E interesuje me bilo sta u vezi ovog telefona, nisam imao nikada motorolu do sada, gde da nabavim i koji kabl, imaju li kavi software-i za njega...bilo sta ljudi sto znate
V980
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
V980
Ljudi ima li ko ovaj telefon? Dobio sam ga pre par dana. Telefon kao telefon je skroz OK, sem sto nema ni IC ni BLUETOOTH ni kacenje na USB, ima 2 kamere iste rezolucije i blic i koristi transFlash memorijsku karticu koju nema sanse da nadjem. Inace telefonu je za 5 dana cena pala sa 250 evra na 125!!
E interesuje me bilo sta u vezi ovog telefona, nisam imao nikada motorolu do sada, gde da nabavim i koji kabl, imaju li kavi software-i za njega...bilo sta ljudi sto znate
-
ludilo_srbija
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Pet, 09. Dec 2005. 12:48
imas na ovoj adresi oni su generalni uvoznici Sandisk-a http://www.refot.com
kartica od 256MB ti je 40 evra,e sad ne znam da li je sa PDV-om ili bez,ali uostalom imas adresu pa pogledaj.
Pozdrav
kartica od 256MB ti je 40 evra,e sad ne znam da li je sa PDV-om ili bez,ali uostalom imas adresu pa pogledaj.
Pozdrav
-
Motorolica
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 01:52
Pozdrav svima koji imaju ovaj tel.
Iako sam ga kupio pre 3 dana, vec sam mnogo toga na njemu probao i odradio, od ubacivanja melodija i slika do flesovanja. Telefon je mrak za te pare i lepo radi i lepo se cuje. Jos ako puste 3G kod nas... bruka....
Program koji vam treba za ubacivanje slika i melodija je Motorola Mobile Phone Toool, verzija 3.25 pa nadalje zavrsavaju posao. Moracu da ga postavim na rapidshare pa da imate svi.
Inace sa tim programom ne mozete zeznuti nista na telefonu, ali sa drugim flash i ostalim alatim MOZETE !!! zato PAZLJIVO !!!
Odlicna adresa za napredne korisnike je www.motomodders.net
Ili probajte na www.v980.net (jeste spanska stranica, ali ima mnogo i extra stvari - a valjda ste i naucili spanski gledajuci Ljovisne, Kasandre, Uspavane lepotice i Tuzne ljubavi... whatever
)
Imala je i jedna poljska ali se sad ne mogu napamet setiti...
DAKLE TELEFON IMA NEVEROVATNIH UPGRADE MOGUCNOSTI !!!
Ima Skin-ove koji stvarno MRAK izgledaju.
Kada sam video sta sve moze da se namesti, cena od cirka 120 eurica je best buy definitivno.
Dajte ozivite malo topic o ovom fonu, vredi ga pazariti.
Milan
Iako sam ga kupio pre 3 dana, vec sam mnogo toga na njemu probao i odradio, od ubacivanja melodija i slika do flesovanja. Telefon je mrak za te pare i lepo radi i lepo se cuje. Jos ako puste 3G kod nas... bruka....
Program koji vam treba za ubacivanje slika i melodija je Motorola Mobile Phone Toool, verzija 3.25 pa nadalje zavrsavaju posao. Moracu da ga postavim na rapidshare pa da imate svi.
Inace sa tim programom ne mozete zeznuti nista na telefonu, ali sa drugim flash i ostalim alatim MOZETE !!! zato PAZLJIVO !!!
Odlicna adresa za napredne korisnike je www.motomodders.net
Ili probajte na www.v980.net (jeste spanska stranica, ali ima mnogo i extra stvari - a valjda ste i naucili spanski gledajuci Ljovisne, Kasandre, Uspavane lepotice i Tuzne ljubavi... whatever
Imala je i jedna poljska ali se sad ne mogu napamet setiti...
DAKLE TELEFON IMA NEVEROVATNIH UPGRADE MOGUCNOSTI !!!
Ima Skin-ove koji stvarno MRAK izgledaju.
Kada sam video sta sve moze da se namesti, cena od cirka 120 eurica je best buy definitivno.
Dajte ozivite malo topic o ovom fonu, vredi ga pazariti.
Milan
-
Motorolica
- Povremeni posetilac

Evo link za download Motorola Phone Toolsa, ja sam ga postavio i ispravan je 100%.
http://rapidshare.de/files/10263886/Mot ... l.zip.html
Pa uzivajte !!!
Pozdrav,
Milan
http://rapidshare.de/files/10263886/Mot ... l.zip.html
Pa uzivajte !!!
Pozdrav,
Milan
-
Motorolica
- Povremeni posetilac

Verovali ili ne, ali tako je !!! Cena mu je od 110-120 eura u prodavnici, a da sam samo malo sacekao (danas) sam vec imao ponude i za 100 eura !!! Ali poklon je poklon, moze da bude i dzaba ako je zakasnio, nije to to...
Inace ljudi su me pitali i za firmware za Motorolu V980.
Smem li da pitam moderatore da li postoji mogucnost da otvorim novi topic i u njega stavim sve sto ljudima treba ???
Fajlovi bi bili i po vise desetina Mb?
Cekamo na moderatore, da ne bih kacio po rapidshare-u nek neznaju to da koriste.
Molim Vas da se izjasnite. Hvala.
Milan
Inace ljudi su me pitali i za firmware za Motorolu V980.
Smem li da pitam moderatore da li postoji mogucnost da otvorim novi topic i u njega stavim sve sto ljudima treba ???
Fajlovi bi bili i po vise desetina Mb?
Cekamo na moderatore, da ne bih kacio po rapidshare-u nek neznaju to da koriste.
Molim Vas da se izjasnite. Hvala.
Milan
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Žao mi je, ništa od kačenja fajlova na forumu. Slobodno postavi linkove ali vodi računa da softver nema veze sa piraterijom bilo kakvog tipa.
● PRAVILA FORUMA ●
-
Motorolica
- Povremeni posetilac

Okej, ovde nema nista veze sa piraterijom. Soft je slobodan za DL, tj motorola ga deli uz svoje telefone, nema serijskog broja niti zastite, i radi automatski update preko interneta ako se dozvoli.Miskoni napisao:Žao mi je, ništa od kačenja fajlova na forumu. Slobodno postavi linkove ali vodi računa da softver nema veze sa piraterijom bilo kakvog tipa.
Milan
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
-
Motorolica
- Povremeni posetilac

Problem je u tome sto nemam drajver, i moj ga racunar ne prepoznaje i ne mogu da ga konektujem sa mPT. Sta da radim u vezi sa tim. Milane skinuo sam tvoj mPT i ti si rekao da on ujedno sadrzi i drajver. Kad prikljucim telefon sa kompijuterom on ga prepozna kao V980M ali ne moze da instalira drajver. 
-
Motorolica
- Povremeni posetilac

Verovatno je neka greska u sistemu (windows XP ili sta vec koristis).
Najverovatnije USB nesto "brlja".
Ljudi uglavnom nisu imali problema oko phonetools-a.
A probaj i da update-ujes phonetools, mozda je neki stari.
Ako ni to ne uspe, imas drajvere u topic-u sve za flashovanje motorole V980, pa probaj i njih.
Ako ni to ne uspe, ja nemam dalje ideja...
Milan
Najverovatnije USB nesto "brlja".
Ljudi uglavnom nisu imali problema oko phonetools-a.
A probaj i da update-ujes phonetools, mozda je neki stari.
Ako ni to ne uspe, imas drajvere u topic-u sve za flashovanje motorole V980, pa probaj i njih.
Ako ni to ne uspe, ja nemam dalje ideja...
Milan
-
ludilo_srbija
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Pet, 09. Dec 2005. 12:48
I ja sam imao problem sa Usb-om i mogu vam reci da sa ga jedva resio, tacnije resenje sam nasao na nekom spanskom sajtu,a pre toga sam se zestoko mucio i pokusavao hiljadu puta,fora je bila u tome sto sam morao da skinem sa Microsoftovog sajta neki update. Meni takodje nikako nije hteo da prepozna telefon a imam Win Xp+Service Pack 1.
Ime fajla je (WindowsXP-KB822603-x86-ENU) velicina 341Kb.
nadam se da ces uspeti Artemis
Javi sta si uradio.
Pozdrav
Ime fajla je (WindowsXP-KB822603-x86-ENU) velicina 341Kb.
nadam se da ces uspeti Artemis
Javi sta si uradio.
Pozdrav
-
Motorolica
- Povremeni posetilac