E398 i Jimm

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
stevasrs
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 26. Jan 2006. 23:27
Kontakt:

E398 i Jimm

Post od stevasrs »

Ljudi pomagajte...kako da pokrenem ovaj Jimm na motoroli e398...javlja konstantno da ne moze...064 mreza je u pitanju...
hvala...

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

I ja imam e398 i jimm mi radi bez ikakvog problema, moras biti precizniji oko tvog problema, dje si ga skinuo, kako ti javlja da ne radi, u sustini nista nisi objasnio!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

stevasrs
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od stevasrs »

Pa evo ovako...pokrenem ga...ubacim sve podatke...i onda na kraju...kada treba da se uloguje...kaze sledece:
Greska pri ulazu-izlazu (#120.0)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ne znam sta je problem, mozda ne koristis pravu verziju programa, ja sam koristio jednu verziju dok mi je telefon bio na R372 platformi a potpuno drugu kad sam presao na R373. Imas na www.motomodders.net u delu za motorolu e398 temu sa najnovijim java aplikacijama, skini odatle najnoviji jimm i instaliraj na mob pa probaj. Sve sto ja uradim je unesem svoj icq broj i sifru i posle toga se ulogujem, i naravno kad me pita da li zelim da se java aplikacija poveze na net odgovorim sa yes. I da, jos jedna stvar, ne mozes u isto vrijeme biti ulogovan i na kompu i na mobu!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Leeon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Apr 2006. 01:05

Post od Leeon »

:smutny: moj probl;em je sto odje ima puno parametara za unos a nemam blage veze sta treba da napisen. moze li neko da mi napise sta da unosim da bi ovaj jimm proradio.

stevasrs
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od stevasrs »

Leeon: potrebno je samo uneti uin broj i tvoju sifru...i to je to...

Jos uvek nisam uspeo da se konektujem sa motorole...dok mi sa k700 radi savrseno...
Ima li neko neku ideju...?....

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Re: E398 i Jimm

Post od mica »

stevasrs napisao:Ljudi pomagajte...kako da pokrenem ovaj Jimm na motoroli e398...javlja konstantno da ne moze...064 mreza je u pitanju...
hvala...
Sta je to jimm ? Da li samo to ima motorola?
......Smej se smej,uvek se smej........

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

mico, otvorish google,ukucash "jimm" i prvo shto ce da ti izbaci je www.jimm.org i tu nadjesh odgovore na tvoja pitanja...to je par sekundi posla... :wink: use google.... 8)

Odgovori