretati se?
Pa gledati La casa de Papel
Odgledane sve 4 sezone. Nije baš čista desetka što reče Nemanja (ja sam dosta strožiji), ali ostajem pri svojoj prethodnoj oceni.
U poslednjoj sezoni su ne malo preterali sa sposobnostima bande, ima tu i SF elemenata, ali je celokupan zaplet, atmosfera, brzina vrhunski odrađeno.
Očigledno su skapirali da im ovaj pristup donosi pare, pa su celu priču rasteglili ovoliko. Cenim da je moglo da se sve uredno smesti u pola vremena, ali onda bi bilo manje para - ne?
Inače, kad je počela treća sezona rekoh sebi - evo klona Prison Break-a. Srećom, opovrgli su me.
Bella Ciao!
Odgledana i četvrta epizoda WW. Tek oni brate smaraju za sve pare. Pošto sam skoro odgledao drugu sezonu Altered Carbon, ovo me tako podseća na njihove bravure. Odgledaću celu sezonu samo iz poštovanja prema Jul Brineru, ali za sledeću sumnjam da hoću (osim ako me ne preobrate do kraja ove sezone)
Skinut i The Gentlemen, ali on čeka svoj momenat za gledanje.
Dajte još neki predlog za duge zatvroske, ovaj, karantinske, dane...
Pa gledati La casa de Papel

Odgledane sve 4 sezone. Nije baš čista desetka što reče Nemanja (ja sam dosta strožiji), ali ostajem pri svojoj prethodnoj oceni.
U poslednjoj sezoni su ne malo preterali sa sposobnostima bande, ima tu i SF elemenata, ali je celokupan zaplet, atmosfera, brzina vrhunski odrađeno.
Očigledno su skapirali da im ovaj pristup donosi pare, pa su celu priču rasteglili ovoliko. Cenim da je moglo da se sve uredno smesti u pola vremena, ali onda bi bilo manje para - ne?

Inače, kad je počela treća sezona rekoh sebi - evo klona Prison Break-a. Srećom, opovrgli su me.
Bella Ciao!
Odgledana i četvrta epizoda WW. Tek oni brate smaraju za sve pare. Pošto sam skoro odgledao drugu sezonu Altered Carbon, ovo me tako podseća na njihove bravure. Odgledaću celu sezonu samo iz poštovanja prema Jul Brineru, ali za sledeću sumnjam da hoću (osim ako me ne preobrate do kraja ove sezone)
Skinut i The Gentlemen, ali on čeka svoj momenat za gledanje.

Dajte još neki predlog za duge zatvroske, ovaj, karantinske, dane...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
I ja zavrsih La casa de papel. Slazem se u potpunosti sa prethodnim postom. [emoji4]
- znemanja
- Moderator
Jel' neko gledao Star trek: Picard, da li je vredno gledanja. Ima solidnu ocenu na IMDB.
Sent from my Samsung Galaxy S10 Plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
m@c|-|oR, napisi sta te zanrovski najvise interesuje, pa cemo naci nesto.
- m@c|-|oR
- Expert
Bilo koji mindfuck, svideo mi se bio breaking bad recimo, sad ova, Westworld takođe. Ne ludujem puno za serijama ali došlo vreme da se prilagodi....
Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Dark ako želiš mindfuck.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Danas završio zadnju epizodu, šta da ti kažem, onako, ništa specijalno.znemanja napisao:Jel' neko gledao Star trek: Picard, da li je vredno gledanja. Ima solidnu ocenu na IMDB.
Bolji mi je star trek discovery....
Ako voliš sf i star Trek pogledaj ali ne očekuj nešto naročito

Sent from my EVR-AL00 using Tapatalk
and justice for all...
m@c|-|oR, pa evo sto se serija tice, ja mogu jedino Mr. Robot da preporucim, jer serije u principu ne pratim. Ova i Black Mirror su izuzeci.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ako hoćeš prosečno zanimljivu seriju za trošenje vremena za vreme korone, dopašće ti se.znemanja napisao:Jel' neko gledao Star trek: Picard, da li je vredno gledanja. Ima solidnu ocenu na IMDB.
Ako si nepopravljivi ljubitelj Zvezdanih staza i sve od 2009. do danas ti je travestija, samo ćeš se razočarati.
Ja sam joj na IMDB dao 1, jer pljuje na originalne serijale i filmove gore od Diskaverija, ali da nosi neko drugo ime, po kvalitetu bi mi bila negde između 6 i 7.
- znemanja
- Moderator
Dream Weaver napisao:Danas završio zadnju epizodu, šta da ti kažem, onako, ništa specijalno.
Bolji mi je star trek discovery....
Ako voliš sf i star Trek pogledaj ali ne očekuj nešto naročito![]()
Meni se Star trek: Discovery dopao, skroz mi je ok. Volim SF od detinjstva, zato i razmišljam da pogledam Picard.
Generalno trazim neku seriji koja će mi držati paznju kao La casa de papel

Pa zašto ocena 1, ako je slična kao Discovery trebalo bi da bude ok. Oštar si kritičarEvindzer napisao:Ako hoćeš prosečno zanimljivu seriju za trošenje vremena za vreme korone, dopašće ti se.
Ako si nepopravljivi ljubitelj Zvezdanih staza i sve od 2009. do danas ti je travestija, samo ćeš se razočarati.
Ja sam joj na IMDB dao 1, jer pljuje na originalne serijale i filmove gore od Diskaverija, ali da nosi neko drugo ime, po kvalitetu bi mi bila negde između 6 i 7.

Le Chef - poznati matori kuvar tradicionalista slucajno nalazi odlicnog kuvara amatera, kako bi sacuvao posao i renome ekskluzivnog pariskog restorana. Ekstra francuski film. Preporuka ko voli kuvarske filmove.
Fantasy Island - grupa ljudi stize na misteriozno ostrvo, koje navodno ima moc ispunjenja neostvarenih zelja. Neka kao "horor" avantura, nit' smrdi nit' mirise, a moze i da se zaobidje ako ima nesto pametnije da se gleda. Mozda samo baciti pogled na Maggie Q, koja i dalje izgleda kao "azijska boginja". 

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 24. Maj 2016. 01:50
Bindzovao sam seriju Južni vetar. Da sam znao da ima 14 epizoda sačekao bih I tu jednu da prodje
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Jel moze neko od ovih sto su gledali sve epozode La Casa de Papel,da mi kaze,koliko svaka od 4 sezone ima epizoda? Prvo sam skinuo 1.sezonu sa 13 epizoda,onda provalih da ih ima ustvari 15,pa skidoh drugu sa 6,kad ono,gle cuda,negde pise da ih ima 9,negde 15...[emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- m@c|-|oR
- Expert
13
9
8
8
Zavisi ako je neki spajao neke epizode ili ih razdvajao.
To se vidi po titlovima.
9
8
8
Zavisi ako je neki spajao neke epizode ili ih razdvajao.
To se vidi po titlovima.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica