Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Niko nije gledao 3 sezonu GoT? Meni iskreno nije nešto legla. Ali sam zato gledao Suits, prve dve sezone, a sada kreće i treća. Odlična serija 9/10.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
The Great Gatsby - Odličan film, interesantna priča, preporuka za film, ocena 9.5/10.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
G.I. Joe Retaliation - akcione scene su prva liga, ali je prica zesci trulez, kao uostalom i svaka druga koja podstice americku propagandu.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Green, Apsulutno se slažem, i prvi i drugi deo G.I. Joe-a obiluju akcionim scenama, poslatica za ljubitelje akcija, ali priča je ispod svakog nivoa, skoro da vređa inteligenciju, ako su uložili toliki novac u specijalne efekte, mogli su i na priči da porade malo više.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Moglo se i na prici poraditi, ali to nije sustina takvih filmova, da imaju neku normalnu pricu. Mora to biti neki rat koji ce uvek Ameri dobiti spasavajuci svet od zlih terorista. 
Meni je to sve odavno jasno, sve je to ista iredenta, i Holivud i Bela kuca i mocne kompanije...

Meni je to sve odavno jasno, sve je to ista iredenta, i Holivud i Bela kuca i mocne kompanije...

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Gangster Squad
http://m.imdb.com/title/tt1321870/
Film nije los...cak sta vise ok je...snimljen po istinitoj prici...smesteno u 30-te god...L.A....vredi pogledati...
http://m.imdb.com/title/tt1321870/
Film nije los...cak sta vise ok je...snimljen po istinitoj prici...smesteno u 30-te god...L.A....vredi pogledati...
Huawei
Drive au kako dosadan i prilično besmislen i 100 puta već viđen film.
Na koju foru je dobio ovoliku ocenu, nije mi jasno
.

Na koju foru je dobio ovoliku ocenu, nije mi jasno

Ja takve filmove ne gledamGreen napisao:Mora to biti neki rat koji ce uvek Ameri dobiti spasavajuci svet od zlih terorista.

cvoruga, potpuno se slazem za Drive, ziv sam se smorio gledajuci ga. Nisam hteo da prekidam, ali malo je falilo. Ekstra, ekstra dosadan i tupav film.
Poslednje odgledao film imena Harry Brown - Majkl Kejn je bivsi marinac, odavno u penziji, koji zeli da osveti ubistvo prijatelja, a koje su pocinili neki klinci iz kvarta. Onako, nije ni lose, a i nije nista specijalno.
Poslednje odgledao film imena Harry Brown - Majkl Kejn je bivsi marinac, odavno u penziji, koji zeli da osveti ubistvo prijatelja, a koje su pocinili neki klinci iz kvarta. Onako, nije ni lose, a i nije nista specijalno.
The Lone Ranger nije loš, limunada na fazon Pirata
.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Drive sam ugasio posle 20tak min, smara žešće. mene kad smara nešto ne gubim vreme, odmah ide sledeći.
G.I. Joe čeka na gledanje već neko vreme, mogao bih danas
G.I. Joe čeka na gledanje već neko vreme, mogao bih danas

Oblivion dobar film, malo mu fali da bude odličan
.

Trance - dobar film, uzbudljiv i zagonetan mindfu*k. Rosario Dawson je riba... uff 

Intouchables - francuski filmic o prijateljstvu koje se radja izmedju mladica iz siromasnog predgradja i bogatog nepokretnog invalida. Ekstra film...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Shaun of the Dead - nije los. Lepo sam se ismejao nekim scenama i odvalama. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
R.I.P.D. - Panduri za mrtvake
Odlična komedija, puno smešnih fora. 7/10
Odlična komedija, puno smešnih fora. 7/10
Na slicnu foru, Simon Pegg i Nick Frost, imaju novi film, The World's End. Ovde kod mene prvog Avgusta pocinje prikazivanje u bioskopima. Najverovatnije gledam...psyhound napisao:Shaun of the Dead - nije los. Lepo sam se ismejao nekim scenama i odvalama.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Get the gringo 2012. fantastican film
Note IV N9100 dual
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Green, taman da imam sta da pogledam krajem godine kad izadje BRrip. 
Kad vec spmenusmo Sajmona - http://9gag.com/gag/ajr0zO8?ref=android

Kad vec spmenusmo Sajmona - http://9gag.com/gag/ajr0zO8?ref=android

Oblivion (2013) - sad tek gledao, jer sam cekao da se pojavi dobar snimak. Isplatilo se cekanje, fantastican sci-fi...