Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Sta reci a ne zaplakati,zbog toga sto ovakva masina nece kod nas doci.
Telefon je bukvalno ubica.QWERTY tastatura,sasvim dovoljno veliki ekran,Android operativni sistem,1GHz procesor,512 MB rama,
3,5 mm jack, 5 mpx kamera,WiFi i sve to upakovano u prelep sveden poslovan dizajn i dobar odabir boje.
Ja sam prosto odusevljen ovim Motorolinim modelom.Vidim vec ga nazivaju "ubicom" BB.Moram da priznam u ovom segmentu poslovnih telefona Motorola je svima postavila domaci zadatak i samo mozemo da se nadamo da ce se neko setiti da prepise ovaj recept i servira nam ga zajedno sa Android OS-om.
Od mene jedan gromoglasan aplauz za Motorolu.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Нема шта заокружен производ.
Зашто неће доћи код нас? Можда га понуди неки оператер као нпр. мтс са Huawei моделом.
Шансе за то су мале али не и немогуће.
Meni je dizajn telefona ,isto sam odusevljen sto ima qwerty tastaturu, nekako mi je sa svim ovim specifikacija, i izgledom bas onako potpun telefon, da ne kazem da mu nesto fali. Nadam se da ce ga neko uvrstiti u ponudu sa nekom normalnom cenom
bestboy, Pa kao sto i sam rece sanse za to su bas male.Medjutim verujem da ce biti primeraka koji ce doci na nase trziste "odredjenim" putevima,tako da mozda ga od nas neko i isproba licno ili cak postane vlasnik.
pa ako cene ne budu paprene sigurno ce ga neko kupiti od preko grane a mozda i dodje u mts jer im je slaba ponuda android telefona nikad se nezna ja sam odusevljen telefonom rado bih ga posedovao
Sumljam da će telefon biti u legalnoj prodaji kod nas ali ispod žita
Jel ste videli na što ima i ekstended bateriju od 1860 ampera uz ovaj manji ekran trebalo bi da dugo drži baterija
Није ово тако лоше мада сам ја ипак за слајд тастатуру, смањује димензије телефона а тастери већи. Биће ово брза машина али ништа више од тога, бар не мени.
Ово је само за Америчко тржиште, код нас би могао да се појави овај модел (исти само није ЦДМА већ ГСМ) али он још није изашао а када ће код нас... Моторола је то, слабо се продаје код нас.
Може да ради али је за Америчко тржиште не за Европу, за Европу је ова друга верзија тако да ово неће бити код нас. Е сад, можда га неко прошверцује из Америке али наши продавци нису баш заинтересовани за Моторолу тако да ценим да се ово никада неће појавити код нас.
Iako sam u prethodnim postovima izrazio svoje odusevljenje ovim telefonom moram opet da kazaem da je zaista odlican.Kada bi kod nas dosao jako bih se potrudio da ga nabavim,naravno u razumnim cenovnim okvirima.
LittlePrince, Prodavci nisu zainteresvani zato sto nasi kupci nisu "u dobrim odnosima" sa Motorolom.Sta ces, Nokija je Nokija.
Cim se niko nije javio sa impresijama ili problemima, ocigledno da su male sanse da ga neko poseduje. Ako ga neko mozda cak i ima, ne posecuje forum...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.