Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
maravno da nece
dizajn joj je manje vise ok.. ali nije kako kod v3
sem tog cena od 600e zbog chega???
motorola je najavila novi model v3i koji ce imati kameru od 1.23mpx, tf kartice, snimanje videa....
V3x treba da izadje do kraja godine.Bice malo zaobljenijih linija nego v3 i imace mp3 player,1,23Mpix kameru,negde sam prochitao i podrshku za 3g,mada sunjam.Ima ponegde da se nadju skichice,ne izgleda neshto preterano lepo.....
Pebl nije losh,ali ne donosi nishta novo u odnosu na V3,niti kartice niti vishe memorije.....mozda je kamera bolja koliko se secam iz testa,ali to je to....ne vredi para.....
Ovo nije ista stvar koju sam ja video,ja sam video neshto mnogo zaobljenije i u metalik teget boji i zove se v3x,i verovatno je to model namenjen CDMA mrezama,posto ovde u Izraelu postoji jedna takva mreza a kod njih sam video neke reklame.....
Ovo je trebala biti V1150 pa su je u zadnji cas preimenovali u V3x, vjerovatno su razlozi marketinske prirode. Inace V3x je 3G mobil sa 2mpix kamerom i prosirivom memorijom. Nazalost nema metalni okvir, nije onako tanka i teska je mislim 125gr.
V3i je modifikiovana V3 i ima 1.23mpix kameru, video zapis i prosirivu memoriju i izlazi u decembru ove godine.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.