iGO
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
iGO
Izasao update danas
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/07 ... 18b856.jpg[/img]
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/07 ... 18b856.jpg[/img]
Re: iGO
stavih igo primo
problem je sto nece da mi cita mape koje ja ubacim od ove godine tipa neso u vezi licence...
ide ekstenzija fbl sve mi je to jasno i ubaceno na svoje meso jednostavno nece da prodje on ubacije sto se skinu al nece da cita moje...
neka po,oc?
problem je sto nece da mi cita mape koje ja ubacim od ove godine tipa neso u vezi licence...
ide ekstenzija fbl sve mi je to jasno i ubaceno na svoje meso jednostavno nece da prodje on ubacije sto se skinu al nece da cita moje...
neka po,oc?
- Azimuth
- Moderator
Za igo ti treba .ipa fajl. Nesto su prckali i znam da su neki imali problem kao ti sa mapama, ali nisam zalazio u to kako su sredili.
Sto se ovog drugog pitanja tice, naravno da ne mozes iz aplikacije, jedini nacin je preko kompa da ubacis mape.
Inace, za iphone bih uvek savetovao legalnu verziju jer sa njom sve savrseno sljaka i imas uvek poslednje mape.
Sto se ovog drugog pitanja tice, naravno da ne mozes iz aplikacije, jedini nacin je preko kompa da ubacis mape.
Inace, za iphone bih uvek savetovao legalnu verziju jer sa njom sve savrseno sljaka i imas uvek poslednje mape.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
- :: nokia n8
- :: huawei g300
1. Zna li neko koliko košta licenca za IGO. Usput pretpostavljam da se radi o trajnoj licenci i da li tu ulaze i mape kao i njihovo kasnije ažuriranje.
2. Da li nije greska kupiti licencu za Sygic ili ipak IGO.
2. Da li nije greska kupiti licencu za Sygic ili ipak IGO.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Zasto bi kupovao licencu za iGO kada mozes imati sve to besplatno i to maksimalno nabudzeno opcijama i radi savrseno?
Послато са SM-N930F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-N930F уз помоћ Тапатока
Note IV N9100 dual
-
- Neredovni učesnik
Da ali nije andrid a Iphone mi nije otvoren sa JB, pa ne znam da li to može na njemu kao na androidi.
- Azimuth
- Moderator
Moj savet ti je da zaobiđeš iGo jer su ispali #£$₩@ i svi mi koji smo platili više nemamo licencu jerbo se neko našao pametan, napravio novu aplikaciju i sad kao izvoli plati još 60-70-80$ za nju jer za onu koju si do sada koristio nema više podrške i novih mapa, a ne možeš je više ni skinuti ako uradiš restore.
Drži se Sygic navigacije, dobijaš mnogo više za mnogo manje para. Tipa 20-25$ košta licenca za Evropu, a uz nju dobijaš hud, dashcam itd., a bogme apdejtovi su mnogo češći nego kod iGo tj mape se češće ažuriraju.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Drži se Sygic navigacije, dobijaš mnogo više za mnogo manje para. Tipa 20-25$ košta licenca za Evropu, a uz nju dobijaš hud, dashcam itd., a bogme apdejtovi su mnogo češći nego kod iGo tj mape se češće ažuriraju.
-
- Neredovni učesnik
Hvala, tako sam nešto i pretpostavljao. Skoro sam u gradu testirao Sygic i uvek me jo dovela na vratima zadate lokacije.
Danas sam testirao Sygic navigaciju po BG-u, nije losa ali mi je najvise zasmetalo sto recimo kada se priblizavas delu puta gde treba da skrenes npr desno ne upozorava te kao IGO da za npr 100, 50, 20 m skrenes, vec maltene na 3 m odjednom skreni desno....ja navigaciju vise slusam jer jbg kad je guzva tesko da ces blenuti u nju vec ispred sebe...tako da je IGO za mene i dalje na prvom mestu.
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
-
- Neredovni učesnik
Testirao si nelicenciranu verziju, zato jevto tako. Nakon 7 dana probne verzije nece biti glasa uopšte.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Ali to im je glup potez onda, kako neki korisnik onda da zaključi "aha, sad mi javlja da skrenem na 3m od raskrsnice, a kad kupim govoriće mi i do 50-100m pre skretanja". Ako mi niko nije preporučio aplikaciju i pokazao mu kako plaćena verzija radi, samo će raspaliti uninstall, i Sygic društvance dobije svoje parice. Ja znam da bi je ja u takvoj situaciji samo deinstalirao, i ne bi više aplikaciju ni gledao - osim ako ne čujem nešto ovako od nekog.
- Azimuth
- Moderator
Nemaš šta da čuješ od nekoga. Svako dobija 7 dana od dana registracije da proba full verziju navigacije. Tvoj problem je što to nisi iskoristio. Sygic je odlična navigacija, rekao bih da su mnogo ažurniji od igo po pitanju mapa.