teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Evo i nove teme na test forumu! Ovde pisite sta vam padne na pamet da nebi opterecivali ostale teme.
Ako vas interesuje free host za forum ili sajt predlazem vam ovaj: http://www.abshost.net ali ima jedan problem morate biti clan njihovog foruma i imati bar 20 postovanih poruka pre nego sto zatrazite host , ali zato dobijate puno prostora za sajt sa mogucnoscu prosirenja na zahtev i valjda ne stavljaju nikakve reklame i banere na vas sajt.
Evo jednog obavestenja: moj forum je nedostupan zbog prekoracelja limita za mesecni internet saobracaj . Sada stvarno razmisljam da predjem na paid varijantu !
Kuzman napisao:Znam!!!!Evo ti kletve zbog toga!Da bog da da ti deca tapsala laktovima i igrala fudbal na kolenima... Ja sam za paid varijantu samo koliko$$???
U vezi kletve: hvala, da ti se vrati
U vezi paid hosta: uzeo bi varijantu 50mb prostora, 1gb protok, 5 baza podataka....
i to kosta 0,99 eurica mesecno
Pa mozda bi smo mi crni siromasi mogli da sakupimo 1e mesecno....Ne dajemo ni 600e za mobove, ni za internet 2000 nista mi zivimo na lebu i vodi... Sada kako platiti?
Aaaa....dobro,poshto smo mi imali obichaj da se okupimo na neki chat chim nas je ovoliko,pa sam mislio da si ozmiljno mislio...a ti neozbiljan i neodgovoran! Shalim se ...
Mogli bi ponovo neshto da organizujemo,neki chat,okupljanje ili tako neshto! Ja sam organizovao okupljanje i tu smo doshli samo ja i Dr. Inache i chat na netu je bio spor i jadan,tako da ko zeli nek da neki predlog!
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.