Bez app store
https://twitter.com/1zverko/status/525522733699182592
Nemamo ni Play Store ni App Store.
Apple AppStore u Srbiji u martu, stiže i iPhone?
Pravila foruma
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
Re: Apple AppStore u Srbiji u martu, stiže i iPhone?
Da i ja sam procitao isto... Ne znam kako to sve funkcionise i sta su razlozi, ali bar smo nesto dobili...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
I, ko kupi prvi put itelefon, kako pravi nalog ?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa hrvatski ili usa
kao što neko već reče, ne znam kako ce objasniti nekom korisniku za ovu čudnu pojavu pomalo neozbiljno deluje...
kao što neko već reče, ne znam kako ce objasniti nekom korisniku za ovu čudnu pojavu pomalo neozbiljno deluje...
Ja od ip4 koristim nalog na usa, new york... Ne kupujem nista preko njih tako da jos nista nisam primetio kao mane i nedostatke...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
iLuka, i ja isto jos od 3GS, ali mislim da to i nije bas po pravilima Epla. Mene samo interesuje koju pricu ce prodavati u poslovnicama tj kako ce reci nekom kupcu da treba da napravi nalog na USA ili Hrvatsku ili koju vec drugu drzavu (i zasto bas tamo), a covek kupuje telefon u Srbiji.
I mene zanima kako ce nekom da objasne da trebaju lazne podatke da unesu da bi napravili nalog uopste.
Samsung Galaxy S3 I9300