Pravila foruma iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
Sekusalna aktivnost utiče i na fizičko i na psihičko zdravlje. Zabeležavanje seksualne aktivnosti može da pomogne u praćenju opšteg zdravlja sa drugim podacima o zdravlju.
Ma kakav iP, meni je iOS dosadan, dobro, sada su našminkali malo i ubacili ono što ima na androidu godinama, nekako i da se koristi. Ali nikako da poprave najbitniju stvar na telefonu, a to je kvalitet zvuka u toku razgovora! Ovo je tuga na 6s ako upiredim sa samung/htc. Ovaj iP putuje danas, više u kući nema iP. Za 7/7Plus samo ako poprave zvuk u toku razgovora, i nešto me baš, ali baš oduševi da me privuče, odnosno 7Plus, jer običan 7 je kriminal čist kupiti pored 6s.
pojavile su se prve informacije o tome koji ce uredjaji dobiti iOS11 a koji nece...
ide se nekim logicnim redosledom pa tako ''iz igre ove godine ispadaju'' iphone 5 i iphone 5c dok ce svi od 5s-a pa na gore dobiti ovaj update...
pojavile su se i neke informacije o novim funkcijama iOS11 ali to su jos uvek spekulacije...
Sve se nekako vrti oko Siri i njihovih fabrickih aplikacija tipa iTunes i ostalih. Nisu me nesto odusevili ni sa 10-kom,pa ne verujem ni da ce sa ovim updatom.
Dobro, ali aplikacije će ostati tu, jedino će im se usporiti ili prekinuti dalji razvoj, i u nekom trenutku uskratiti održavanje. A developeri će trljati ruke.
Ovo sam i ja video, i iako me ne pgađa nešto preterano (skidam pa skidam aplikacije, i baš me briga u kojoj valuti plaćam) zanima me da li je neko prelazio sa hrvatskog App store na slovenački? Koliko vidim, razlika je u tome da za slovenačko tržište radi i Apple music, dok na hrvatskom nema muzike i filmova, samo aplikacije. A i često sam poslom u Sloveniji, pa mi ni vaučeri nisu problem za nabaviti. Da li će plaćanje našim karticama raditi i u slovenačkom App store?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.