Motorola MPx200
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Palo mi na pamet jedno vrlo zanimljivo pitanje: Ne znam da li se i vama ovo desava. Kad se gasi telefon ide ono standardno, prvo windows mobile logo, pa operator logo i ekran se ugasi ali spoljasnji ekran svetli jos 30 sekundi i pokazuje sat, datum i ostale stvari. Jel moze to nekako da se sredi da se gasi kao i 2003-ka. Mislim, upotrebio sam Tweaks 2K2 da skratim vreme flesovanja windows i operator logoa. Ali ovo mi strasno ide na ..... .Ako neko ima resenje nek mi posalje poruku ili nek objavi na ovom topicu.
juice011 napisao:Evo, posto sam video koliko znatizeljnika ima za Motorolom MPx200 odlucio sam da vam svima pomognem i uploadujem novu verziju Windows Mobile 5. Ovo je inace verzija koju sprema ruski sajt MPX-LAND.COM. U to cete se uveriti kad skinete fajl. Adresa je http://rapidshare.de/files/12301131/wm2 ... 0.rar.html. Licno sam ga uploadovao i proverio na svom telefonu. Znaci radi. Ako ima nekih pitanja saljite mi mailove na aserdar011@gmail.com.
Da li to moze i za MPx220.
Ja imam "Sprite Backup Smartphone 2.1 build 1267" da li on bekapuje i sistem.
Pozdrav

Pozdrav ekipo! Zanima me da li neko zna kako da otkljucam MPX200 bez card readera? Koristim WM5 i moram da kazem da sam zadovoljan mada bi hteo da overklokujem prcesor...Takodje me zanima da li mogu da instaliram WM5 (sa posta na ovom threadu) na mpx220 i kako. I jos bi hteo da saznam kako da iskopiram sistem sa 220 u .rom fajl da imam original kopiju, pa eventualno da mogu da fleshujem taj sistem na mpx200. Hvala unapred i pozdrav! 

mpx200 (WM05 (5.12)) ;mpx220 (WM2003SE(4.21))
Pa imam dva tel. ali jedan "guta" SD/MMC a drugi Mini SD! A aparat trazi da formatira karticu kad je ubacim u njega, a bez formata aparat nece da se prijavi, kad je izvadim aparat radi, ili sa drugom kartcom isto radi...
Tako da mi ostaje jedino neki drugi prog. za otkljucavanje. Da li postoji?

Nekirezz napisao:Pa imam dva tel. ali jedan "guta" SD/MMC a drugi Mini SD! A aparat trazi da formatira karticu kad je ubacim u njega, a bez formata aparat nece da se prijavi, kad je izvadim aparat radi, ili sa drugom kartcom isto radi...Tako da mi ostaje jedino neki drugi prog. za otkljucavanje. Da li postoji?

Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki
Motorola MPx200 WM2002 fabricki
Probao sam neki link gde bi trebalo da budu svi romovi ali ne radi!DZONI45 napisao:@kirezz: jos nije napravljen WM5 za mpx220, ali su neki pokusavali da instaliraju WM5 za pocket pc. Sto se tice rom-ova imas ih koliko hoces na netu, a na ovom forumu i linkove za download (skini "original" kopiju za mpx220 i za mpx200, jer su malo razliciti).

@kirezz
a ne mozes da ubacis obican SD u Mini SD i da ne zatvaras poklopac? Cisto me zanima jel to moguce? Ili da posto verovatno imas i onaj dodatak za Mini SD pa da bude SD pa onda instaliras na Mini wm2005 prebacis taj fajl preko 220 otkljucas fon i onda sve lepo kopiras (ili bekapujes) sa Mini SD-a na obican SD? Da li zvuci moguce?
a ne mozes da ubacis obican SD u Mini SD i da ne zatvaras poklopac? Cisto me zanima jel to moguce? Ili da posto verovatno imas i onaj dodatak za Mini SD pa da bude SD pa onda instaliras na Mini wm2005 prebacis taj fajl preko 220 otkljucas fon i onda sve lepo kopiras (ili bekapujes) sa Mini SD-a na obican SD? Da li zvuci moguce?
@Johnz
I meni je zazvucalo moguce, i kombinacija je izvodljiva, ali kad bekapujem sistem sa mini na SD, telefon neradi!
. A treba ni mini na 220tki tako da od toga nista, ili mi mozda treba neki prog za bekap za WM5...
. Uglavnom odustao sam od WM5 barem za sada, jer za 2003 imam mnogo vise programa i mogu lako da ga otkljucam i klokujem. Hvala Johnz, i za savet i za onaj Midlet Manager! Poz!
I meni je zazvucalo moguce, i kombinacija je izvodljiva, ali kad bekapujem sistem sa mini na SD, telefon neradi!

- Dzoni45
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 22:44
- Kontakt:
@kirezz: ok, evo ti link za mpx220 1.49 rom download_1.49 ,mpx220 1.47 rom download_1.47 ,pa ako ti odgovaraju, download...

MPx200 WM2005
Re: Fleshovanje na WM5
Zdravo.*Pod prikljuciti telefon podrazumeva se da je telefon ugasen i da se pri ukljucivanju USB-a u telefon drzi dugme za desno.
Srecno!
Imam problem, pa ako neko moze da mi pomogne- ne mogu da instaliram drajvere za mpx200 - smartphone.inf
to jest, ne mogu da pokrenem upgrade wizard.
Da li neko ima taj smartphone.inf za XP?
Ili ja nesto gresim?
Hval unapred

E hvala ti - i ja sam posle to ukapirao - ali posle nista - kada se sve zavrsilo, podigne mi se 2005 jednom, ja mu promenim settings na nasu zon i lokal, iskljucim , upalim i muuuuk.Johnnz napisao:treba drzati dugme LEVO a ne desno
pozz i naravno fali mi slova pa evo da nesto jos napisem
i pisem, pisem, pisem.....
posle 3-4 mintua mi javi da ne moze da nadje default settings i da probam da promenim podesavanja u home screen-u - do kog ne mogu da dodjem jer se win ubio kao svinja - Boze, ako da ga je pisao M$oft

Ima li neko link za mpx land 2003?
Pleeeasseee...
pozzz