V3 problem sa pretrazivanjem imenika
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 16. Jan 2006. 01:07
V3 problem sa pretrazivanjem imenika
Help me, please, izludecu vise! Dakle, problem je sledeci: kad udjem u Phonebook ne mogu da otkucam nekoliko slova imena koje trazim, vec samo pocetno. Na primer, imam bilion unosa pod slovom M i da bih dosla do npr. Mrkovic, mogu samo da otkucam M, pa da skrolujem sve do kraja. Dakle, ne da mi da otkucam MRK, ili slicno. Moja drugarica ima isti phone, ali je ona njen kupila sa tom opcijom namestenom, pa ne moze da mi pomogne. Ima li resenja i kraja mojim mukama?!
Da li je to do podesavanja, ili da trazim da mi zamene telefon?

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 16. Jan 2006. 01:07
Tnx
Hvala puno!
Izgleda da cu ipak morati da menjam softver
Bila sam i na Motorolinom zvanicnom sajtu, ali su mi rekli da oni nemaju predstavnistvo u nasoj zemlji (niti u Hrvatsko, niti u Bosni, a ni u Sloveniji), pa ne mogu nikako da mi pomognu. Ne znam da li to znaci da su sve Motorole koje se kod nas prodaju "ispale iz kamiona"
ili slicno...

- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
pa zasto jednostavno ne odes u neki obicni servis , ko da mora da bude ovlasteni motorolin servis , bice jeftinije , a isto ce biti kao da si to uradila u ovlastenom servisu ,
postoje neki zastupnici motorole u srbiji otidji na
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/950/Motorola/V3-Blue
na vrhu ovog sajta imaju neki zastupnici motorole pa i tu mozes da promijenis software
postoje neki zastupnici motorole u srbiji otidji na
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/950/Motorola/V3-Blue
na vrhu ovog sajta imaju neki zastupnici motorole pa i tu mozes da promijenis software