Da imaš neki Android, pa da ti pomognem.
U njemu možeš neku aplikaciju da "ubiješ", ili "zamrzneš". Za te Apple uredjaje - ne znam.
Al da trolujem - znam...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Hehehe pa ja sam mislila da su mi temu premestili u odeljak za apple,sada kontam da nisu.
E da tako nesto bi bilo zanimljivo
Javice se neko sa dobrim resenjem
annaBG napisao:Da li mogu da povremeno iskljucim whatsapp?
Ne koristim ovu app, ali gasiš je kao i svaku drugu app koja radi u pozadini. Pritisni dva puta home taster, videćeš koje app rade u pozadini. Zadrzis prst na onoj koju hoćeš da ugasis, kada se pojavi crvena crtica preko app klikni na istu za gašenje.
Ili odradi JB, onda gašenje svih app uradiš jednim klikom.
To je samo uklanjanje iz cache-a,ali cim stigne nova poruka posaljiocu ce stici da je primalac video poruku i samim tim posaljioc ce znati da primalac koristi app.
Jedina solucija je gasenje interneta,sto je po meni apsurdno na smartfone-ovima.
Ili deinstalacija aplikacije.
Mislim da Whatsapp nije moguce iskljuciti, jedino iskljuciti notifikacije dolaze od same aplikacije. E sad, da li ti je to odgovarajuce resenje ne znam, ali to je jedino.
Chobby88 napisao:To je samo uklanjanje iz cache-a,ali cim stigne nova poruka posaljiocu ce stici da je primalac video poruku i samim tim posaljioc ce znati da primalac koristi app.
Jedina solucija je gasenje interneta,sto je po meni apsurdno na smartfone-ovima.
Ili deinstalacija aplikacije.
Baraba, e brate moj problem je sto ja ne mogu jailbrake moj uredjaj,posto sam nov u ovome dok ne uradim JB na iphonu nemogu install narodne verzije programa???
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.