Sta vozite?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Sta vozite?
fannY, hvala care. Možda si i u pravu, naše ribe ipak navikle na naciste. Pardon, švabe... 

- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Hahaha i za ih zovem naci. A ti uzmi Forestera pa mu nabaci taj Wrx izgled.
Uf, vrlo rado, ali to bi koštalo boga oca. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Da li neko od vas ima iskustva sa Dunlop Street Response 2 gumama za kola?
Za iste pare imam i GoodYear.
Suština je da moram ceo set da uzmem, da mi trebaju letnje gume koje nisu bučne i sa kojima auto stoji kako treba. Ne divljam, a u narednom periodu neću ni smeti iz opravdanih razloga, tako da mi trebaju za "kulturnu" vožnju... Šta uzeti?
Do ove sezone sam vozio na Mišelin Energy Saver gumama i bile su mi ok, a pre njih na Bridgestone. Trenutno su Mišelin osetno skuplje od ovo dvoje gore, a Bridgestone su bezmalo duplo skuplje i iako su 10 klasa iznad ipak definitivno otpadaju.
Za iste pare imam i GoodYear.
Suština je da moram ceo set da uzmem, da mi trebaju letnje gume koje nisu bučne i sa kojima auto stoji kako treba. Ne divljam, a u narednom periodu neću ni smeti iz opravdanih razloga, tako da mi trebaju za "kulturnu" vožnju... Šta uzeti?
Do ove sezone sam vozio na Mišelin Energy Saver gumama i bile su mi ok, a pre njih na Bridgestone. Trenutno su Mišelin osetno skuplje od ovo dvoje gore, a Bridgestone su bezmalo duplo skuplje i iako su 10 klasa iznad ipak definitivno otpadaju.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 08. Apr 2016. 18:12
- :: nokia 3310 2017
- :: samsung galaxy s6
Zavisi kako voziš. U suštini, Good Year je vlasnik Dunlopa, tako da ih prave od sličnih komponenti i obe marke su u premium segmentu, kao S7 i Iphone 7
Street Response je malo tvrđi, a Good Year ima model
"Efficient Grip Performance", sa kojim sam lično i više nego zadovoljan - pre svega, meka guma, dobro leži, udobna, a može se koristiti i u dinamičnijoj vožnji.

Street Response je malo tvrđi, a Good Year ima model
"Efficient Grip Performance", sa kojim sam lično i više nego zadovoljan - pre svega, meka guma, dobro leži, udobna, a može se koristiti i u dinamičnijoj vožnji.
- brankisha
- Mobil manijak
Baci pogled i na neki Continental. Realno Conti, Dunlop i GY od tih skupljih varijanti. Michelin nije vise toliko sjajan.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ili Pirelli P1 Cinturato, odlična guma .
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Azimuth
- Moderator
Stavio sam jutros Dunlop i za sada, posle prvih 20-30km, sam zadovoljan. Dosta su tihe i nekako nisu ni previše mekane ni previše krute. Napunjene su azotom pa bi trebalo manje da se greju i duže da zadrže osobine koje imaju. Videćemo, vreme će pokazati 
Hvala vam obojici

Hvala vam obojici

- brankisha
- Mobil manijak
Nema to veze sa azotom. To je fora. Kakav crni azot. To je do gume. Dunlop je odlican, uvek u top 3. U srednjoj klasi Sava, kymho, barum.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Pa nije bas da nema veze sa azotom! Azot je glupo stavljati zimi, ali leti nije lose. Plus ja celo leto nisam ni jednom dopumpavao gume, a kad je na vazduhu, bar dvaput za sezonu moram.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Svi vi koji stavljate azot u gume, bacate pare! Ne nasedajte na taj trik.
- Azimuth
- Moderator
Dobio sam gratis jer sam ceo set guma uzeo. Nije ni ovako neka cifra, valjda 100din po gumi i besplatno doduvavanje po potrebi..
Ne znam, negde ima logike jer je azot gušći i manje su mu oscilacije u temperaturi, ali opet ne znam kako se ponaša u ekstremnim uslovima i pod pritiskom...
Ne znam, negde ima logike jer je azot gušći i manje su mu oscilacije u temperaturi, ali opet ne znam kako se ponaša u ekstremnim uslovima i pod pritiskom...
- dachakragujevac80
- Expert
Ja kazem da mi gume sa azotom ne ispustaju, dok sa vazduhom to rade
- brankisha
- Mobil manijak
Koliko azota ima u vazduhu?
I jesi li video bocu sa azotom ili su ti samo stavili drugu kapicu?
I jesi li video bocu sa azotom ili su ti samo stavili drugu kapicu?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Vodi računa da sada isto trebaš da doduvaš gumu azotom ako ispusti, ne vazduhom sa pumpe, iz tog razloga meni nije praktičan.
- brankisha
- Mobil manijak
U vazduhu ima 78% azota. Zato je po meni to navlaka za narod. To se ne oseca u svakodnevnoj voznji, jedino ako si neki trkac. Bar je to moje misljenje, a i sva istrazivanja govore tako.
Kome je teško da dva puta mesečno proveri pritisak u gumama i po potrebi doduva (besplatnim) vazduhom, onda neka daje pare na azot, ko mu brani.
Interesuje me bas kako ti ocenis dal treba da se dopumpavaju ili ne?dachakragujevac80 napisao:Pa nije bas da nema veze sa azotom! Azot je glupo stavljati zimi, ali leti nije lose. Plus ja celo leto nisam ni jednom dopumpavao gume, a kad je na vazduhu, bar dvaput za sezonu moram.
Pipnes dal je tvrdo?
- dachakragujevac80
- Expert
Na svakih mesec dana proveravam pritisak u gumama! I uvek dompumpam po 0,2-0,3 bara. Sa azotom ni jedanput!
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Данас сам баш намонтирао нове летње гуме - Michelin Energy Saver +. Нудили су ми пумпање азотом али сам се захвалио.
Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica