teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Napisao sam gore da mislim da bi bio prevelik zbog male prostorije pošte. Razmak od kreveta do mesta gde bi stajao TV je jedva 2m, ako i toliko.
Cena nije problem kod tih jeftinijih jer je samo 2000 din razlika između 24" i 32". Problem je prostor trenutno. [emoji38]
Kod mene u dnevnoj stoji monstrum od 55", a gledamo ga sa otprilike 2 i po metra i uopste nije preveliko, s obzirom da je na istom mestu stajao model od 40". Brzo se covek navikne.
sugarcoated_ass napisao:Napisao sam gore da mislim da bi bio prevelik zbog male prostorije pošte. Razmak od kreveta do mesta gde bi stajao TV je jedva 2m, ako i toliko.
Uzmi slobodno 32 inča i nema glava da te boli.
Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Monitor mi je i bila prva ideja s obzirom da već od 16.000 ima Phillips 24" FHD. Posle sam nešto razmišljao pa se prešaltao na TV.
Kad bih gledao 32", u toj veličini monitor kreće od 29.000 što mi je malo mLogo jer mi je max 20.000 din. [emoji38]
Opa! E ovaj BenQ deluje zanimljivo. Ovo se mora overiti. Vidim da je u Emmiju čak i malko jeftiniji. Odlično! Hvala!
Imam BenQ 19" već par godina. Prvo ga je ženče koristilo na svom kompu dosta dugo pa ja sad na svom i zaista se dobro pokazao tako da mi ovo skroz odlično deluje.
Ne treba veća razdaljina, novi projektori projektuju velike slike fenomenalne oštrine sa izuzetno malih udaljenosti međutim imaju jednu ogromnu manu - ni blizu ti ser ne uklapaju u budžet...
Ipak bez čekanja sledeće godine uzet LG 27MP38VQ-B 27" LED IPS monitor. Probali smo čak i da nakačimo mts STB preko hdmi ulaza i radi ekstra, tako da sad i tašta kad svrati neće krizirati bez TVa! Lepo iz njega onda izvučen signal za zvuk na male zvučnike i k'o TV. [emoji38] [emoji38] [emoji38]
darkonda napisao:Preporucite mi neki smart od 40-43inca?
Koliko para?
Koja namena? Kablovska SD ili HD, filmovi sa kompa, igre, Netflix... ?
FHD ili UHD?
Kako se gleda - direktno ispred ili pod uglom? Sa koje udaljenosti?
Udaljenost oko 2,5m, gleda se direktno ispred, verovatno vektor kablovska posto nemam drugih solucija sem iptv koji je propast sto se programa tice.
U prostoriji ce biti i računar tako da planiram preko hdmi da gledam filmove.
Hteo sam u Madjarsku da idem da uzmem neki za 500e pa da izvijam pdv ali nemam vremena pa sam osudjen na KP da uzmem cena oko 400e
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.