Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Off, opušteno ćaskanje
Samo se vi sprdajte sa njima dvojicom. Sve ovo oni pomno prate, pa kad se vrate, na*ebali ste svi redom 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Hvala Coni 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Sta je misevi, ogovarate, a? XD Ja sam znaci ok prosao cim niko nije primetio da me nema.
Ja sam malo nap*ckao 1808 posto me se uhvatio k'o krpelj i ne pusta i vec je malo preslo i na licne prozivke od strane doticnog (sto za njega nije strano jer je to vec radio i prema drugim clanovima), a Mijo k'o Mijo morao da intervenise!
Malo sam zvrljao forumom za ovih mesec dana bana i mislim da je Mijo bio tu kao WP_guru ili gresim. 

Da da, to je on [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
I na tom profilu je dobio patiku

Ахахахха миоВраг никад не спије, само вреба. Еј бре зрео човек, како га бре није срамота... [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Слобода или смрт
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Da li neko zna sto se tice produzavanja licne karte. Da li slikanje moze u sup-u da se odradi,ili mora da se ide u fotografsku radnju?
Trebalo bi da moze u supu. . .
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
I ja tako mislim,ali ajde da cujem informaciju iz prve ruke
Pitace te tamo da l' hoces ponovo da se slikas ili ces da ostanes sa istom slikom(:
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Hvala komso na informaciji 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ne trebaju slike od fotografa, oni u mup slikaju. Ako si već radio pasoš, može ista slika, ako si se promenio možeš da tražiš ponovo da se slikaš. Ako si radio pasoš, državljanstvo to ne treba sigurno, ne treba ni mkr ako ti je tada skeniran. Ako nisi radio pasoš, treba ti mkr i državljanstvo.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Hvala druze moj
- Baraba
Molim.
Ako produžuješ ličnu, os stvari ti je potrebno: stara lična karta, uplatnica na kojoj je iznos oko 1300 dinara i to bi bilo to. Tamo te oni slikaju(obavezno), popuniš podakte tj ti diktiraš a službenik upisuje i posle nekih 12 dana dobijaš novu ličnu kojoj je trajanje 10godina.
P.s. Moja preporuka je uzeti ličnu sa čipom
P.s. Moja preporuka je uzeti ličnu sa čipom

Tebra, najbolje odes do mupa i tamo uzmes papiric sta ti sve treba i gde uplacujes novac i sve ostalo(:
@acamatic Sto je bolja prica sa cipom?(:
@acamatic Sto je bolja prica sa cipom?(:
Ovo mu sve treba, što sam i napisao. A za uplatnicu može videti na sajtu mup RS.
Pa pazi matorix bolja je varijanta sa čipom zbog toga ako menjaš prebivalište samo ti ubace ličnu u komp i zamene adresu, posao minut. A ako nemaš čip a menjaš adresu moraš vaditi novu ličnu..
Pa pazi matorix bolja je varijanta sa čipom zbog toga ako menjaš prebivalište samo ti ubace ličnu u komp i zamene adresu, posao minut. A ako nemaš čip a menjaš adresu moraš vaditi novu ličnu..
Nisam znao da ide prica tako(: Ne znam sto, ja sam uvek bio protiv tog cipa. Pojma neam. Mozda jeste lakse sa istim, al' opet... 

- Baraba
To je razlika sa čipom i bez. Promena adrese. Onaj ko se seli bolje da uzme sa čipom, da ne plaća posle vađenje nove lične karte ako je bez čipa. Onaj ko je siguran da se neće seliti tj. menjati adresu, može bez čipa.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
A što se tiče čitanja podataka sa lične, kakva je stvar bez čipa? Znam ja npr kada sam išao da obavljam bilo šta, i umesto da popunjavam obrasce sa nekim ličnim podacima, oni samo preko kompa očitaju podatke sa lične i kraj posla. Ne znam da li to može i na ovim bez čipa.