Svidja mi se motorola v3 i planiram da je kupim, ali sam na netu otkirla da ma vise modela v3, v3c, v3x i najnoviji v3i
ja trenutno jedino mogu da nadjem obicnu v3, pa me interesuje da li mogu da joj nadogradim software od ovih boljih modela, i da li v3 ima video clip, snimanje kamerom ili ima samo fotoaparat
inace ovaj je model original jako skup u prodavnici, ali ima i jeftinijih varijanti, ali su onda ti modeli dekodirani, pa me zanima sta mislite o dekodiranim telefonima, ima li tu nekog rizika
v3 v3c v3x v3i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Nisu svi"dekodirani"a i oni koji jesu nemoraju da imaju problema jer im je samo skinut SIM lock ali opet ako kupujes bolje kupi original nego skidanu sa mreze.Kad budu izasli ti ostali modeli videce se da li moze softver da se ubacuje iz naprednijih modela,znam da je moglo iz V600 u V500/25,a novije V3 bi trebalo da imaju u softveru mogucnost za snimanje video klipova a i ako nemaju lako se ubaci.
Pozdrav
Pozdrav

V3 sanovijim verzijama softvera imaju fabricki omoguceno video snimanje.V3c se nece ni pojavljivati,jer je to CDMA telefon,skroz drugi standard,i ne "guta" sim kartice uopshte,radi po principu kodiranja svog internog identifikacionog chipa na odredjen telefonski broj-tako neshto valjda.....V3i je isti po izgledu kao i obican V3,ali ima megapixel kameru i podrshku za transflash kartice.V3x je 3 g telefon,znaci 2 kamere,video poziv....takodje ima slot za kartice ali je i neshto deblji od klasicnog Razora i malo zaobljenijeg dizajna i za pochetak ce se proizvoditi samo u teget boji....
Izmedju dekodiranog i "originalnog" V3 nema razlike,poshto je takozvano dekodiranje samo skidanje(otkljuchavanje) veze za SIM kartice odredjenog operatera.U najgorem sluchaju se moze desiti da "dekodirani" telefon ima neshto drugachiji interfejs,to jest da mu je dodata poneka ikonica vezana za dotichnog operatera sa kojeg je "skinut" aparat.
Izmedju dekodiranog i "originalnog" V3 nema razlike,poshto je takozvano dekodiranje samo skidanje(otkljuchavanje) veze za SIM kartice odredjenog operatera.U najgorem sluchaju se moze desiti da "dekodirani" telefon ima neshto drugachiji interfejs,to jest da mu je dodata poneka ikonica vezana za dotichnog operatera sa kojeg je "skinut" aparat.
araphel, to znaci da ima v3 sa i bez video clip-a
da na to onda obratim paznju, to bi trebalo pisat u knjizici koja dodje uz njega?
jer ovdje sam na netu citala kako neki nadogradjuju software, pa sam mislila da ako nema video clip da se to tako nadogradi
uglavnom nov je u radnji 350 eura a nov dekodiran 200 eura, bas je velika razlika
da na to onda obratim paznju, to bi trebalo pisat u knjizici koja dodje uz njega?
jer ovdje sam na netu citala kako neki nadogradjuju software, pa sam mislila da ako nema video clip da se to tako nadogradi
uglavnom nov je u radnji 350 eura a nov dekodiran 200 eura, bas je velika razlika
ako uzmesh crni,99% su sanse da ce vec imati video kameru.ao birash sivi,upali u radnji pa udji u multimedia u meniju i pod video vidi da li ima opciju record video ili samo play.Slobodno kupi dekodiran,ali gledaj da je meni normalan motorolin,tojest da nema izmenjen meni,kao kod skidanih sa vodafone ili t mobile mreze.mada mislim da vecina prodavaca kad ih vec otkljucavaju,verovatno i flesuju softver,jer znaju da niko nece hteti da kupi fon sa tim budjavim dizajnom menija,koji jos plus mozda nece moci da prihvati podesavanja za mms i gprs.Znaci,imas slik na testu i na specifikacijama telfona,shacni kako izgleda meni,pa ako se bas razlikuje,nemoj pazariti!moze da ima jednu dodatnu ikonicu to i ne smeta.....mislim da neces imati problema,to je relativno rasprostranjen telefon,i trebalo bi da je ok.
ps,nemoj ga jako cimati prilikom otvaranja,iako je cvrst,mogu se desiti pehovi....evo nas v3 ode na servis,crko flet kabl
ps,nemoj ga jako cimati prilikom otvaranja,iako je cvrst,mogu se desiti pehovi....evo nas v3 ode na servis,crko flet kabl
evo sam pazarila, i nema mogucnost snimanja videa, a mozetel mi objasnit kako se flashuje, neki program treba da skinem s neta i prebacim na mobitel jel to to?
araphel sto se tice menija sad cu ti rec kako ovaj moj izgleda u sredini je iconica za web access, a okolo su za poruke, imenik itd. ne zam jel to ok?
st se tice dekodiranja, dekodiran je garant jer mu na ledjima pise t-com, i ima takve teme i muziku
ono sto me jos zanima je kako da prekopiram imenik, uopste ne mogu da nadjem opciju za presnimavanje sa sim kartice, i gdje su zvukovi za poruke, dosta su opcije siromasne
araphel sto se tice menija sad cu ti rec kako ovaj moj izgleda u sredini je iconica za web access, a okolo su za poruke, imenik itd. ne zam jel to ok?
st se tice dekodiranja, dekodiran je garant jer mu na ledjima pise t-com, i ima takve teme i muziku
ono sto me jos zanima je kako da prekopiram imenik, uopste ne mogu da nadjem opciju za presnimavanje sa sim kartice, i gdje su zvukovi za poruke, dosta su opcije siromasne
Nisu tako siromasne opcije,vec moras imati u vidu da su to amerikanci pravili,a oni razmisljaju malo drugacije,nekako okolo naokolo!Ja sam se na svoj v3 brzo navikao,ali brzo i odvikao kad ga je zena preuzela!
Voodoons,crni v3 i novije serije obicnog SILAZE sa fabricke trake sa video zapisom,crni se cak i reklamira da ima video zapis!
V3 stigao sa popravke...trajalo je duze jer je nesposobni serviser zguzvao tastaturu otvarajuci ga,pa je i to morao da menja!strasno!sad barem radi....
Voodoons,crni v3 i novije serije obicnog SILAZE sa fabricke trake sa video zapisom,crni se cak i reklamira da ima video zapis!
V3 stigao sa popravke...trajalo je duze jer je nesposobni serviser zguzvao tastaturu otvarajuci ga,pa je i to morao da menja!strasno!sad barem radi....
Ja sam pokusao sam da odradim fles,ali programi nece da mi prepoznaju telefon uopste,a ako kenem da ihbudzim,onda mi se zezne MPT koji mi je ipak vazniji!Sigurnosti radi ipak preporucujem platiti 10ak evra ili koliko je vec fles u BG i odraditi to u nekom servisu,pa ako ga zeznu,barem su obavezni da odrade opet za dz!