Najkorisnije aplikacije za iPhone

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Za one koji vole da fotkaju, pojavio se Flixel. Zanimljiva aplikacija kojom od fotografije pravite gif animaciju.
Bump - za prebacivanje svega i svacega iz iUredjaja na iUredjaj, doboljno je samo da se uredjaji doslovno sudare i to je to.
Origami - samo ime kaze, pa ko voli da se igra ili zeli da nauci nesto novo... :)
Converter+ - samo ime kaze, konvertuje sve valute, mere, dimenzije bla bla...
CamScanner - aplikacija istog imena i fukncije kao i na Androidu. Meni cesto vrlo potrebna. Skenira stranicu i cuva je u pdf.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Umalo da zaboravim, jedna od mojih omiljenih za vesti Blic, a tu je i B92 .

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da li neko zna na koju foru mogu direktno sa telefona da nakacim sliku na facebook? I da li postoji jos neka Youtube aplikacija gde kad se klikne na share postoji opcija i za taj isti famozni facebook?

iBlacklist - blokiranje poziva i poruka. Zaista radi posao a ne kao sto je to bilo sa Symbianu.
PdaNet - za tethering tj pustanje neta sa telefona na komp da li preko wifi ili usb-a.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Za taj tethering jos je bolji mozda tetherMe iz Cydije, ali iskreno ne poznajem dovoljno nijednu aplikaciju, jer nemam potrebu za istom.
Sa fona na FB kacis sliku tako sto u FB aplikaciji u statusu kliknes na photo, pa ides choose existing, i to je to. Za YT jedina opcija ovako koju znam je mail link, pa taj link kopiras na FB, i to je to... Mozda ima u ProTube ili YourTube, ili MxTube aplikacijama - trazi u Cydiji :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Mis iz roletne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 00:07

Re: Najkorisnije aplikacije za iPhone

Post od Mis iz roletne »

@Azimuth, otvori YT preko safarija i tu imas share opciju za facebook
iPhone 4 32GB white & black | iPad 32GB white | iPad 2 64GB white | New iPad white 64GB

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pazi stvarno radi :D
Da li mi se to cini ili pre manje od mesec dana nije postojala opcija da se seruje na fb?
Hvala u svakom slucaju ;)

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

Sto se tice te FB aplikacije, da li skida sve fotografije iz albuma osobe ciji album otvorite? Zaprepastio sam se kad sam video da HTC to radi i da stavlja u jedan folder. Nisu vidljive u glavnom meniju, ali opet, glupo mi je to skroz.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nisam bas razumeo, kako mislis da li skida fotografije? Na telefon? Download? Ne. Taman posla. Svaki put ih iznova ucitava.

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

Ma da, na telefon. Meni na HD2 poskida komplet sve. Frapirao sam se sta sam sve nasao u folderima za slike :x

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da li neko zna kako da nateram WhatsApp da mi stalno bude aktivan u pozadini? Nervira me to sto kad mi neko pise ne dobijam automatski poruku nego tek kad udjem u aplikaciju, bez obzira ubio je ili ne. Npr Viber nema tih problema, kao ni mnoge druge aplikacije.. A cimanje je preveliko da na svakih par minuta moram da ulazim i proveravam da li mi je stigla neka poruka ili nije...
Jel ima pomoci?
Znam da na drugim OS-ovima sve sljaka taman kako je i predvidjeno tj onako kako bih i ja voleo da mi radi...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pozdrav,
ima li neka aplikacija koja ''imitira'' onaj LED prilikom dolazne poruke ili propustenog poziva kao kod androida? Da blinka i tako me obavestava o tome... :wink:

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

luca, A šta planiraš da treperi, neki androidi imaju vec ugrađenu led notifikaciju, a na nekima kao na samsung telefonima svetle dugmici, a ja stvarno ne kontam sta bi na iPhoneu treperilo sa prednje strane.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

isto tako da bude kao na androidima samo da, naravno, treperi sa zadnje strane kao sto sad treperi samo za pozive onaj blic pozadi... :wink:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ma daaaaj...... Pa da okrećeš telefon na drugu stranu da vidiš notifikacije...... Suviše glupo da bi bilo ko pravio app, a i nisam čuo za sličnu stvar ni za Android, ali mislim da osvetljavanje ekrana uz zvučni signal ima. Pogledaj na Cydiji.

Azimuth, jesi probao u Settings>Notification da namestiš jer meni odlično radi i bez podešavanja.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

luca, "Notifier+" ima opcije da signalizira i preko ekrana i preko LED-a, uz podsećanje zvukom za svaki događaj posebno (call, sms, mms, mail, kalendar, itd).

Azimuth, i meni "WhatsApp" radi bez problema u pozadini. Što kaže Gargamel, proveri da ga nisi isključio u NC-u...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

miskoni - ako si mislilo na aplikaciju sa cydie, ona se placa... ima li neko drugo resenje? :unsure:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

luca, ima - "narodna" verzija je takođe dostupna preko Cydie ako je dodat odgovarajući repo... ;)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Miškoni, možda ti WhatsApp radi ali ga provereno ne koristiš :D

luca, proveri PP :wink:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ljudi, imali je sanse da promenim tastaturu ili su sve iste samo se menja izgled i boja i dodaju oni glupi smajlii?!
treba mi neka sa onim strelicama-kursorima ispod slova na dnu ali jednostavno ne mogu da je nadjem nidge... :angry:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

mislim da nema sanse, ali ni teoretske... a i koji ce ti to kad imas lepo da pipnes ekran i stavis kursos gde zelis... mnogo jednostavnije....
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori