V3 pitanje
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
V3 pitanje
Ovako:juce sam dobio motorolu v3 i stavio je na punjac,pa imamu vezi toga jedno pitanje.Znam celu onu pricu-12 sati....bla bla,ali mene zanima da li je normalno da na prvom punjenju posle 7-8 sati baterija jos uvek nije skroz puna?obicno se ona kao napuni posle par sati,pa onda fon onako bezveze stoji na punjacu i kao prijavljuje da je pun,ali meni evo jos uvek trepce ikonica baterije i pokazuje 2 od 3 crtice,a stavljen je da se puni pre skoro 8 sati.
Ma kupio sam fon u original pakovanju,za sve imam serijski broj i sertifikat!zaboravih da kazem da nisam u Srbiji,pa se prevare odd strane prodavca iskljucuju!Doduse u uputstvu mi pise da se baterija prvi put moze DRASTICNO duze puniti nego inace!nemam pojma...visecu sta se desava....znam da se li-jon ne formira,ali jebiga,tako mi pisalo u uputstvu:stavi na punjac i drzi dok ne prijavi charging complete,i imaj u vidu da se moze puniti drasticno duze od predvidjenih 2 sata!
Misllim da je u pitanju punjac,jer evo prilkjucio sam ga na usb kabl na komp i sasvim se normalno napunio!kako god bilo,kupljen je regularno na mrezi pa su mi vec obecali novu bateriju ili punjac,zavisno od toga sta nevalja....inace,imam jos jedno pitanje....zasto mi mobile phone tools ne prepoznaje fon kad ga ukopcam na komp?
dakle sa mojim v3 se definitivno nesto cudno desava!cackao sam ga besomucno i potrosio mu bateriju za jedno 1,5-2 dana.stavim ga na punjac sa onim malim adapterom,nista!skinem adapter,on krene da puni,ali posle nekog vremena stane.skinem ga ja lepo sa punjaca,stavim na usb jer je prethodno punjenje tamo islo ok,ono opet nista!sacekam minut,opet nista!ugasim fon i upalim ga dok je bio prikljucen na usb i on krene da puni,i evo zasad ga puni normalno!da li iko ima pojma sta je ovo!!!!????sutra treba da odem do radnje da uzmem novu bateriju i/ili punjac,ali da li je uopste to u pitanju?na bateriji pise cell origin japan finished in china,ali sve baterije na koje sam naleteo su takve!i sumnjivo mi je na bateriji stoji neki datum kao novembar 2005!sta je to? da mi nije uvaljena stara baterija?
hmhmhmmmmmmmmmmmm to se meni desava sa mojom nokijom 6680.
ne brini.to je sofverski problem ces ti pokazati da je baterija puna cas ti nece reci nista.jedino sto te spasava je da fon stavis na punjaci da ga skines za oko2 sata kad se baterija skroz napuni.
inace sta si ocekivao da ti baterija drzi duze od dva dana?grsno se varas.danas fonovi ne drze vise bateriju(dva sata u meni i ode citava)tako da ni oko toga ne moras da brines.pozzzzzzzzzz
ne brini.to je sofverski problem ces ti pokazati da je baterija puna cas ti nece reci nista.jedino sto te spasava je da fon stavis na punjaci da ga skines za oko2 sata kad se baterija skroz napuni.
inace sta si ocekivao da ti baterija drzi duze od dva dana?grsno se varas.danas fonovi ne drze vise bateriju(dva sata u meni i ode citava)tako da ni oko toga ne moras da brines.pozzzzzzzzzz
The Bloody Alboz
ne ne sasvim sam zadovoljan sa dva dana!samo mi nije jasno sto nece da se puni na punjacu!u svakom slucaju uzeo sam danas novi punjac,pa cemo videti....lutao sam po forumima i nekoliko ljudi je imalo isti problem sa v3 i u skoro svim slucajevima je bio u pitanju defektan punjac.i vidim da vecina ljudi ima sa ovim fonom tikove tipa nekad nece da se puni kad je ugasen,ili mu treba 6 godina da registruje da je prikacen na struju i da pocne da puni.....zasad mi je sve ok,evo skinuo sam fon sa usb kabla sinoc oko 12:30,stajao je celu noc,budio me jutros,obavio par poziva i poslao par poruka...i jos uvek pokazuje maximum na bateriji.....ma samo da se normalno puni....to mi je najvaznije!