Motorola V3 urgent

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
charlie
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 18:42

Motorola V3 urgent

Post od charlie »

Problem prilikom povezivanja sa racunarom.

Naime, kada se povezem preko kabla, originalnog, na USB port, na telefonu se ispisuje Charging, ikona baterije treperi kao da se puni, a na compu na slici telefona se oslikava da je port nedostupan i da telefon nije prikljucen?

Napominjem da se prilikom prikljucivanja na PC, na desktopu pojavljuje obavestenje da prepoznaje novi software Motorola V3, ispravno je instaliran i funkcionisalo je prilikom prebacivanja materijala sa telefona i na telefon....no, od danas ne!

PC je ispravan, instaliran XP.

Aparat je u garanciji, pa pretpostavljam da je vasa preporuka da ga zamenim?

Hvala unapred!

Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 09. Mar 2006. 01:43

Post od top »

Probaj da promenis usb port, ako to nece pogledaj konektor na kablu mozda se neki od onih kontakata iskrivio i ako to dvoje nije onda probaj da reinstaliras softver.

charlie
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 18:42

Post od charlie »

USB port menjao.
Softwer reinstalirao jo sranije.
Jedino da proverim konektor, mada sumnjam da je to.

Noni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 04. Apr 2006. 17:25

Post od Noni »

I meni se to desavalo zato sto sam povezivao telefon na kompjuter i uz pomoc bt, sad ne znam da li to ima neke veze, ali ti preporucujem da kupis bt jer je mnogo laksi za upotrebljavanje.

cromodora
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Feb 2006. 16:34

Post od cromodora »

Pokusaj da instaliras RSD prvo....naime i ja sam imao slican problem mada ne bas isti tj.kada sam pokusavao da prebacujem fajlove preko P2K stalno mi je govorio da ima neku gresku i da ne moze nista da procita sa telefona....sve sam probao i pokusao ali nije vredelo...sve dok nisam startovao RSD i nekim cudom posle kada sam pokrenuo P2K sve je funkcionisalo najnormalnije i prepoznavao je telefon kao V3X sto do tada nije bio slucaj....nemam neko logicno objasnjenje za sve ovo ali kod mene je upaliolo eto sasvim slucajno....ko zna mozda ti i pomogne nesto...probaj pa mi javi.

Odgovori