Sta vozite?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Sta vozite?
bata bogdan, uzmeš lepo novu Dačiju karavn za te pare, i uživaš. 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Hehe, šala, video si
iza komentara.
Mada, za naše puteve, kao auto za svakodnevne potrebe, i nije loš izbor. Jedino što kažu da skoro svi modeli dosta troše - ja ne znam, nisam imao prilike da vozim neki Dačijin model.
S druge strane, rado bih vozio Daster, sviđa mi se estetski, nije ni nešto skup, a i ne bolujem od potrebe za kožnim sedištima, skupim materijalima enterijera, i tome slično. Jedino, koliko znam, za sada nema automatski menjač, a ja baš ne volim ručni.

Mada, za naše puteve, kao auto za svakodnevne potrebe, i nije loš izbor. Jedino što kažu da skoro svi modeli dosta troše - ja ne znam, nisam imao prilike da vozim neki Dačijin model.
S druge strane, rado bih vozio Daster, sviđa mi se estetski, nije ni nešto skup, a i ne bolujem od potrebe za kožnim sedištima, skupim materijalima enterijera, i tome slično. Jedino, koliko znam, za sada nema automatski menjač, a ja baš ne volim ručni.

- bata bogdan
- Banned
Pa verovatno nije to los auto, za te pare novo je opet i ok, ali nije to za mene, pisah već sta meni treba. Danas bas malo obilazio da blejim u e klase, svega ima bas bas... Ali ništa konkretno da mi je bas neki zapao za oko 

Huawei
Sta vozite?
Meni se mecka jeste kvarila ali ja sam iracionalan sto se kola tice. Vozio sam i potpuno novu oktaviju A7 koju sam prodao posle 10 meseci i 11.000 km predjenih. I opet uzeo mecku.
Da sam racionalan, uzeo bih toyotu avensis kao moj otac koji je vozi vec 10 godina a imao je samo jedan "kvar:" zamenu fabrickog seta kvacila.
Da sam racionalan, uzeo bih toyotu avensis kao moj otac koji je vozi vec 10 godina a imao je samo jedan "kvar:" zamenu fabrickog seta kvacila.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ako bi neko hteo da mi donira 100k evra da kupim ovu facu, bio bih mu zahvalan
:
https://www.youtube.com/watch?v=_5lYNIo9sr4

https://www.youtube.com/watch?v=_5lYNIo9sr4
Ja nikad sebi necu da oprostim sto nisam vozio Nissan GTR a imao sam priliku...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Baš sad se vraćamo žena i ja iz prodavnice i na semaforu stoji mat crni GT-R s crvenim felnama. Nije neka kombinacija, ali...
Inače, kad bi me puk'o neki loto, uz'o bih odma' dva GT-R-a i oterao ih kod japanskog Mine's-a na jednu "vitaminsku kuru".
Inače, kad bi me puk'o neki loto, uz'o bih odma' dva GT-R-a i oterao ih kod japanskog Mine's-a na jednu "vitaminsku kuru".
Sledeći auto Tesla.Da se slaže uz telefon.

Behemoth, sledeći put javi kad budeš u prilici. Ako već ne mogu da ga provozam (za sada), onda da makar vidim i čujem uživo dok neko drugi vozi ga. Podrazumeva se da nećeš voziti kao baba iz nemačke. [emoji3]
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Najjači auto kojim sam ja upravljao je Mitsubishi evolution. Poznanik ga vozi, nisam mogao da odolim
Šta da kažem, sem vau... Prelep osećaj voziti tako nešto

Au jest dobar ovaj novi xc90, meni su ti Volvo dzipovi bas dobri, da imam kesa za nesto iz tog segmenta uvek bi pre uzeo xc90 nego q7 ili x5 ili ne daj boze x6 koji pojam sabanluka, barem za mene.
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Novi XC90 se meni cinio jako ruzan. (inace sam zaludjenik za Volvo i od 97e u porodici se samo Volvo vozi
)
Ali misljenje o njemu se promijenilo kad sam ga vidio uzivo u Podgorici. Auto je brutalan i izgleda bas mocno
Ljepsi od Q7 sigurno.

Ali misljenje o njemu se promijenilo kad sam ga vidio uzivo u Podgorici. Auto je brutalan i izgleda bas mocno

Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Pa naravno da je brutalan, zato i tražim donaciju od 100k.
Ako niko nema toliko na gomili, otvorite žiro-račun, pa neka uplati koliko ko može.
Daću i vama da ga malo provozate, da ne bude da ste džaba dali pare, eto, može da nam bude službeni forumski auto. [emoji14]

Ako niko nema toliko na gomili, otvorite žiro-račun, pa neka uplati koliko ko može.

Daću i vama da ga malo provozate, da ne bude da ste džaba dali pare, eto, može da nam bude službeni forumski auto. [emoji14]

twin turbo 540 konja.vla-do napisao:Behemoth, sledeći put javi kad budeš u prilici. Ako već ne mogu da ga provozam (za sada), onda da makar vidim i čujem uživo dok neko drugi vozi ga. Podrazumeva se da nećeš voziti kao baba iz nemačke. [emoji3]
Kako to voziti kao baba

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Novi XC90 zaista brutalno i moćno izgleda na slikama,
ali uživo mi je nije ostavio takav utisak
.
ali uživo mi je nije ostavio takav utisak

Trenutno VW Cross Polo 1.9TDi 2006. Orange 

- bata bogdan
- Banned
Jel ste videli Hyundai veloster? Jel ste primetili nesto cudno na njemu? [emoji4]
- Evindzer
- Prijatelj foruma
^ Fale vrata iza vozača.
Koliko znam, nisu se namlatili para tim modelom.

Koliko znam, nisu se namlatili para tim modelom.