Kako zaustaviti natrpavanje memorije od strane nekih app
Pravila foruma
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
Kako zaustaviti natrpavanje memorije od strane nekih app
Imam pitanje jedno skinem aplikaciju npr. facebook i zauzima 100mb i ja koristim jedno 5 dana a ta aplikacija mi zauzima 1gb ono tamo u memoriji raste raste kad kod udjem na fb kako to zaustaviti
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 21:02
- :: Huawei Y330
Re: Kako zaustaviti natrpavanje memorije od strane nekih app
Za fb nisam siguran, znam za npr google maps, ako cuvas rute, omiljene lokacije i tako to, povecava se.
Kad resetujes app, vrati se na normalu.
Vjerovatno je i za Fb slicno...
Kad resetujes app, vrati se na normalu.
Vjerovatno je i za Fb slicno...
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Obriši keš memoriju za tu app
ja ne znam da li imas mozda problem sa kocenjem ili usporavanjem uredjaja? mislim da ne bi trebalo da se desava to kod bilo kod apple uredjaja...
ja o memoriji ni ne razmisljam... imao sam od 3gs do sada ip6 sve modele i nikad nisam imao bilo kakav slican problem...
ja o memoriji ni ne razmisljam... imao sam od 3gs do sada ip6 sve modele i nikad nisam imao bilo kakav slican problem...
kako se brise ta kes memorija inace 4s ne mogu naci tu opciju
EDIT:
i tu opciju za restartovanje app ne mogu naci inace i kad koristim viber isto se povecava postepeno
EDIT:
i tu opciju za restartovanje app ne mogu naci inace i kad koristim viber isto se povecava postepeno
Poslednja izmena od Ninolina u Pon, 17. Nov 2014. 18:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju Izmeni.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju Izmeni.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Nađeš u podešavanjima, sekciju sa aplikacijama, otvoriš Facebook npr i mora biti opcija clear cache. Ne znam kako to sve izgleda na iOS
nema brate te opcije postoji samo da obrisem aplikaciju tu nista vise nema od opcija
- El Laki
- Prijatelj foruma
Na iOS to ide drugačije nego kod mene na androidu. Mislim da čak i ne može tek tako da se čisti cache osim ako app nema ugrađenu tu opciju. Bolje neka te posavetuje neko sa više iskustva sa iOS. Postavi pitanje u IPhone 4 temi slobidno
ok hvala .
Poslednja izmena od Lobachewsky u Pon, 17. Nov 2014. 04:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Izbegavaj da gomilom znakova dopunjujes do potrebnih 60 karaktera.
Rezlog: Izbegavaj da gomilom znakova dopunjujes do potrebnih 60 karaktera.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Da zaustaviš možeš jedino tako što ćeš te app izbrisati. Razne app gomilaju smeće, sa vremena na vreme možeš očistiti sistem od istog. Imaš temu kako:
viewtopic.php?f=59&t=27523
viewtopic.php?f=59&t=27523