TapaTalk
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: TapaTalk
Odlicno radi. Uradi apdejt ako imas iP, ako nemas onda kupi jedan i okani se muka koje imas
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Nije svako ljubitelj Ajfona, neko voli i M8.
Ne znam šta su mu radili, ali sad mi i na Androidu otvara "Mobilni svet" bez zaglupljivanja. Na WP-u i ranije radio odlično.
Ne znam šta su mu radili, ali sad mi i na Androidu otvara "Mobilni svet" bez zaglupljivanja. Na WP-u i ranije radio odlično.
Kako ova obavestenja da iskljucim -
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/20 ... a72c31.jpg[/img]
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/20 ... a72c31.jpg[/img]
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ides na settings > push notifications pa tu iskljuci. Ovo sve iz same aplikacije radis
Jel se desava jos nekom da mu povremeno crash-uje Tapatalk? Meni od skora pocelo da se desava, da jednom u 5-6 dana crash-uje.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Na kom si OS-u?
Meni na Androidu poslednjih meseci radi odlično, dok je na WP-u poslednji abdejt s****o stvar totalno, tako da uopšte ne mogu da uđem u aplikaciju.
Srećom, uvek nosim oba telefona.
Meni na Androidu poslednjih meseci radi odlično, dok je na WP-u poslednji abdejt s****o stvar totalno, tako da uopšte ne mogu da uđem u aplikaciju.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Meni na WP radi savrseno, ali Tapatalk classic, onaj univerzalni ne mogu da smislim.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
TapaTalk Classic na WP radi savršeno do prvog "resuming"-a... Onda mora gašenje app i ponovno pokretanje. Na W10M se gasi ako je duže od minut pod lock screen-om... nekad i za kraće.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Meni obe verzije na Lumiji danas bile neupotrebljive.
Na Asusu radi.
Na Asusu radi.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Smeška se meni neki Asus ili Meizu izgleda... Danas sam balavio na Meizu M2.
Ovo je već previše... Na 8.1 sve radi koliko toliko bez problema, ali posle 10ke sam jedva izdržao dva dana na 8.1 i vratio se... No, koliko ima prednosti toliko ima i totalnih promašaja. Primoran sam trenutno da čekam finalnu 10ku, ali ako i sa njom zakažu prvom prilikom ide 640ka na oglase i leže Zenfone ili M2...
Ovo je već previše... Na 8.1 sve radi koliko toliko bez problema, ali posle 10ke sam jedva izdržao dva dana na 8.1 i vratio se... No, koliko ima prednosti toliko ima i totalnih promašaja. Primoran sam trenutno da čekam finalnu 10ku, ali ako i sa njom zakažu prvom prilikom ide 640ka na oglase i leže Zenfone ili M2...
TapaTalk
iOS, vidi se i po kategorijiEvindzer napisao:Na kom si OS-u?
Zato sam se i zacudio kad je crash-ovala aplikacija, da je WP ne bih se cudio uopste.
Ne znam sta je ovima iz Microsofta u glavi :/
@sugarcoated_ass, Neces pogresiti sa Meizu, ja sam imao prilike da ga cackam na kratko, i bas mi se dopao.