Pomoc u vezi kompa

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Re: Pomoc u vezi kompa

Post od гари »

Software napreduje, ne može da bude sve stalno isto, a to koliko koji proizvođač izlazi u susret po pitanju podrške pri izlasku novih sistema samo čini još jednu od razlika između različitih proizvođača, i to kupci trebaju sve da gledaju. HP koliko sam video do sad podržava i Windows telefone sa svojim štampačima.

Sad će 1808 da me razapne što pominjem Windows mobile, :D ali ovo ne pričam zbog Windows mobila, nego se nadovezujem na to ko ima kakvu podršku, i konkretno u ovom slučaju HP.

I slažem se i sa ovim što su ostale kolege malo pre mene rekle. :)

Sent from mTalk on Windows 10 phone

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

1808, da, to sam i mislio da uradim. Nego reko` ako možda neko ima neki konkretan predlog. Uglavnom, laserski bih, pre svega zvog tonera sa kojim izvlačim oko 1200 stranica (barem sam toliko izvlačio sa ovim što je u Kenonu).
Gledam, tražim, ne žurim, ali vi slobodno pustite link ako nađete nešto zanimljivo :wink:

Što se podrške tiče, razumem da im je u interesu da prodaju nove modele, ali ovako bukvalno onemogućiti korišćenje proizvoda je bezobrazluk. Ok, neće moći ovo ili ono da uradi ili će raditi sporije, ali ovde je u pitanju sama upotreba i nemogućnost iste.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Tako sam ja, a verujem većina onih što su koristili TV kartice, kupovao novu TV karticu svaki put kad sam instalirao novi sistem - i na XP, i na 7 kad sam prelazio. Kako bi mi inače i prodali novu TV karticu... :)

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

@Azimuth probaj da preko win upadate-a nađeš drajver za Canon...
A probaj i ovo... http://www.driverscape.com/download/can ... t-lbp-1120

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

@draken, pa ne može jer ne postoji podrška za tu verziju, nisu je izbacili zvanično, džaba sve...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Drakenzen, probao sam i to, neće. Izgleda da su ga ubili na mrtvo ime. Ništa, završiće kod kuće, imam i netbuk sa win 7 pa tu mogu da štampam, a na poslu se dovijam dok ne uzmem nešto.
Jbt, to mu ga dođe kao da na telefonu onemoguće pozivanje jer eto nemaš podršku za novi softver. Apsurdno.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Drakenzen »

E jbg, jeste jajarski.
U suštini nema pomoći za takve uređaje.
Kad pomenu telefone, mnoge aplikacije su prestale da rade na Kit Katu...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

To su aplikacije, ali osnovna funkcija mu je tu i neće nestati. Pandan tome bi bilo recimo da ostave da možeš samo A4 da štampaš ili da ne možeš recimo u portret modu i sl. A ovo...definitivno i pored pozitivnog iskustva sa samim hardverom, mene Canon neće videti više.
Ništa, to je što je, imam sad vremen da gledam, čitam, tražim, pa da uzmem neki koji će me služiti opet narednih XX godina.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Možda je to sa aplikacijama i gore ako su mogli samo ostaviti staru aplikaciji da radi kako tako na tim starijim verzijama. A ovi iz Canona su trebali da sednu i da urade drajvere. Mislim, gledamo iz perspektive šta bi oni trebali da urade, ovi sa štampačem bi možda imali i više posla.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Da iskoristim temu :)
Preporuka za laptop, kućna upotreba, office, društvene mreže, ponekad film. Cifra 30 do 35.000din.

Primer na koji sam naleteo u CT, cena je bez popusta, plus popus koji piše na slici. Ima li nešto na akciji negde bolje?
Slika

Slika

Slika

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Drakenzen »

U suštini nema tu nekog velikog izbora, sve ti je to isto za te pare. Uzmi ono što ti je najpovoljnije i što ima najdužu garanciju, mada našu garanciju u pitanju ozbiljnijeg kvara možemo da okačimo mačku o rep...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Pa gledaj samo da bude intel i3, sve ostalo je ok...

Poslato sa najlepseg telefona danasnjice

liman3
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 28. Maj 2014. 08:54
:: P10 Lite

Post od liman3 »

Pazi da ne nađe i3 za 35 k.Za to što mu treba svaki je dobar

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

i3 teško za taj novac. Gledaj nešto sa intel procesorom i solidnim RAM-om i to je to.

Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Jel' neko stavljao SSD u laptop na mesto DVD drajva. Želo bih u jedan laptop da ubacim SSD, ali mora da ostane i HDD, jer laptop treba da skladišti masu nekih podataka. S obzirom da DVD nije potreban, razmišljam da ga izbacim i na to mesto stavim SSD, e sada kao to sve ide, pošto je SSD manji od od DVD drajva kako se to sve ukombinuje, jel' neko radio nešto slično?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Potreban ti je caddy, u njega stavis hdd pa sve to u laptop. Proveri da li su oba porta iste brzine Ili ce caddy da ga uspori, jer vidim da mnogi stave SSD na mesto HDD-a, a onda HDD mesto DVD-a.

To izgleda ovako
[img]https://www.google.rs/search?q=hdd+rack ... kmc2hTM%3A[/img]

Samo se raspitaj koji odgovara konkretnom tvom modelu.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Ledjo, Da, da, sada gledam neke yt klipove i vidim da je za tu akrobaciju potreban caddy u koji bi išao SSD. Da, moram testirati brzine, izgleda da je bolje staviti SSD na mesto HDD, a HDD ubaciti umesto DVD.
Samo ne znam da li caddy ima da se nađe kod nas u radnjama ili mora preko eBay da se naručuje?

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Ima na kp, mislim da su oko 1000, za neke specificne modele su I skupji

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Re: Off, opušteno ćaskanje

Post od yocasylver »

Evo opet ja i problemi sa Win 10 64x.Ne svidjami se kako radi,hocu da predjem na 32x verziju pame nesto interesuje.Elem,skinuo drajvere za 32x i svi su zapakovani.Kad raspakujem za neke drajvere imam samo fajlove u sys. formatu.Verujem da se negde kopiraju jer se ne mogu instalirati klasicn zato sto nemaju exe fajl.Gde treba da ih skopiram?

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Drakenzen »

Koji konkretno drajveri ti trebaju i daj print screen da vidimo kako to izgleda.

Odgovori