Bus Plus
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Bus Plus
Aplikacija je odlicna, ima povremeno neke bugove na koje je nemoguce uticati, tipa padne server pa aplikacija ne radi, ali u poslednjih metar dana od kako su sredili server sve radi pa razbija. A dokle, videcemo...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
U prazno polje ukucam br busa koji me zanima gde se trenutno nalazi,pa sta kliknuti dalje:
-service (free)
-ussd (paid)
Ne znam sta je za sta?
Znaci ova app je za dnevni saobracaj lokator zeljenog busa
-service (free)
-ussd (paid)
Ne znam sta je za sta?
Znaci ova app je za dnevni saobracaj lokator zeljenog busa
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa logicno je da kliknes na FREE. To je cela poenta aplikacije, ali ona zavisi jako od servera. Sto se tice ove druge varijante, PAID, to je ono klasicno sto bi slala i porukom *...#broj stanice...
Ovo je pandan onoj drndroidaskoj aplikaciji, zahvaljujuci kojoj korisnici robotizovanih uredjaja imaju besplatnu BusPlus proveru - DISKRIMINACIJA na delu!!!
Ovo je pandan onoj drndroidaskoj aplikaciji, zahvaljujuci kojoj korisnici robotizovanih uredjaja imaju besplatnu BusPlus proveru - DISKRIMINACIJA na delu!!!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
aha e to me zanimalo sta je ovo drugo.
ok hvala
aha a kod androida je za dz?
ok hvala
aha a kod androida je za dz?
Kod Androida je sve dzabe
nesto mi je glupicasta app,jer ukucam recimo 75 ili 74 bus i on stalno pokazuje da se bus nalazi na istoj lokaciji,ne mrda se
Aplikacija mnogo bolje radi na Androidu nego na iOS-u