motorola v 80

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
david
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 06. Avg 2004. 14:48

motorola v 80

Post od david »

Da li neko mozda ima ovu motorolu , kakvi su utisci o telefonu , baterija, upravljanje jostick-om, funkcije i ostalo?

hvala

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Telefon izgleda perfektno i veoma skupo, da volim Motorola-e sigurno bih ga kupio a ovako samo mogu da pohvalim da je telefon stvarno dobar.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

david
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od david »

hvala za reply, znam da tel izgleda atraktivno...nego cuo sam price da ima problema sa joystick-om, da je ljudima "otpadao" (to se desavalo ako se prtisne velikom jacinom) , takodje pitanje je koliko moze da izdrzi onakava specifican mehanizam otvaranja...Kakva je kamera,?(znam da je ista kao na v600.

poz

kalinicm
Administrator
Administrator

Post od kalinicm »

Uskoro ćemo objaviti Review za taj telefon pa ćeš moći detaljno da pročitaš sve vezano za njega. Ne verujem u te priče oko lomljenja džojstika, pogotovo što je telefon izrađen od vrlo kvalitetnih materijala. Mehanizam je po meni i sigurniji od V otvaranja jer je sam mehanizam pod mnogo manjim naporom. Ne verujem da Motorola pravi nekvalitetne telefone, pogotovo ako se uzme u obzir da je vrlo skup model. Sve je super sem menija koji je meni pomalo stran, ali to je opet subjektivan utisak jednog nekorisnika Motorole. :roll:
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

david
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od david »

procitao sam vec original engleski review, a te price o joysticku nisam cuo , nego sam i video na stranim forumima.... motorola je uvek imala problema sa telefonima na preklapanje , zbog crkavanja flat cabla(to sam i licno osetio na baby v3688) ...mada pored svega cu ga najverovatnije uzeti:) (iako sam navikao na samsunga u poslednje vreme)

Ps ..kakav je sams e800 , da ne otvaram sad novu temu

poz

kalinicm
Administrator
Administrator

Post od kalinicm »

Nema video zapis E800, čini mi se ni Bluetooth. Sve ostalo je odlično. Treba pogledati oba telefona lično pa prosuditi zato što se veoma razlikuju po ukusu potrošača za koje su pravljeni.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Odgovori