Vidim da je vecina pomenuta, napomenuo bih i shazam i sound hound (prepoznavanje pesme koju cujete, pritom daju informacije naziv pesme, izvodjac, album, link ka spotu pesme na youtube-u itd, napisao sam obe aplikacije jer neki kazu da je bolja jedna a neki da je bolja druga).
Koren, Druze, posto vidim da si najaktivniji na forumu, zeleo bih da ti se zahvalim na korisnim savetima, i da te pitam za jednu informaciju! Kada skidam besplatne aplikacije za app store, trazi mi usser name i password ! A kada pravim acaunt on mi trazi boj kartice i trazi mi informacije sto se tice placanja! Ako ti nije frka odgovori mi na ---------@yahoo.com! Hvala druze unapred Izmenio tomas.hokenberi: (1) Ne ostavljaj email na javnim forumima osim ako nemas jaku zelju da primas gomilu spam poruka. (2)Ovo je forum a ne sluzba korisnicke podrske - sva pitanja koja imas postavi na forumu i tu ces dobiti i odgovore.
djordjevelemir, registruj se na iPhone srbija forum i tamo imas u sekciji tutorials sve!
Tamo cemo ti pomoci bilo sta da treba, i nacices mnooogo korisnih tutoriala i saveta!
Veruj mi!
Pozdrav
Zasto si zapeo za taj forum?? (nije ti ovo prvi put, video sam nekoliko tvojih postova sa savetom da se registruju na taj jadni forum)
Ne znam sta tamo moze da nauci i od koga, ne zna se ko je veci "strucnjak" na tom forumu... Prestani sa reklamiranjem drugih foruma, covek je trazio pomoc ovde, a nije pitao gde moze da dobije, ako ne znas da odgovoris onda nemoj ni da saljes odgovor da se registruje na neki forum.
djordjevelemir, potrebno je da napravis nalog bez kreditne kartice, u podesavanju naloga potrebno je da izaberes None opciju, sto znaci da neces da prijavis ni kreditnu karticu ni paypal...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
djordjevelemir, za "besplatan" iTunes nalog kucaj "itunes free account" na Google-u i isprati neki od slikovitih linkova. Što se tiče aktivnosti pojedinih članova na forumu, ne znam kako si došao do zaključka do kojeg si došao...
Godzilla, krajnje je nepristojno upućivati ljude sa jednog foruma na drugi, na nekima se čak za to dobija i ban.
Tacno tako, nije pristojno upucivati na druge forume. Ali se ne bih slozio da tamo nista ne moze da se nauci ili sazna, ja sam tamo pokupio dosta korisnih trikova i saveta. Naravno, ne sporim da sam i ovde isto tako pronasao sve sto me je zanimalo. Mada, najvise volim sam da dodjem do resenja problema.
Elem, za neplacanje MilančeBGD je vec sve objasnio, tj. kad te iTunes pita za payment method ti mu kazi None, i nece te vise smarati.
Lepa vest: Opera Mini App approved for the App Store
Oslo, Norway – April 13, 2010
Opera Mini on iPhone
Opera today announced its popular mobile browser, Opera Mini has been approved for iPhone and iPod touch on the App Store. Opera Mini will be available as a free download within 24 hours, depending on market.
Opera Mini, with more than 50 million users worldwide, enables fast mobile Web browsing by compressing data by up to 90 percent before sending content to the device, resulting in significantly improved page loading. Users of the app will notice an uptake in speed, especially on slower networks such as the 2G Edge network. Surfing the Web with the Opera Mini App on iPhone and iPod touch will also help users save money because of its data compression capabilities. This will hold especially true while the user is incurring roaming charges.
"We are delighted to offer iPhone and iPod touch users a great browsing experience with the Opera Mini App," said Lars Boilesen, CEO, Opera Software. “This app is another step toward Opera's goal of bringing the Web to more people in more places."
The Opera Mini App is available for free from the App Store on iPhone and iPod touch.
I ja sam se navikao na Safari, zgodniji je za klasičan pregled ali Opera je svakako zgodnija za "uštedu" protoka. Postoji još nekoliko browser-a, recimo "Mercury" isto ima tabove, podržava "Mobilizer", kompresiju i još svašta.
Ovo je dobro, barem zbog "stvari izbora" (znajući šta se sve dešavalo sa Operamini i AppStore u prošlosti). Odlična za brz i jeftin "pregled", btw izgleda isto kao i na Androidu (a zašto i ne bi)
Pozdrav ljudi. Treba mi mala pomoc. Ja kao Sybian fun boy pokusavam da nabudzim curin iPhone i potrebni su mi neki cydia sources gde mogu da nadjem sve i svasta. Ako nije problem posljite mi neke na PM posto znam da ovde ne mogu warez programi da se linkuju (google izbacuje gomilu a predstavu nemam koji su dobri). Moze i imena a ja cu sam da googlam linkove. Nadam se da ovaj post nece biti obrisan. Hvala unapred
Ne treba ti source.
Samo skini appsync 3.1, imas u cydji vec, naci ces.
to skines.
instaliraj jednu free igricu ili aplikaciju sa appstorea.
I onda skidas sa apptrackra aplikacije na komp. Ako su u .zip formatu, izbrises .zip i ostane ti .ipa
2x klik na ikonicu [aplikacija ili igrica, sta god] i otvori se u itunesu pod kategorijom apps.
Samo je syncujes : )
Sve odatle skidaj, jer u cydiji neces naci zanimljive igrice i programe.
Marko_NS, jako se necu sloziti sa ovim ovde napisanim da u Cydiji nece naci korisne programe - pa tamo je skoro sve sto mu treba. Za igrice se slazem, ali za programe...
Iz Cydiae se skine Install0us, i odatle se instaliraju aplikacije i igrice direktno u fon!
Izvinjavam se ako je već pitano: da li postoji aplikacija za prebacivanje fajlova preko Bluetootha koja efikasno radi? Čujao sam za razne, ali nisam siguran da li se može obezbijediti transfer fajlova kao na većini telefona: primite pjesmu, sačuvate je i muzički plejer je očita. Ili slanje pjesme recimo... Takođe, da li je mass storage mode program iDisk zaista korisna zamjena za iTunes prilikom prebacivanja fajlova?
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Vincent, postoji iBlueNova za BT transfer, radi solidno ali ume da zeza sa starijim BT uređajima. Možeš da šalješ i primaš praktično sve tipove fajlova ali prilikom prijema neće biti sačuvani u sistemskim folderima. Slike neće biti u galeriji i muzika neće biti vidljiva kroz iPod player. Ali će sve biti dostupno preko iFile menadžera ili nekog drugog.
iDisk nije zamena za iTunes, to je program za pristup MobileMe online storage servisu. Za prebacivanje fajlova postoje drugi programi, neki su za telefon, neki za komp, neki koriste wifi, neki usb... O programima za telefon možemo ovde a za PC su druga tema.
Dakle Bluetooth transfer je moguć, ali ne radi poslije sa sistemskim aplikacijama. Znači nema šanse da se pjesma koja se primi preko Bluetootha ubaci u iPod player? Obzirom da će izgleda OS 4.0 uvesti file transfer bez iTunes-a, o drugom pitanju ni ne moramo raspravljati
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Vincent, nažalost, ne možeš da ih reprodukuješ direktno iz iPod aplikacije, ali možeš bez ikakvih problema recimo iz iFile menadžera, čak izgleda praktično isto kao iPod. A kad dođeš kući lepo sinhronizuješ na kompu šta ti je zanimljivo i uživaš. Slike i video takođe. Dakle, sve možeš da koristiš odmah.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.