Spirit Jailbreak
Pravila foruma
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Spirit Jailbreak
Konacno je izbacen i Spirit JB, Spirit radi na 3.1.2 i 3.1.3 FW za sve iPhone i iPod touch uredjaje, kao i na iPad 3.2.
I sto je najvaznije JB je untethered
Download: http://spiritjb.com/
*napomena: Spirit nece otkljucati vas telefon, Spirit je namenjen iskljucivo JB.
I sto je najvaznije JB je untethered
Download: http://spiritjb.com/
*napomena: Spirit nece otkljucati vas telefon, Spirit je namenjen iskljucivo JB.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 00:07
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 22:03
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pera Detlic
- Mobil manijak
dimi89, haha, dobra fora... Pa 90% korisnika i-pad/phone/pod - a ima dzejlbrejkovan aparat, jer jednostavnotime dobijaju 70% vise mogucnosti, a i nemaju svi toliko para da placaju program za telefon po 6-7 dolara...
Bilo je prica da ce Epl da zablokira sve dzejlbrejkovane i otkljucavane(=ajfon) aparate, ali ja mislim da je to cista nebuloza... Po mom misljenju je sam Epl izbacio dzejlbrejk jer samim tm ima vise kupaca...(kao da ih ovako ima malo...hehe). Pozdrav.
Bilo je prica da ce Epl da zablokira sve dzejlbrejkovane i otkljucavane(=ajfon) aparate, ali ja mislim da je to cista nebuloza... Po mom misljenju je sam Epl izbacio dzejlbrejk jer samim tm ima vise kupaca...(kao da ih ovako ima malo...hehe). Pozdrav.
Samo nek se rolaju....sarme.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pera Detlic, greshish, ovaj, greshish silno sine. 90% vlasnika iUredjaja u nashoj zemlji ima uradjen JB, dok je u svetu taj procenat znatno manji, negde oko 30%. U svetu je kradja intelektualne svojine kradja kao i svaka druga, i tamo se na copyright polaze jako mnogo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, kršenje kopirajta ipak nije baš isto kao prava krađa. To što se kopirajt prekrši ne znači da vlasnik više ne posjeduje datu intelektualnu svojinu, već da je oštećen za dio profita. Time sam proizvod nije ukraden, jer je definicija krađe eksproprisanje vlasnika, odnosno poenta je da on više nema vlasništvo nad datom svojinom. Vidjeti npr: http://en.wikipedia.org/wiki/Copyright_infringement. Da je nelegalno nema spora, ali je poistovjećivanje sa krađom stavljanje jačeg moralnog predznaka da bi se bolje uticalo da ljudi prestanu da krše kopirajt.
Pozdrav!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Pera Detlic, samo da ti skrenem pažnju, već smo opominjali ljude koji su postavljali pitanja o spravicama koje nisu mobilni telefoni jer je ovo ipak sajt samo o telefonima, bar za sada. Doduše, iPod Touch-u fali samo GSM deo i mikrofon da bude i telefon. Pošto se ovde priča o jailbreak-u, neka bude, ali zasebnih tema posvećenih ne-telefonima neće biti (opet - bar za sada).
Koja ti je verzija iOS-a u Touch-u?
Koja ti je verzija iOS-a u Touch-u?
● PRAVILA FORUMA ●
- Pera Detlic
- Mobil manijak