Mene konkretno zanima za iPhone 4, ali pretpostavljam da procedura ide isto za svaki model.
Dakle, ako bih riješio da update-ujem software na iUređaju, da li postoji mogućnost da u iTunes-u (koji, btw, nije iTunes sa čijom mi je library uređaj sinhronizovan) uradim back-up aplikacija i fajlova i to nakon update-a vratim?
Pozdrav!
Back-up iUređaja prije software upgrade-a
Pravila foruma
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
Back-up iUređaja prije software upgrade-a
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Vincent, nadjes iTunes i backupujes uredjaj u njega. Ako ces da radis oficijelni update, ne moras nista posle da radis, a ako radis sa shift restore pa jb i unlock - nakon toga ide restore obichan da vratis sve u telefon. To je za sve uredjaje u principu isto.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, pa mislim da radim "običan" oficijelni update. Planiram poslije da ga JB (ako je izašao JB za 4.2), ali me strah da nakon update-a neću moći da vratim back-up aplikacija koje sam ubacio nakon JB, odnosno "popravljenih" aplikacija.
Kako funkcioniše vraćanje "popravljenih" aplikacija nakon update-a? Da li je dovoljno da nakon što JB telefon samo uradim "restore from back-up"?
Pozdrav!
Kako funkcioniše vraćanje "popravljenih" aplikacija nakon update-a? Da li je dovoljno da nakon što JB telefon samo uradim "restore from back-up"?
Pozdrav!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Vincent, prijatelju - nemoj da te zmija ujede da uradis oficijelni update jer jos uvek nemas redovan JB za isti. Postoji samo tethered (mora da palis fon preko kompa), a i unlock (ako ti je potreban jos ne postoji). Sacekaj, strpi se, uskoro izlazi update GreenPois0n-a sa kojim ce valjda moci da se uradi untethered JB.
Sto se "popravljenih" aplikacija tice - kad uradis update, onda radis prvo JB, zatim instaliras AppSync (najbolje zajedno sa Installous-om), i onda mozes svoje "popravljene" iliti "narodne" aplikacije da instaliras
Sto se "popravljenih" aplikacija tice - kad uradis update, onda radis prvo JB, zatim instaliras AppSync (najbolje zajedno sa Installous-om), i onda mozes svoje "popravljene" iliti "narodne" aplikacije da instaliras
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, 'fala na prijateljskom savjetu . A što se ovo drugog tiče, nije meni nepoznanica kako instalirati "narodne" aplikacije, nego kako one koje već imam u telefonu da sačuvam na njemu. Dakle, da li ih mogu preko back-upa koji napravim na iTunes vratiti poslije u i4?
P.S. Welcome to the club.
Pozdrav!
P.S. Welcome to the club.
Pozdrav!