iOS 7
Pravila foruma
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Re: iOS 7
Ok, posto sam veliki noob za iOs,a trebalo bi da krenem da ga koristim (ako bog da) uskoro, mozete li mi otkriti koje pogodnosti dobijam sa Jailbreak iOs7, a sta gubim, tj koji su rizici, da li telefon krece da baguje itd itd? (koristim macOs x vec godinu i po dana, ali opet nema to veze toliko sa iOs).
Izvinite na smaranju
Izvinite na smaranju

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
JB jos nije izasao za iOS 7 ali ce uskoro... Dobijas mogucnost da instaliras app koje se placaju - free
malo jede bateriju i malo hoce da zakoci ali nista posebno... Sve u svemu, dobijas mnogo funkcionalniji iphone 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Sa JB dobijes mogucnost budzenja i personalizacije, da telefon dobije funkcije koje ti nedostaju. I da, ubacivanjem narodnih programa (osim ako kupujes, npr. iGO je 75$ itd). Meni je iOS bez JB malo sakat.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ja sam cuo od nekih ljudi, da kada se uradi JB, telefon krene ozbiljno da baguje...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Layne_Staley: to su lupetanja i gluposti. Da, moze da pocne da baguje ako si prckao po sistemu ili instalirao ko zna kakve budalastine sa Cydie. Ali isto ce da se desi i sa Androidom, cak i bez roota
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
miodrage, ne poredim android i ios..
SAmo pitam za JB, jer nemam veze sa mozgom sto se tice toga, a slusao sam svakakve stvari... Hvala na info 
p.s. Jel se dobijaju redovni update-i kada se uradi JB ?
HVala

p.s. Jel se dobijaju redovni update-i kada se uradi JB ?
HVala
JB jos nije izasao za iOS 7 ali ce uskoro... Dobijas mogucnost da instaliras app koje se placaju - free malo jede bateriju i malo hoce da zakoci ali nista posebno... Sve u svemu, dobijas mnogo funkcionalniji iphone... Ja sam ubacio 7.0.3 ima razlike u radu... JB izlazi za sve podverzije iOS 7... Layne- moras da uradis restore tj da ubijes JB pa onda update...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Sad vec malo smaram, al jbg, da se informisem na vreme... Koliko je tezak proces JB-a? U odnosu na rutovanje androida, ali ono rutovanje pre hrista boga oca, hd2 old school stavljanje romova itd... To mi je piece of cake, pa pitam ako je slicno tome onda nije problem staviti JB, pa kad izadje update ubiti ga i update-ovati... Hvala..
veoma je lako i sada uprosceno do te mere da maltene samo pratis ''next''... kad dodje novi update, ubijes JB kroz restore pa dignes na tu verziju i posle opet JB i tako u krug... naravno, ako ta verzija koju si update-ovao ima JB
ako nema - cekas da izbace ili nosis malo iphone da bi ga pokazivao 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Onda neki od mojih drugara , pored toga sto sy tehnoloski nepismeni, imaju manji iq od orangutana 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
luca, nije bas tacno - skines fajl sa neta, stavis na komp, prikacis telefon i kliknes jailbreak. Sacekas cca 90 sec, i sve gotovo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!