P.S. Telefon je bio na popravci 25 dana i taj serviser je izmenjao 3 nove baterije i samo je sa nekom najacom uspeo da izgura 12 sati..
Baterija traje 5h ne bitno koliko se telefon koristi ?!?
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Baterija traje 5h ne bitno koliko se telefon koristi ?!?
Ako mi neko od vas ne pomogne ne ostaje mi nista drugo nego da bacim telefonu tri lepe... Imam motorolu MPx200 na kojoj je bio WM2002 ja sam stavio WM2003 i sve je radilo odlicno 2 meseca i onda je baterija odjednom pocela da traje 5h NE ZAVISNO OD TOGA KOLIKO SE TELEFON KORISTI (PRE TOG KAVARA TELEFON SAM MAXIMALNO KORISTO I BATERIJA JE TARAJALA 12 SATI BEZ PROBLEMA MP3+IGRCE+INTERNET+20-30 PORUKA DNEVNO 10-15 MIN RAZGOVORA) Poslao sam teleofon u servis posto je pod garancijom i "njihov strucnjak" mi je rekao da mi se drazac za karticu polomio i da se ona neprestano pomera iz lezista da telefon zbog toga stalno trazi signal i da to crpi bateriju tako brzo..dakle nije mi pomogo uposte posto ne moze da namesti taj draz vratio mi je telefon u stanju u kakovom sam ga i ja poslao.. Uzeo sam telefon i stavio WM2005 i sve je radilo savrseno (cak i nisam morao da iznstaliram gsmfix) baterija je opet trajala 12 sati, ALI SAMO NA KRATKO,CELA 2 DANA!!!! Sada imam opet isti problem sa trajanjem baterije... POMOZITE!!!!!
P.S. Telefon je bio na popravci 25 dana i taj serviser je izmenjao 3 nove baterije i samo je sa nekom najacom uspeo da izgura 12 sati..