iOS 7
Pravila foruma
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
Re: iOS 7
Ne koristim roming tu mi je kartica nemam roming zato i koristim r sim a stiglo mi je obavestenje da skinem softver sve kako treba?sta da radim u nesoumici sam velikoj
Iphone 4s white clear install
obican update moze jedino preko te "roming" kartice jer telefon nije otkljucan... sa nasom karticom - jedino da kupis tu neku najnoviju r sim ili kako se vec zove karticu i onda... mada sto petljas ako ces ici tamo uskoro, i ovako sada nema sanse da se uradi update, svi su ujasili 

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Evo malo interesantnog i korisnog štiva:
http://blog.ih8sn0w.com/2013/09/today-i ... -i-do.html
xerosoft, ne zaleći se sa sedmicom, lako ćeš da je staviš naknadno ako budeš hteo.
http://blog.ih8sn0w.com/2013/09/today-i ... -i-do.html
xerosoft, ne zaleći se sa sedmicom, lako ćeš da je staviš naknadno ako budeš hteo.
● PRAVILA FORUMA ●
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Meni skida,preko ota.. apple softver update mi na kompu prijavi update za nov itunes,ali nece da ga skine..a svi sada skidaju..to je normalno sada,mora malo da se saceka,milioni ljudi skida..a preko iphone-a skida normalno ios 7.. inace gledao sam sada rivju na verge.com i nisu bas nesto prezadovoljni..
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Bice za koji sat na http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
Samo strpljenja ljudi!
Samo strpljenja ljudi!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
haha,skine mi se ios i pise preparing for update i u tom trenutku mi stize poruka na koju sam morao da odgovorim i ja napisem poruku i naravno sve mora iz pocetka,..i evo sad skidam ovaj novi itunes pa cu preko njega natenane.. 

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
xerosoft, naravno da nema veze sa romingom ako ide preko wifija.
Andrijano, zato lepo airplane mod na ON i sve ok (ali pre početka skidanja jer i wifi ode na off)...

Andrijano, zato lepo airplane mod na ON i sve ok (ali pre početka skidanja jer i wifi ode na off)...

● PRAVILA FORUMA ●
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Miškoni, ma znam za to...stavim u airplane,ali dok on skida moze normalno da se radi sa telefonom ,bar je tako kad ide preko itunes-a,ota i izbegavam,e onda kao ma nece bas tad da neko pozove,ali tacno se setih prosle godine kad sam radio update isto sam imao poziv,samo sto je krenuo bio update pa mi je stigla poruka o propustenom pozivu..
miodrage, hahaha razmisljao sam par sekundi o takvoj poruci,ali ono se vrtelo vec nekoh 20sec i rekoh da odgovorim nece za neku sekundu,a staces posao vreme ne bira,jos u Srbiji:),a da ti si lekar ti si na drzavnim jaslama
slavisaj, ma nece kad on skine to mu je to:)
inace skidam preko itunesa sada,jos me nesto i sbb zeza,stuca ceo dan..
miodrage, hahaha razmisljao sam par sekundi o takvoj poruci,ali ono se vrtelo vec nekoh 20sec i rekoh da odgovorim nece za neku sekundu,a staces posao vreme ne bira,jos u Srbiji:),a da ti si lekar ti si na drzavnim jaslama

slavisaj, ma nece kad on skine to mu je to:)
inace skidam preko itunesa sada,jos me nesto i sbb zeza,stuca ceo dan..
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
fannY, ne sa klasicnom aplikacijom,to nesto android zeza
mislim google.. skini aplikaciju mctube ta ce ti zavrsiti posao.