Motorola Nexus 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Motorola Nexus 6
Ne sviđa mi se taj malo zakrivljen zadnji deo, više bih voleo da je ravan. No, da je zver jeste, takođe mislim da će ova mašina biti moj sledeći telefon.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Jes' malo ružno.. Valja videti i u drugoj boji, ova mi nije baš nešto.
Moj jedini utisak je ogroman .
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Odličan.
Meni se baš sviđa, nekako mi je malčice lepši od Droid Turbo modela ali ništa ne treba pričati dok se ne vide uživo oba modela. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Definitivno je bela verzija lepša od plave, bar meni. Svakako, dizajn mi je bezveze, ova zarobljena poleđina i neke akrobacije iznad kamere... Uglavnom, na Nexus bih prešao samo zbog podrške, tako da estetika me ne zanima u ovom slučaju.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Po meni je baš zanimljiv i lepo odrađen, dizajn je sasvim ok ako ne i među lepšima, ali iako ti se baš i ne sviđa kako izgleda, kao što kažeš sve je to kompenzovano odličnim karakteristikama, podrškom i još mnogo toga.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ma da. Da ima bolju podršku, ne bih menjao G Pro 2 (jer mi je trenutno jedan od možda 2 najlepša telefona na tržištu) do Note 5. Ovako već polako ostajem bez prostora za "budženje", a ja kakav sam, ne mogu kao čovek da koristim telefon već moram da čačkam.
Dizajn je dosta subjektivna i vremenski promenjiva kategorija, do nedavno su kockasti telefoni bili mainstream, sada više ne toliko. Ovo je prvi telefon koji mi se više sviđa u beloj boji, nekako je više premium. Po onome što čitam po netu neće imati nijedan (ozbiljniji) nedostatak, ekran dovoljno svetao i tačan, iako je amoled nije prezasićen, kamera po prvim slikama deluje da je dobro urađena, baterija dovoljno dobra, prednji stereo zvučnici, power i volume dugmići nisu previsoko, sve izgleda da je na mestu. Verovatno će moći da se otključa bootloader kao na svim nexusima, pošto će to izgleda biti jedini način za rutovanje u Lollipop-u, meni lično presudno kod kupovine telefona.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ako sam dobro razumeo, taj prsten oko kamere je zapravo blic. Jel neko naišao na neki test kako sve to u praksi izgleda? Da ne baca svetlo na sam senzor?
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da, na snimku se baš lepo vide dve lampice u prstenu, baš kao kod modela Droid Turbo samo što se ovde na Nexusu nalaze u prstenu.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Slažem se sa Nenadom za belu boju. Pored G2, možda jedini telefon da mi je lepši u beloj boji. Mada je to, kao što reče on, subjektivno.
Nisam mislio na dizajn oko kamere, to je ok, nego gore na vrhu, gde se lajsna kao širi i dobija neki čudan oblik. Čekam da vidim to u nekoj prodavnici uživo jer na snimcima ne vidim najbolje.
Nisam mislio na dizajn oko kamere, to je ok, nego gore na vrhu, gde se lajsna kao širi i dobija neki čudan oblik. Čekam da vidim to u nekoj prodavnici uživo jer na snimcima ne vidim najbolje.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
I plavi je baš lep, sada baš odgledah snimak na kome je plavi model, obe boje su pun pogodak po meni.
Verovatno će biti još verzija, recimo sa drvenim leđima (imitacija) kao što je to slučaj sa drugim Motorolinim modelima, mislim da Moto X ima nešto slično ako se ne varam.

Jel su izasli testovi baterije za nexus 6 ?
Kako je moto maxx da kazemo mini verzija ovog uredjaja, i ima najbolju bateriju trenutno, zanima me i za n6 kako drzi ? Verujem da je nesto slabije...
Kako je moto maxx da kazemo mini verzija ovog uredjaja, i ima najbolju bateriju trenutno, zanima me i za n6 kako drzi ? Verujem da je nesto slabije...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Još je rano, Nexus je tek došao do ljudi koji će ga testirati (još nije pušten u prodaju) a Droid je tek predstavljen. Još je rano za neke detaljnije testove, trenutno imaju samo unboxing i First Impressions klipovi koji ti neće dati odgovor na ta pitanja.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Od danas je moguća porudžbina direktno sa Motorolinog sajta.
http://www.motorola.com/us/consumers/ne ... la-us.html
http://www.motorola.com/us/consumers/ne ... la-us.html
Mnogo je to love, 700 dolara, plus carina, pdv i sta jos sve moras da platis...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
650$, to je valjda oko 500e, plus pdv i ostale zaje****ije oko 200e - pa dobro, bar toliko ce kostati i u radnjama, ako dodje kod nas u prodaju..
Pa da, ali greota uzeti 32gb za razliku od 50 dolara
Ma samo sacekati malo i bice mu normalna cena, realno samo ajfon drzi neku cenu.

- El Laki
- Prijatelj foruma
Meni je 32 dovoljno sasvim. Ne igram igrice, tako da je taman za muziku i filmove.
Cenu će kao i svaki Nexus jako lepo da drži. Pogotovo kod nas.
Cenu će kao i svaki Nexus jako lepo da drži. Pogotovo kod nas.